Rebecca Lee

черная-лагуна

Vélemény, hozzászólás?

18 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Rebecca Lee

 1. – Jó móka volt. 
  * Nyugtáztam az estét. A mosolyát nem tudtam nem viszonozni.*
  – Így már mindent értek. Ki tudja lehet én is benevezek falvédőnek, ha nem lesz semmi normális munkám.
  *Meg ittam az utolsó kortyot a sörből.*
  – Ha te mondod! *Vállat vontam.* – Csak tudatni akartam, hogy számíthatsz rám. Szóval ha nem boldogulsz kitudja, lehet jól jön majd egy régi barát.
  *Tudtam hogy nincs minden rendben vele, de nem akartam erőltetni semmit, hiszen minden nem tartozik rám.*
  – Nincs semmi gond. Majd néha ugorj be egy jó pofa sörre.
  *Viccelődtem kicsit. Bólintottam egyetértően.*
  – Egészségedre. 
  *Amint kilépett az ajtón felpattantam és összeszedtem magam. Az új mivoltomból kifolyólag jóval hamarabb gyógyulnak a sebek főleg a felületiek. Ha bár nem 100%-kos, de minden képp töredéke egy normál emberéhez képest. Kirongyoltam az ajtón és elindultam.*

 2. -Rám fér már egy alapos berúgás Revy… -sóhajtottam és úgy hunytam be a szemeimet és úgy néztem fel barátomra és akaratlanul is elmosolyodtam.

  – Igen ismerlek. A parancs követés nem a te asztalod. A falpedig az emberek beözönlésétől védi a természetfelettieket. -válaszoltam neki a fal fontosságára és úgy nyújtózkodtam egy nagyobbat és úgy ürítettem én ki a sörömet.

  – Én is örülök, hogy összefutottunk. Köszönöm, de jelenlegi problémáim inkább magán jellegűek és nem igazán tudnál bennük segíteni. -mondtam és homlokomra mutattam.

  – Kicsit összezavartak idebent… de majd kitisztítom a fejemet és minden a régi lesz. -Ne haragudj Revy, de ideje haza mennem. Össze kell szednem pár dolgot, mielőtt megkezdem a szabadságomat. -mondtam és felállva mentem oda hozzá. Kezet fogtam vele és a megszokott harcos módon köszöntem el tőle.

  – Te is számíthatsz rám bármibe kell segítség. -mondtam vállát fogva és úgy engedtem el. -Hagyd kitalálok, köszi a sört!

 3. – Ez a beszéd.
  *vigyorogtam rá. Hallgattam amit mond. Igyekeztem nem a szavába vágni.*
  – Erről a falról még nem halottam, de elég fontosnak tűnik ha ennyire kell őrizni.
  *Néztem rá érdeklődve hogy többet meg tudjak.*
  – Nekem már kezd túl sok lenni a pihenés. De örülök hogy végre ennyi idő után összefutottunk. 
  *Mondtam neki őszintén.*
  – Hasonló a helyzet. Annyi különbséggel, hogy én mindig zsoldos voltam. A kötött katonai dolgok nem igazán voltam soha az én asztalom. Túl sok a szabály és meg általában teszek rá, de hisz ismersz. Viszont felettébb szeretem a harcot és ha nincs mit tennem az nem túl kellemes. Bár a ma este egészen hangulatos volt. 
  *Ittam újra bele a sörbe, már egészen az alján jártam. Jól szemügyre vettem a dobozt közben forgatni kezdtem a kezemben.*
  – Az egyetlen jó dolog itt a kocsma. 
  *Jegyeztem meg halkan.*
  – Amúgy ha szükséged van segítségre a közel jövőben szólj. Mindig benne vagyok egy jó kis balhéban.
  *Vigyorogtam szokásosan.*

 4. -Egy kicsit maradok ha már megkaptam a sört. -mondtam elvigyorodva és úgy ittam bele az említett nedűbe. Érdeklődve hallgattam a szavait és mély levegőt véve sóhajtottam fel.

  -Izgalmasnak annyira nem mondható mikor nincs csata. Amúgy jelenleg már nem folyik a csata, de a Hadriánusz falat meg kell erősíteni én azonban kértem egy pár nap szabit most. -mondtam neki és úgy néztem rá érdeklődve mikor meséli vele mi történt.

  – Nem lehetett egyszerű dolog. Még nem tudom mihez kezdek magammal… mindig Katona voltam, így nem nagyon tudok még mást elképzelni magamnak. -mondtam és újra beleittam a sörömbe és a falra néztem, majd lassan vissza revyre.

