Sayla Black otthona

Sayla otthona a Sárkány hegy egyik kiálló sziklájára épült. Hatalmas acél emelvényekre. Megközelíteni csak repülve lehetséges. Mondjuk ez furcsa pont tőle, ki emberi alakját szereti jobban használni, azonban a hívatlan vendégeket jól távol tartja a ház körül lévő szurdok. Rengeteg ablakkal látta el a házat, hogy a természetes fényt minél jobban ki tudja használni. A ház belsejét egyszerű bútorokkal szerelte fel. Található benne 2 vendégszoba és egy saját hálója, valamint egy nagyobb konyha étkezővel, ahol kiválóan lehet feldolgozni az elejtett, vagy levágott állatokat, egy nagy edzőterem megerősített üvegből, mely golyóálló is, egy nagy nappali. Egyedül él itt, de szereti otthonát. A két vendégszobához egy fürdőszoba tartozik. Hálószobájának azonban van saját fürdőszobája. A szikla melletti hegycsúcsra le tud engedni egy hidat, hogy ha kedve támadna inkább gyalogosan lemenni a városba. (Egy kis hegymászással egybekötve.)

Vélemény, hozzászólás?

93 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Sayla Black otthona

 1. -Jól van kedvesem, majd az öledbe rakom a tanulnivalót én pedig edzek egy jó nagyot. -nyújtottam ki nyelvemet rá miközben a falnak dőlve húzott magához s láttam szemeiben a huncutságot. Felvonva szemöldököm öleltem át nyakát és úgy simultam teljes testemmel hozzá.

  – Nocsak ennyire szeretnél gyereket? -kérdeztem ajkaira suttogva a csókja előtt. Szenvedéllyel viszonoztam azt s átadva magam az érzéseknek túrtam vizes hajába. Hirtelen ugrottam fel ölébe, de könnyedén megtartott s ez igen csak imponált, bár már bizonyította fizikai erejét még ha nem is a harc téren. Szemvedéllyel csókoltuk egymást miközben egyre jobban haladtunk bele egymás gerjesztésének, s a folytatás már persze sejthető volt.

  A zuhanyzásunk nagyon hosszúra nyúlt el ám annál élvezetesebb s kéjjel teli volt. Élveztem minden egyes pillanatát s szorosan bújva hozzá cirógattam simogattam ott ahol értem eggyé válásunk minden pillanatában. Újból belém élvezett el, melyre jólesően nyöszörögtem karjaiban s megőrjített az érzés, ahogy bennem lüktetve tölt ki. Fergeteges fürdés volt s lecsúszva velem ült le a csempére, ami már a sok víznek köszönhetően nem volt hideg.

  Forrón csokoltam meg s szorosan bújva hozzá lassan ereszkedtem le vele együtt a kéjmámor csúcsairól mikor mozgást hallottam meg a földszintről. A lépcsőn haladtak felfelé a lépcsőn.

  – Sayla merre vagy! -hangzott a kutakodó hang egyenesen nagybátyámtól.

  -Francba. -zuhantam le a kéjes mámorból s felpattanva aggodalom töltött el. -Mégis mit keres itt? -kérdeztem hirtelen zaklatottsággal és gyors kiöblítve nőiességem néztem le Zerikre.

  – A nagybátyám… nem… nem tudhatja ezt meg, mert neked annyi. -kapott el az idegesség és kilépve a zuhany alól kaptam magamra a törölközőt.

 2. Mélyen néztem viasza szemeibe, miközbe hallgatam szavait. Visszonoztam csókját, ugyan olyan szenvedélyel mint kaptam. Elszakadva tőle lassan egyenesedtem fel.
  -Nos akkor ma itt fogunk maradni és az lesz a legjobb ha tanulok.-
  Döltem hátra a falra, majd halvány mosolyra húztam a számat. Lehajoltam Saylahoz, tekintettemben huncutság csillant meg.
  -Ha már mindegy akkor még egy nem árt.-
  Ajkaimat az ővére simmitóttam, miközben magamhoz húztam a derekánál fogva. Nem ált szándékomban el engedni, a puszta látványa már izgalomba hozott és az elöző csókja csak növelte a lángot bennem aminek útatt akkartam engedni.

 3. Simításai és masszírozása nagyon is jól esett. Ahogy jobban magához húzott jobban simultem hozzá. Ahogy homlokunk összeért mosolyogva néztem szemeibe s viszonozva csókját fordítottam meg s nyomtam be jobban a víz alá. Lemostam bőréről a szappant s mikor kész voltam a hátát nyomtam a falnak. Lassan elszakadva néztem fel szemeibe. Igaz így én kerültem ismét a zuhany alá és hajamat is eláztatta, de nem érdekelt.

