Rebecca Lee

черная-лагуна

Vélemény, hozzászólás?

11 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Rebecca Lee

 1. *Felébredtem. Körbe néztem. Nem láttam semmi szokatlant. *
  -Furcsa egy álmom volt annyi biztos. Meg kell hagyni egészen élvezetes lett volna, ha nincs az a sok majom benne.
  * Morogtam egy kört szokásomhoz híven. Felöltöztem, meg reggeliztem majd odébb álltam.*
  – Ideje kideríteni, hogy mi a fene folyik ezen a szigeten. Ki az a Leo az álmomból és ki Maori? Egyáltalán léteznek? Vagy csak ennyire megviccelt a fantáziám? Ez különös. Sosem a humoromról voltam híres. Lehet az abszint volt a bűnős. Szinte teljesen biztos vagyok benne. 
  *Elindultam hát körbe nézni. A szám tátva maradt. Egy kicsit ismerős volt a hely, de javarészt totál ismeretlen. És az a rengetek ember!? *
  – Hát így tér vissza egy Zsoldos? – Kérdezte egy fura kicsi hang.
  – Nem. Így kezd tiszta lappal. – Válaszoltam neki és tudtam, hogy ez valami ami a múltamból meg maradt.

 2. * A karmolásoktól csak jobban begerjedt. A helyük hamar begyógyult. Arra viszont nem számított hogy Revy kilövi magukat és az ágyba vezeti. Amint ismét neki látott az ágy szélébe kapaszkodott. Amint tudott felült és a nyakát kezdte csókolgatni és a mellét masszírozni.  Azért ő is dolgozott még kicsit. Mivel ez a test még szűz volt nem bírta sokáig az ilyen energikus partnereket. Hamar a csúcsra jutott. Amint végzett az ágyon elterült és maga mellé húzta Revyt is. Megvárta míg a lány elalszik majd csendben felöltözött és írt egy levelet melyben az ált hogy eszébe jutott valami ami nem tűrhet halasztást és imádja Revy cicijeit. :3 Kiment az ajtón és a lámpások völgyébe vette az irányt.* 

 3. – Így is nézhetjük a dolgot. Bár én amondó vagyok hogy talán a grátisz a legjobb fizetség a szolgálataimért. 
  Mosolyogtam rá, nem mind ha lett volna esélyem morcosnak lenni. Meg lepett hogy nem én vagyok az egyedüli zsoldos a szigeten. 
  – Te is? Akkor a szórakozás a te lételemed is. Szóval nyugodt szívvel élvezhetjük egymás társaságát. Az emlékeidre meg majd sort kerítünk. 
  Ahogy keze végig suhant a bőrömön egyre jobban el öntött a vágy. Egyik kezemmel a nyakába karoltam, másikkal kitámasztottam magam. 
  – Ezen könnyen segíthetünk. 
  Elzártam a vizet, abban a pillanatban fel nyögtem és minden lökésnél elhagyta a számat az élvezet hangja. Bár ezt más képp is kifejeztem. Elengedtem a támasztékom és mind 2 kezemmel végig karmolásztam a hátát. Minden perc felüdülés volt. Aztán kis idő múlva kilöktem magunkat a zuhanytálcából. Ennek eredménye képp majdnem hanyatt esett. Nem gondoltam volna hogy ilyen simán megtart. Lassan kivezettem a fürdőből. Az aktus kis időre félbe lett szakítva. Az ágy előtt kicsivel a saját lábamra álltam, rálöktem és rá másztam. Vadul meg csókoltam, csípőm mozgatni kezdtem. Hogy gyorsabb és lendületesebb legyek szinte teljesen kiegyenesedtem, mellkasán támaszkodtam. Testem hullámzott akár egy kígyó. 