  – És neked mi a terved, ha elintézted a dolgod? -érdeklődtem.

 5. – Ahogy gondolod. De felőlem maradhatsz amíg jól esik. Nem nagy a lakás, de amire nekem kell arra tökéletes. 
  *Mondtam neki miközben bele kortyoltam a sörbe.*
  – Akkor neked zajlik az élet nem úgy mint nekem. Egyenlőre nincs munkám. Nem volt olyan akinek szívesen dolgoznék az elmúlt pár hónapban.
  *Néztem rá, de közben valahol egy kicsit máshol jártam.*
  – Igaz nem ér fel egy jó vodkával, de ha nincs más ez jó. Legalább van mivel meg kínálnom.
  *Sóhajtottam aztán bele kezdtem.*
  – Ami azt illeti hónapokkal ezelőtt volt munkám, de elég súlyosan meg sérültem és az lehetett az oka hogy nem futottunk össze, meg persze az emlékeim egy része az agyrázkódás miatt elvesztek, így aztán van akiről csak akkor ugranak be a képek, amikor találkozunk. De úgy érzem annyira nem voltak fontosak. 
  *Elmerengtem egy pillanatra ismét.*
  – De amióta rendben vagyok azóta jobban meg gondolom kinek dolgozzam és mennyiért. Ami miatt itt vagyok ügy meg még nem zárult le. De egyre közelebb vagyok a végéhez. 
  *Kortyoltam egy nagyobbat.*
  – És ha vége a harcnak mihez kezdesz?

 6. Haza hoztam Revyt és ahogy bemenünk a házába hellyel kínált.

  – Nem hiszem, hogy sokáig maradok. Eléggé fáradt vagyok még a tegnap este óta és van mit átgondolnom. -mondtam de már el is ment a fürdőbe, hogy rendberakja magát, így végülis helyet foglaltam. Tudtam, hogy nála ez annyit jelent innen egyhamar nem megyek el. Keresztbe rakva a lábam dőltem hátra a fotelba és néztem előre. Elgondolkodtam a történteken. Örültem, hogy ez a méreg hatott és már tudtam miként vegyem el azt a képességét, amivel től nagy előnye volt velem szemben. Revy visszaérése és szavai zökkentettek ki a gondolataimból.

  – Köszönöm. -mondtam elvéve a sört és felbontva ittam bele míg helyet foglalt. Mély levegőt véve néztem rá.

  – Edzettem javarészében. Tegnap este volt évek óta az első harc, amiben a csapataink élére jelöltek ki. Szerencsére sikerült éppségben hazavinnem őket minimális javarészében sérülési veszteséggel. Halál eset szerencsére nem történt a harcosaim körében. -magyaráztam és úgy ittam bele a sörbe elfintosordva azon kesernyés ízén.

  – Még mindig nem igazán ízlik a sör, de azért köszönöm. -jegyeztem meg.

  – És veled mi a helyzet? Régóta nem láttalak erre felé.

 7. *Nagy nehezen Sayla haza hozott. Az első dolgom volt hogy magamhoz vegyek némi krémet ugyan is ott nem érzetem, de most láttam hogy a pult mögötti üvegek meg szabdalták a karom mikor összetörtem.*
  – Foglalj helyet Sayla amíg rendbe rakom magam.
  *El mentem a fürdőmbe. Szokásosan le vedlettem és megnéztem magam a tükörbe. Nem igazán voltak mélyek a sebek így elég volt csak lemosnom magamról a ragadós piákat. És be kentem magam. Ki csattogtam a hűtőhöz. Ki vettem két sört. Az egyiket oda dobtam neki.*
  – Tessék ez jól fog most jönni. 
  *Leültem szembe vele.* 
  – Azt hiszem nem igazán tudtunk egy jót beszélgetni. Valahogy nem volt megfelelő a hely hozzá. 
  *Ittam pár nagyobb kortyot.*
  – Mesélj öreg harcos mit csináltál az elmúlt években?