  – Nem kell azt tenned, amit szeretnék. Én azt szeretném ha önmagad lennél és én is az lennék, bár az én helyzetemben talán ez most igen csak instabil és magam se tudom még milyen irányba fogok változni. -sóhajtottam fel s mellkasát megsimítva néztem kezemre.

  – De én inkább társat szeretnék, mint egy lábtörlőt, vagy papucsot. Remélem érted. -néztem fel ismét szemeibe lágyan elmosolyodva és úgy álltam lábujjhegyre s csókoltam most én meg őt. Kezeimet nyakába csúsztattam fel s megölelve őt álltam le lábaimra őt azonban így lehúztam magamhoz. Szenvedéllyel csókoltam és tele érzelmekkel. Lassan szakadtam el ajkaitól.

  – Én is szeretlek Zerik. Mihez lenne kedved akkor ma? -Érdeklődtem elveszve tekintetében. Arcát simogattam meg lágyan miközben hagytam felegyenesedni.

 4. Láttam mennyire élvezi a kis masszást még szavaival is meg erősitette ezt. Folytatva azt kezeimet levittem két oldalára és alúlor nyúltam fel pockái aljához. Szavai arról, hogy lehet, hogx már késő nem zaklatott fel. Kicsit jobban magamhoz simitótam testét.
  -Tudod mit, akkor töltsük egymással a napot. Szeretnék minél több mindent meg tudni rólad.-
  Le néztem rá és tekintetében mélyedtem el.
  -Szeretlek Sayla és ez nem fog meg változni.-
  Közelebb hajólva nyomtam a homlokomat az övéhez.
  -Azt teszem majd amit szeretnél.-
  Nem bírtam nem meg csókolni egy pillanat elejéig.

 5. Oldalra döntöttem fejem mikor nyakamra hajolt éreztem bőrömön nyelvét amire akaratlanul is felszusszantam, majd mikor felállt mosolyogva néztem rá. Szorsan simultam hozzá miközben hátát simogattam végig. Ő is elengedett és elvéve tőlem a szappant kente be az ő kezét és. Mikor megéreztem ujjai masszírozását akaratlanul is felszusszantam jólesően.

  – Ahhhh istenem miért tudod mindig mivel vegély le a lábamról? -kérdeztem koránt se várva választ rá. Amolyan költői kérdés ként. Nagyon jól estek érintései és alsóajkam beharapva döntöttem hátra fejemet.

  – Igen ma azt csinálunk amit akarunk. -nyekeregtem a jóleső érzéstől megrészegülten és akaratlanul is folytattam fejben a számolást. Mikor végére értem nem tudtam magam felzaklatni az eredmény miatt.

  – Mit szólnál, ha esély lenne rá, hogy jövőre ilyen tájban legyél? -rebegtem a kérdést behunyt szemekkel. Kizártam annak lehetőségét hogy csak a ferromonok miatt támadtuk le egymást, mert különben már nem éreznénk ezt miután már voltunk együtt.

  – Maximum egy hónap és esedékes egy termékenységi időszak, szóval addig vagy átköltözöl a nagybátyámhoz, vagy vállaljuk a kockázatot… bár az is lehet, hogy már mindez felesleges… -sóhajtottam fel ismét.

 6. Néztem ahogy elkezdet be szappanozni engem és hallgatam javaslatait is.
  -Tisztában vagyok vele, ezért ölelgetlek most amig meg tehetem.-
  Ekkor kezdet el hozzám simulva magát is szappanozni a testemet használva szivacsnak. Nagyon ingerlőnek hatótt ez irányomba cselekedete. Nyakszírtjéhez hajolva nyaltam le róla a vízet enyhitve szomjomat, kezemet le vettem róla és beszapaonzva helyeztem vállára, elkeztdem lágyan maszírozni őt. Ujj begyeimel kezdtem el felül vállainál, majd lejebb haladva lapockáinál folytattam.
  -Szóval azt csinálunk amit akkarunk mai, igaz?-

 7. -Igen. NAgyon szerették egymást és minket is bátyámmal. -mosolyodtam el haloványan, majd mikor kérdezte mi is a tervem mára elgondolkodva fordultam felé és úgy bújtam karjaiban a zuhany alatt. Elvéve a szappant kezdtem el mellkasát leszappanozni, hogy azért haladjunk is.

