Szabályzat

Üdvözöllek az oldalon!

Mint azt láthatod, ez egy nyilvános szórakoztató szerepjátékos oldal. Ezért felhívnám figyelmed, hogy kulturáltan beszélj és légy tekintettel embertársaidra. Ez által mellőzd a káromkodást és a másik inzultálását. Használhatod saját stílusod, amíg azzal nem sértesz meg másokat. Ha bármilyen problémád van, fordulj az adminokhoz, ezek megoldása és a szabályzat betartatása az ő dolguk. Ha valamire figyelmeztetve vagy általuk, vagy más játékos által, azonnal kötelességed a hibád javítása vagy pótlása!

Minden menüpont értelem szerűen használandó, rendeltetése az adott fülön belüli oldal tetején fel van tüntetve! Például: Játékosok a karakterek pontos leírását tartalmazza a szobák pedig a számukra biztosított saját felületet. A Szerepjáték a helyszíneket biztosítja, ahol bármilyen formában lehet játékot folytatni.

Karakterekkel kapcsolatos fontos szabályok:

1. A karakterek száma nem limitált, de kötelező őket használni. Mindet! Egy regisztráció egy karakter és lehetőleg a karaktered nevével regisztrálj. Chatben a regisztrált neved fog állandóan megjelenni, és ha a karakteredét szeretnéd, folyton át kell írnod. Fontos, hogy ne írj olyan neveket regisztráció után a chatba amiknek nincs köze a karakterednek mert ezzel össze zavarhatod az adminokat és játékos társaidat is egyaránt.

2. Szabadon dönthetsz, hogy milyen történetet, faj és karaktert/karaktereket hozol létre. Ez lehet létező vagy kitalált. (A létező a képekre és a fajra vonatkozik melyek lehetnek anime, manga, rpc, fanart, fantasy. Élő személy nem!) Viszont nézd át a játékosok listáját hogy nincs-e már olyan karakter név vagy kép amit használni szeretnél. 

3. Az elkészült karaktereddel kezdheted is a játékot. A privát szobát a karakterednek az adminoktól kérheted, illetve a szobák menüpont alatti hozzászólásoknál. A chatbe az avatar képet itt tudod beállítani.:

http://www.mysticanime.hu/wp-admin/profile.php .

4. A szoba igényléséhez jó, ha előre elkészíted a leírást (ha akarsz) és a ház/lakás/otthon/rezidencia stb… Képét, ami csakis kizárólag manga, anime, rpc, fantasy.

5. A karakteredet hűen vagy köteles vinni. Képességei ugyan folyamatosan fejlődhet, de azoknak a határait tartsd be. Ha fejlődik képessége javítsd az adatlapodon, azonban olyan új képességet nem kaphat melyet nem lehet tanulni. (Teleportáció, halhatatlanság stb…)

6. A karaktered cselekedeteiért vállalnod kell a felelősséget, ha átléped írásodban a karaktered határait (képességei és erejének határait) és az adminok veszik észre nem kötelesek figyelmeztetni. Azonnali ban jár érte! 

Írhatsz saját történetet a játékra szolgáló szobák bármelyikébe és közös megegyezés alapján csatlakozhatnak is hozzád. A Szerepjáték menüpontjában az ottani helyszínek bármelyikébe vagy a saját szobádba. De szintén megegyezés alapján részt vehetsz a többi játékos már meglévő történetében. A régi írásokat nem kötelező elolvasni, bármilyen úton-módon csatlakozhatsz. Azonban figyelj az időpontokra! FONTOS hogy játékos társad karakterét nem ölheted meg a bele egyezése nélkül. Ha megteszed és ezt az adminok megtudják büntetést is kaphatsz.

Felhívnám figyelmed, amennyiben nem oda illő a szöveg, törlésre kerül. Ezért beszélgetésre a chat-et használd, hiszen az azért van. Itt bármiről beszélhetsz. Ha ez nem felel meg, megadhatod az elérhetőséged a Elérhetőségek menüpontban. Ezen kívül, ha be vagy jelentkezve és nem csak olvasol, hanem játszol is, kötelező jelezned a többi játékosnak és az admin számára a szobát a chat-ben ahol dolgozol. Ennek naprakészen kell lenni. Azaz kötelező minden nap kiírni! Ez leginkább az adminok számára a könnyű megtalálás érdekében fontos! Elhallgatással ne nehezítsd meg a feladatukat.

Emellett szeretnénk felhívni a figyelmeteket két fontos helyiségre melyeket a szerepjáték menüpontban találhattok meg. Az egyik az Eventek a másik a Társkereső helyiség. Mindegyiket értelem szerűen a leírás alapján kell használni. Ha szeretnétek társat a karaktereteknek a társkereső  szobában meghirdethetitek azt. Az eventek résznél pedig friss információt találhattok az oldalon zajló mini küldetésekről és megoszthatjátok véleményeteket, ötleteiteket, hogy milyen eventet szeretnétek. 

Amennyiben a fent említett szabályok bármelyikét megszeged, az büntetést von maga után! Elsőre figyelmeztetés másodszorra 24 óra ban végül tiltás. Emellett ha segítségre van szükséged kérdez bátran az adminiktól vagy játékostársaidtól.

Admin: Rozário. Shizu.

Játék Mester: Celetya, Black Jack.

Moderátor: Tiamat