 8. *Felébredtem. Körbe néztem. Nem láttam semmi szokatlant. *
  -Furcsa egy álmom volt annyi biztos. Meg kell hagyni egészen élvezetes lett volna, ha nincs az a sok majom benne.
  * Morogtam egy kört szokásomhoz híven. Felöltöztem, meg reggeliztem majd odébb álltam.*
  – Ideje kideríteni, hogy mi a fene folyik ezen a szigeten. Ki az a Leo az álmomból és ki Maori? Egyáltalán léteznek? Vagy csak ennyire megviccelt a fantáziám? Ez különös. Sosem a humoromról voltam híres. Lehet az abszint volt a bűnős. Szinte teljesen biztos vagyok benne. 
  *Elindultam hát körbe nézni. A szám tátva maradt. Egy kicsit ismerős volt a hely, de javarészt totál ismeretlen. És az a rengetek ember!? *
  – Hát így tér vissza egy Zsoldos? – Kérdezte egy fura kicsi hang.
  – Nem. Így kezd tiszta lappal. – Válaszoltam neki és tudtam, hogy ez valami ami a múltamból meg maradt.

 9. * A karmolásoktól csak jobban begerjedt. A helyük hamar begyógyult. Arra viszont nem számított hogy Revy kilövi magukat és az ágyba vezeti. Amint ismét neki látott az ágy szélébe kapaszkodott. Amint tudott felült és a nyakát kezdte csókolgatni és a mellét masszírozni.  Azért ő is dolgozott még kicsit. Mivel ez a test még szűz volt nem bírta sokáig az ilyen energikus partnereket. Hamar a csúcsra jutott. Amint végzett az ágyon elterült és maga mellé húzta Revyt is. Megvárta míg a lány elalszik majd csendben felöltözött és írt egy levelet melyben az ált hogy eszébe jutott valami ami nem tűrhet halasztást és imádja Revy cicijeit. :3 Kiment az ajtón és a lámpások völgyébe vette az irányt.* 

 10. – Így is nézhetjük a dolgot. Bár én amondó vagyok hogy talán a grátisz a legjobb fizetség a szolgálataimért. 
  Mosolyogtam rá, nem mind ha lett volna esélyem morcosnak lenni. Meg lepett hogy nem én vagyok az egyedüli zsoldos a szigeten. 
  – Te is? Akkor a szórakozás a te lételemed is. Szóval nyugodt szívvel élvezhetjük egymás társaságát. Az emlékeidre meg majd sort kerítünk. 
  Ahogy keze végig suhant a bőrömön egyre jobban el öntött a vágy. Egyik kezemmel a nyakába karoltam, másikkal kitámasztottam magam. 
  – Ezen könnyen segíthetünk. 
  Elzártam a vizet, abban a pillanatban fel nyögtem és minden lökésnél elhagyta a számat az élvezet hangja. Bár ezt más képp is kifejeztem. Elengedtem a támasztékom és mind 2 kezemmel végig karmolásztam a hátát. Minden perc felüdülés volt. Aztán kis idő múlva kilöktem magunkat a zuhanytálcából. Ennek eredménye képp majdnem hanyatt esett. Nem gondoltam volna hogy ilyen simán megtart. Lassan kivezettem a fürdőből. Az aktus kis időre félbe lett szakítva. Az ágy előtt kicsivel a saját lábamra álltam, rálöktem és rá másztam. Vadul meg csókoltam, csípőm mozgatni kezdtem. Hogy gyorsabb és lendületesebb legyek szinte teljesen kiegyenesedtem, mellkasán támaszkodtam. Testem hullámzott akár egy kígyó. 

 11. – Akkor szerencsém van hogy nem ismered az árakat…Mert én se nagyon. * Jelentette ki majd a zsoldos szó hallatán fapofával ránézett a lányra.* – Én is zsoldos voltam ha az emlékeim nem hazudnak bár eléggé ködösek még. * Azzal keze végig simult a lány testén és a combjába markolva. A víz melegsége igen jót tett a testének bár néha úgy érezte túlhevül majd a menet közben.* – Nem vagyok benne biztos hogy jó ha a zuhany alatt csináljuk mert a végén ha egyszer neki áll szakadni az eső begerjedek és az igen kellemetlen lenne. * Poénkodott és már bele is vágott az aktusba. Nem akarta húzni az időt túlzottan izgatott volt. Eléggé lendületesre fogta a dolgot így eléggé nagyokat lökött Revyn. Egyik kezével a falnak támaszkodott a másikkal a lány combját fogta és felhúzta a derekáig. Végig a lány nyakával és melleivel bíbelődött és becsúszott pár vadabb csók is.*