  – Nos egy jó fürdő, valami reggeli féle és utána még nem tudom. Berepülhetjük a környéket, vagy lemehetünk a városba, hogy megismerkedj vele, vagy bemehetünk a könyvtárba is hogy kutathass kicsit a törvényeinkről, szokásainkról vagy bármi, amit szeretnél. -tettem javaslataimat, majd lassan felnéztem rá.

  – Mint mondtam ma nem vagyok szolgálatban, így akár el is mehetünk a szigeten bárhova és az itteni dolgokkal ráérünk akkor foglalkozni mikor szolgálatban vagyok. Mivel Herádiusz melléd osztott be, hogy segítek neked beilleszkedni így a veled töltött idő is a munkámhoz tartozik jelenleg. Viszont a városban nem ölelgethetsz csókolgathatsz mert egyből lebuktatsz minket. -mondtam elkomolyodva miközben vállait simítottam végig szappanos kézzel, majd átölelve bújtam csúszós testéhez és kissé hozzádörgölőzve szaőőanoztam magamat is be. KÖzben hátát mostam át.

 8. Mikor meg halottam a termékenységi időszakot, érdeklödve húztam fel szem öldőkömet, de csak egy pillanatig utána egyből el lágyult. Arcának vörösége tetszet. Eljátszotam a gondolatal amivel ő is. Elmosolyodtam, hogy élvezte közelségemet. Felé forsulva adtam csókot halántékára. Hallgatam történetétt amit szüleiről mondot. Eszembe juttot, hogy gyerek korábban elvesztette a szüleit. Nem akkartam, hogy megint át érezen ilyesmit, vele akkartam maradni. Érezhete ahogy szóorosabban ölelem magamhoz kicsivel.
  -Biztos nagyon szereték egymást, de mond csak mik a terveid a mai napra?-

 9. Gondolataim cikáztak miközben így álltam egy darabig. Nem tudtam mit gondoljak és miként történhetett ez. Mély levegőt véve próbáltam biológiai magyarázatot találni a dolgokra miközben kellemes érzés volt ahogy visszagondoltam a tegnap estére. Alsóajkamba harapva hunytam be a szemem és kezdtem el számolgatni hogy mennyi idő lehet még a temékenységi időmhöz. Nem érezném még helyesnek és helyén valónak egy gyereknek. Ahhoz még nagyon is friss minden és még nagyon sok dolog van hátra. Ezen gondolataimból Zerik rántott vissza. Már csak akkor eszméltem fel mikor teljesen magához ölelve suttogott fülembe.

  Felkapva rá a tekintetem pirultam el kissé zavartan. -Semmi csak azt számoltam mennyi idő van még a termékenységi időszakomig. Mikor volt utoljára mikor kivettem a szabadságaimat egy hónapban. -mondtam mély levegőt véve. Éreztem kezét alhasamon és nagyon is jól esett közelsége és érintése. Ujjaimat összefonva övéival bújtam karjaiba. A víz mindkettőnket ért és ez most így nagyon is jó volt és jól esett. Hátradöntve fejem helyeztem válgödrébe. Behunyva szemem sóhajtottam fel akaratlanul is mosolyogva.

  – Ez így most annyra jó. -Sóhajtottam miközben olyan békességet éreztem, mint még sosem. Lelki szemeim előtt a szüleim láttam meg amint így álltak a zuhany alatt kettesben én meg meglestem őket. Az emlék is ugyan olyan nyugtató volt, mint amit most éreztem. Lassan nyitottam ki szemeim.

  – Egyszer meglestem a szüleim, akik kettesben zuhanyoztak. Ők is hasonlóképp űlltak a víz alatt. -Szusszantam elmesélve amit az előbb láttam. -Erre eddig nem emlékeztem… Most… mégis emlékszem. -mondtam előre nézve miközben Zerik kezét kezdtem el finoman simogatni tarkómról elvett kezemet.

 10. Ütésére halkan kuncogtam el magamat, szavair pedig ogazoloan sóhajtotam el magam. Tekintetemel követtem Saylat, ahogy a fürdő felé sétált. Az ágyból is teljesen jól láttam őt a zuhanyzóban. Oldalra dőlve figyeltem őt. Hiába a vágyaknak nem lehett paracsolni, egy csetinzésre nem múlnak el az érzések és nem is zavart. Végül ki kellve az ágyból mentem útána. Beléve a fürdőbe áltam be mögé a zuhanyzó allá, át karolva őt. Észre vettem, hogy nagyon el gondolkozot valamin.
  -Mi a baj Sayla? Láttom teljesen el merültél a gondolataidban.-
  Lágyan fülére lehelve kérdeztem tőle. Egyik kezemet az alhasára tettem míg másikal az ott lévő karjára simitótam rá és fogtam meg a kéz fejét.

