Szabályzat

Üdvözöllek az oldalon!

Mint azt láthatod, ez egy nyilvános szórakoztató szerepjátékos oldal. Ezért felhívnám figyelmed, hogy kulturáltan beszélj és légy tekintettel embertársaidra. Ez által mellőzd a káromkodást és a másik inzultálását. Használhatod saját stílusod, amíg azzal nem sértesz meg másokat. Ha bármilyen problémád van, fordulj az adminokhoz, ezek megoldása és a szabályzat betartatása az ő dolguk. Ha valamire figyelmeztetve vagy általuk, vagy más játékos által, azonnal kötelességed a hibád javítása vagy pótlása!

Minden menüpont értelem szerűen használandó, rendeltetése az adott fülön belüli oldal tetején fel van tüntetve! Például: Játékosok a karakterek pontos leírását tartalmazza a szobák pedig a számukra biztosított saját felületet. A Szerepjáték a helyszíneket biztosítja, ahol bármilyen formában lehet játékot folytatni.

Karakterekkel kapcsolatos fontos szabályok:

1. A karakterek száma nem limitált, de kötelező őket használni. Mindet! Egy regisztráció egy karakter és lehetőleg a karaktered nevével regisztrálj. Chatben a regisztrált neved fog állandóan megjelenni, és ha a karakteredét szeretnéd, folyton át kell írnod. Fontos, hogy ne írj olyan neveket regisztráció után a chatba amiknek nincs köze a karakterednek mert ezzel össze zavarhatod az adminokat és játékos társaidat is egyaránt.

2. Szabadon dönthetsz, hogy milyen történetet, faj és karaktert/karaktereket hozol létre. Ez lehet létező vagy kitalált. (A létező a képekre és a fajra vonatkozik melyek lehetnek anime, manga, rpc, fanart, fantasy. Élő személy nem!) Viszont nézd át a játékosok listáját hogy nincs-e már olyan karakter név vagy kép amit használni szeretnél. (Kötelező kitölteni az adatlapon a fajt, faji leírást, a képességeket akkor is ha ember, személyiséget. (Gyenge pont ha vannak képességei))  A chatbe az avatar képet itt tudod beállítani.:

 http://www.mysticanime.hu/wp-admin/profile.php .

3. Az elkészült karaktereddel kezdheted is a játékot. A privát szobát a karakterednek az adminoktól kérheted, illetve a szobák menüpont alatti hozzászólásoknál. 

4. A szoba igényléséhez jó, ha előre elkészíted a leírást (ha akarsz) és a ház/lakás/otthon/rezidencia stb… Képét, ami csakis kizárólag manga, anime, rpc, fantasy.

5. A karakteredet hűen vagy köteles vinni. Képességei ugyan folyamatosan fejlődhet, de azoknak a határait tartsd be. Ha fejlődik képessége javítsd az adatlapodon, azonban olyan új képességet nem kaphat melyet nem lehet tanulni. (Teleportáció, halhatatlanság stb…)

6. A karaktered cselekedeteiért vállalnod kell a felelősséget, ha átléped írásodban a karaktered határait (képességei és erejének határait) és az adminok veszik észre nem kötelesek figyelmeztetni. Azonnali ban jár érte! 

Írhatsz saját történetet a játékra szolgáló szobák bármelyikébe és közös megegyezés alapján csatlakozhatnak is hozzád. A Szerepjáték menüpontjában az ottani helyszínek bármelyikébe vagy a saját szobádba. De szintén megegyezés alapján részt vehetsz a többi játékos már meglévő történetében. A régi írásokat nem kötelező elolvasni, bármilyen úton-módon csatlakozhatsz. Azonban figyelj az időpontokra! FONTOS hogy játékos társad karakterét nem ölheted meg a bele egyezése nélkül. Ha megteszed és ezt az adminok megtudják büntetést is kaphatsz.

Felhívnám figyelmed, amennyiben nem oda illő a szöveg, törlésre kerül. Ezért beszélgetésre a chat-et használd, hiszen az azért van. Itt bármiről beszélhetsz. Ha ez nem felel meg, megadhatod az elérhetőséged a Kapcsolatok menüpontban. Emellett van egy üzenetek menüpont is, mely biztosítja hogy olyanoknak is írj akik nincsenek fent jelenleg az oldalon. (Zaklatásért ban jár.)  Ezen kívül, ha be vagy jelentkezve és nem csak olvasol, hanem játszol is, kötelező jelezned a többi játékosnak és az admin számára a szobát a chat-ben ahol dolgozol. Ennek naprakészen kell lenni. Azaz kötelező minden nap kiírni! Ez leginkább az adminok számára a könnyű megtalálás érdekében fontos! Elhallgatással ne nehezítsd meg a feladatukat.

Emellett megjelent két fontos helyiségre, melyeket a szerepjáték menüpontban találhattok meg. Az egyik az Eventek a másik a Társkereső helyiség. Mindegyiket értelem szerűen a leírás alapján kell használni. Ha szeretnétek társat a karaktereteknek a társkereső  szobában meghirdethetitek azt. Az eventek résznél pedig friss információt találhattok az oldalon zajló mini küldetésekről és megoszthatjátok véleményeteket, ötleteiteket, hogy milyen eventet szeretnétek. 

Amennyiben a fent említett szabályok bármelyikét megszeged, az büntetést von maga után! Elsőre csak figyelmeztetés, másodszorra 24 óra ban, végül ip tiltás. Emellett ha segítségre van szükséged kérdez bátran az adminiktól vagy játékostársaidtól. Amennyiben regisztrálsz, de nem játszol illetve nem dolgoztad ki a karaktered automatikusan 3 hónap múlva törlésre került a felhasználód. Ha kidolgoztad a karaktered, de nem játszol vele illetve nem is léptél be, 6 hónap után szintén töröljük az adott felhasználót. 

Admin: Rozário. Shizu.

Játék Mester: Celetya, Black Jack.

Moderátor: Tiamat