 12. – Jobb esetben a duplája szokott lenni. Igazából nem, pusztán nem vagyok járatos még az itteni árfolyamokban.
  *Kicsit hecceltem, nehogy ideje korán lebukjak.*
  – Nem kell többet fizetned, egy egyenlőre elég a költségeimre. A grátisz, pedig csak most csak neked jár, mert eddig te vagy az első olyan kliens aki időben fizetett. Ezt gondoltam meg jutalmazom.
  *El kaptam a vigyort a képén mielőtt a csókjába fulladtam volna. Az izgalom nem csak rajta jött elő. A lendületes vadsága meglehetősen tetszett az érzékiséggel kombinálva, főleg a nyakam csókolgatása. Fejem hátra hajtottam, ami halkan koppant a csempén. Mikor meg állt visszanéztem rá.*
  – Innen már nincs visszaút nem igaz? Ha neked nem okoz gondot hogy egy zsoldossal hancúrozz! Nekem nincs ellenemre egy kis szórakozás.
  *Felvontam a szemöldököm, aztán hagytam had ügyködjön rajtam, ami persze nagyon is kedvemre való volt. *

 13. – Szóval csak nekem voltál ilyen olcsó? A végén azt fogom hinni hogy elkényeztetsz. Neked a teljes áradat is kifizettem volna. * Mondta és a víz alá kerülve mint valami ázott kutya megrázta a fejét majd fütyörészve elkezdett mosakodni a ruháktól meg menet közben megszabadult. Élvezte a vizet egy ideig ám Revy meglepetése kizökkentette a dologból. Pupillái nagyra tágultak karjai átfonták a lány testét és magához húzta.* – Ha ilyen a grátiszod többet foglak alkalmazni. * Vigyorodott el és vissza csókolta. A szoros testi érintkezéstől igen izgalomba jött. Megfogta a combjait majd felemelte és a falnak nyomta kissé vadan de mégis vigyázott hogy ne fájlon neki. A csók végeztével Revy nyakához hajolt és apró érzéki csókokkal kezdte el kényeztetni. Fokozatosan haladt le a mellkasán majd a melleknél megállt és a szemébe nézett.*  – Ha túl messzire mentem szólj és azonnal távozok de ha nem… * Mosolyodott el és a nyelvével a lány mellbimbójával kezdett el játszadozni.* 

 14. Elég anyás egy kölyök lehetett anno, bár nekem sok közöm nem volt hozzá azon kívül, hogy vigyáztam rá és lóg némi pénzzel. *(Azért meg kell hagyni egészen jól néz ki mit pasi.)* Mikor bejött kicsit meg zavarta a gondolatom, de cseppet sem lepődtem meg. Valahogy sejtettem, hogy ez lesz. 
  – Ugyan kérlek. Ez még csak nem is a szokásos bérem. Ezek szerint már emlékszel is a kis alkunkra.
  Kacsintottam rá felé fordulva. 
  – A víz? Az kellemes meleg, ha nagyon szeretnéd ki próbálhatod, lehet rád is rád férne egy alapos lecsutakolás. 
  Mikor hátat fordított kiléptem egy pillanatra a zuhany alól, majd a meg szokott erőmmel berántottam a zuhanytálcába, ezután meg belöktem a víz alá. 
  – Most te jössz, én már úgy is végeztem.
  Széles vigyorral a képemen magamra tekertem egy törölközőt. Nem bírtam vissza tartani és egy nagy hahotázásba törtem ki. Mikor meg láttam a 2 táskányi pénzt abba hagytam. 
  – Látom tartod a szavad. Ez tetszik. Egye fene egy kis grátisz neked is ki jár főnök.
  Oldalra döntöttem a fejem, ledobtam a törölközőt vissza álltam a zuhany alá és meg csókoltam.  

 15. * Beérve a házba leült és csendesen nézte ahogy Revy a vacsorát csinálja. Eléggé éhes volt a gyors növekedés miatt de mikor elé került az étel meredten bámult maga elé. Pár percre rá elkezdett enni de csak egyet bírt. Úgy látszik a gyomra még mindig eléggé kicsi. Amint a nő elment a fürdőbe lekönyökölt az asztalra és elgondolkozott. * – Mért hívott főnöknek?  Lássunk csak hátha vissza tudok emlékezni rá. * Megfogta a fejét és előre hátra kezdett dülöngélni mint valami gyagyás hülye gyerek. Kis időre rá a saját fejében találta magát képességének hála. Mindenhol romos épületek voltak és széttört emlék képek. Elkezdett keresgélni majd meglátott egy emlék töredéket melyen egy pár nagy kebel volt.* – Megvagy Revy * Végig nézte azt a kis töredéket mely épp az alkut tartalmazta vagyis az összeget. Szemei majdnem kiugrottak az összeg hallatán de mivel megígérte így betartja a szavát. Amint ismét össze szedte magát mágiával megidézett két táska pénzt ami a teljes összeget tartalmazta + egy kis járulékot mellé a sok fáradozásért. De úgy gondolta ha már ennyi pénzt kifizetett kicsit szórakozik. Berongyolt a fürdőbe majd meglepett arccal Revyre nézett.* – Revy! Kész vagyonba kerülsz te nekem. Ebből a pénzből egy hadsereget tudnék venni. * Mondta majd elnevette magát.* – Milyen a víz? Mehetek én is?  * Viccelődött picit majd hátat fordított.*