 11. Mosolyogva néztem a szemeibe és úgy öleltem át nyakát mikor fejét mellkasomra hajtotta. Behunyva szemem öleltem őt magamhoz. Én is élveztem ahogy karjaiba tart és bújunk egymáshoz. Mélylevegőt véve simíogattam meg hátát mikor felemelte fejét és nyakamhoz fordítva csókolt bele s harapta meg. Felsóhajtva szusszantam bele a kapott csókba és abban a pillanatban az én vágyaim lángjai is szikrát kaptak, melyet levegővétele és nyakamba fújt lélegzetei csak tovább hevítettek.

  – Akkor is ilyen lesz az ilatom, ha lefürödtünk csak kevésbé…. férfias. -mondtam szemeibenézve, ahogy elengedve dőlt hátra. Láttam perverz pillantását, majd vállába ütve másztam ki az öléből.

  – Telhetetlen! Nem tölthetjük az egész napot így… Neked még nagyon sok a tanulni valód, hogy ha valóban visszakarod szerezni örökségedet! -mondtam szemeibe nézve és úgy indultam meg a fürdőszobám felé. Ahhoz képest, hogy nem akartam neki még megmutatni itt aludt. Gondolataim kíséretében mentem be a fürdőbe és behajtva az ajtót engedtem meg a zuhanyzót és kezdtem beállítani a vizet. Nem hívtam de nem is zártam ki Zeriket.

  Kellemes meleg víz alá állva folyattam arcomra és hajamra a vizet. -Isteni finom. -szusszantam. A zuhanyzóm pont látszódott az ágyról, ahol Zeriket hagytam.

  Végig simítva magam mostam át először vízzel testemet. Mikor alhasamra simítottam akaratlanul is megálltam és úgy gondolkodtam el a dolgokon. Egyik kezem melleim mellett pihent és tarkómat fogtam másik pedig lent méhem felett. Féloldalt álltam így tökéletesen láthatott Zerik az ajtó résen keresztül is.

 12. Kissé sejtelmes pillantásal néztem rá.
  -Na és ha azt mondom, hogy nem engedlek? Vagy….-
  Húztam mosolyra a számat.
  -Én is fel kelthetlek. Na mit szólnál hozzá.-
  Fejemet a melkasára hajtotam, miközbe kezemimet a hátán simitótam végig. Élveztem közelségét és testének melegét. Melkasára hajtva hallotam szívének dobanását. Fel emelve a fejem melkasától hajoltam nyakszírtjéhez és haraptan rá lágyan egy pillanat elejéig.
  -Tudod mit, én is veled megyek fürdeni. Nekem se ártana egy jó kis meleg zuhany.-
  Nyakánál meg éreztem illatát, nem bírva magamal öleltem szórosan magamhoz és szívtam be az orromon keresztül.
  -Bár kár lenne ezért a finom illat ért.-
  Engedve kezeim szóritásan csúsztak le a hátáról a derekára és pihentek meg ott. Hátra dölve néztem rá, mélyen szemeibe, arcomról nem olvadt le az a halvány még is perverz mosoly ami egy ideje rajta van.

 13. HAllottam kérdését és ismét felnéztem rá.

  – Jó tudni legközelebb úgy hozom már fel. -tettem megállapításomat s ahogy másztam le az ágyról körém fonva karjait húzott oda magához megszakítva cselekedetemet. Vállaira tettem kezem s úgy néztem a szemeibe, majd odahajolva adtam ajkaira egy gyors puszit.

  – Parancsolj itt a jóreggelt csókod. -mondtam szám sarkában halován mosollyal miközben próbáltam komoly maradni. Térdeltem csípője felett így kebleim nyakánál voltak, de nem zavart.

  – Mehetek lefürdeni hogy felébredjek? -kérdeztem érdeklődve. mikor lehúzva magához lágyan csókolt meg. Behunyva szemeimet turtam amúgy is kócos hajába miközben viszonoztam finom csókját. Elszakadva néztem a szemeibe.

  – És most már mehetek? -kérdeztem már mosolyogva mert nem tudtam komoly maradni.