 16. A kabátomat lerángattam Leoról miután valami fura oknál fogva a megnőtt rajta a kis gatyája. Fáradt voltam és unott. Így nem volt kedvem tököl a parkban. Közöltem vele, ha akar jöhet hozzám, meg hívom egy vacsira. Ami látszólag nem volt ellenére, főleg hogy lassan be kellene szereznem egy füldugót az éhségének hangjai ellen. Mázli, hogy nem lakom messze és az is hogy már be vásároltam. Haza érve amint átléptem a küszöböt nyújtóztam egyet és ledobtam a székre a cuccaim ahogy mindig is szoktam. 
  – Helyezd magad kényelemben. Mákod van hogy roskadásig tele most a hűtőm. 
  Kényszer vigyort nyomtam a már felnőtt Leo felé. 
  – Azért kár hogy le kell szoknom a kis kópé meg nevezésről. 
  Sóhajtottam egy kicsit. Kivettem a hűtőből mindent amire szükségem lesz a házi hambihoz. Neki is álltam hogy elkészítsem a kaját. Fel dobtam sütni a húst, közben fel aprítottam a zöldségeket félbe vágtam a zsömit. Csináltam vagy 6-ot, az asztalközepére tettem. Mindent bevágtam a mosogatóba amire már nem lesz szükség. 
  – Tessék. Ez meg felel egy menünek?
  Szegeztem neki a kérdést ha már a parkban megvádolt. 
  – Én viszont most elmegyek fürdeni, te meg érezd magad otthon. Ha nem lenne elég akkor krumlit találsz a fagyasztóba süsd meg, kólát pedig találsz a szokásos helyén.
  Otthagytam kajálni. Ledobtam a kínzós gönceim, bevágtam a szennyesbe. 
  – Végre egy kis megérdemelt pihenés. 
  Be álltam a zuhany alá, le hunytam a szemem. 

 17. * Csámcsogás közepette nézte Revyt aki ördögi tervét forgatta fejében. Nem tudta mi lehet az ami ennyire felbosszantotta hisz még nem volt birtokában a jó és a rossz közötti különbség érzet. Betolt vagy félkiló kenyeret és egy teljes lekvárt mire Revy kilépett a házból. Arra lett figyelmes hogy haja színe megváltozott és befeketedett és egy sebhely jelent meg a bal szeme felett. A teste is rohamosan megnövekedett és már meg is szólalt.* – Hurrá a kamaszkor kezdete. * Felvett valami kék göncöt és sálat tekert a nyaka köré. Mikor tükörbe nézett fel sem ismerte magát.* – Akkor én megyek a laborba mielőtt kevernek a pattanások.

 18. A lehető leggyorsabban haza értem. A kicsit nagyobb Leo kíséretében. A hűtőből kivadásztam pár még épen maradt kaját. Leültünk enni, nekem még ez közben is csak a bosszú járt a fejemben. Hirtelen eszembe jutott hogy itt van valami labor. Ott elvileg megkapok mindent. 
  – Ez az! 
  Kiáltottam fel hangosan még fel is álltam. 
  – Velem nem lehet packázni töketlen hulla. Ezért szenvedni fogsz! Neked is van gyenge pontod. Ha meg gátollak tudásod használatában, nem leszel más csak egy haszontalan rongy baba. 
  Szemem összeszűkült, hangom indulattal volt tele. Ránéztem a gyerekre aki öröm ittasan majszolta a lekváros kenyeret.
  – Remélem mi sosem akasztjuk össze a bajszunk. 
  Kedvesen jegyeztem meg majd mellé lépve megborzoltam a haját. 
  – Most el kell mennem egy kis időre. Érezd magad addig itthon amíg visszaérek. Ha még is valami nagyon kellene a laborban leszek.  
  Kirongyoltam a városba meg keresni a labit.