 4. – Akkor szerencsém van hogy nem ismered az árakat…Mert én se nagyon. * Jelentette ki majd a zsoldos szó hallatán fapofával ránézett a lányra.* – Én is zsoldos voltam ha az emlékeim nem hazudnak bár eléggé ködösek még. * Azzal keze végig simult a lány testén és a combjába markolva. A víz melegsége igen jót tett a testének bár néha úgy érezte túlhevül majd a menet közben.* – Nem vagyok benne biztos hogy jó ha a zuhany alatt csináljuk mert a végén ha egyszer neki áll szakadni az eső begerjedek és az igen kellemetlen lenne. * Poénkodott és már bele is vágott az aktusba. Nem akarta húzni az időt túlzottan izgatott volt. Eléggé lendületesre fogta a dolgot így eléggé nagyokat lökött Revyn. Egyik kezével a falnak támaszkodott a másikkal a lány combját fogta és felhúzta a derekáig. Végig a lány nyakával és melleivel bíbelődött és becsúszott pár vadabb csók is.*

 5. – Jobb esetben a duplája szokott lenni. Igazából nem, pusztán nem vagyok járatos még az itteni árfolyamokban.
  *Kicsit hecceltem, nehogy ideje korán lebukjak.*
  – Nem kell többet fizetned, egy egyenlőre elég a költségeimre. A grátisz, pedig csak most csak neked jár, mert eddig te vagy az első olyan kliens aki időben fizetett. Ezt gondoltam meg jutalmazom.
  *El kaptam a vigyort a képén mielőtt a csókjába fulladtam volna. Az izgalom nem csak rajta jött elő. A lendületes vadsága meglehetősen tetszett az érzékiséggel kombinálva, főleg a nyakam csókolgatása. Fejem hátra hajtottam, ami halkan koppant a csempén. Mikor meg állt visszanéztem rá.*
  – Innen már nincs visszaút nem igaz? Ha neked nem okoz gondot hogy egy zsoldossal hancúrozz! Nekem nincs ellenemre egy kis szórakozás.
  *Felvontam a szemöldököm, aztán hagytam had ügyködjön rajtam, ami persze nagyon is kedvemre való volt. *

 6. – Szóval csak nekem voltál ilyen olcsó? A végén azt fogom hinni hogy elkényeztetsz. Neked a teljes áradat is kifizettem volna. * Mondta és a víz alá kerülve mint valami ázott kutya megrázta a fejét majd fütyörészve elkezdett mosakodni a ruháktól meg menet közben megszabadult. Élvezte a vizet egy ideig ám Revy meglepetése kizökkentette a dologból. Pupillái nagyra tágultak karjai átfonták a lány testét és magához húzta.* – Ha ilyen a grátiszod többet foglak alkalmazni. * Vigyorodott el és vissza csókolta. A szoros testi érintkezéstől igen izgalomba jött. Megfogta a combjait majd felemelte és a falnak nyomta kissé vadan de mégis vigyázott hogy ne fájlon neki. A csók végeztével Revy nyakához hajolt és apró érzéki csókokkal kezdte el kényeztetni. Fokozatosan haladt le a mellkasán majd a melleknél megállt és a szemébe nézett.*  – Ha túl messzire mentem szólj és azonnal távozok de ha nem… * Mosolyodott el és a nyelvével a lány mellbimbójával kezdett el játszadozni.* 

 7. Elég anyás egy kölyök lehetett anno, bár nekem sok közöm nem volt hozzá azon kívül, hogy vigyáztam rá és lóg némi pénzzel. *(Azért meg kell hagyni egészen jól néz ki mit pasi.)* Mikor bejött kicsit meg zavarta a gondolatom, de cseppet sem lepődtem meg. Valahogy sejtettem, hogy ez lesz. 
  – Ugyan kérlek. Ez még csak nem is a szokásos bérem. Ezek szerint már emlékszel is a kis alkunkra.
  Kacsintottam rá felé fordulva. 
  – A víz? Az kellemes meleg, ha nagyon szeretnéd ki próbálhatod, lehet rád is rád férne egy alapos lecsutakolás. 
  Mikor hátat fordított kiléptem egy pillanatra a zuhany alól, majd a meg szokott erőmmel berántottam a zuhanytálcába, ezután meg belöktem a víz alá. 
  – Most te jössz, én már úgy is végeztem.
  Széles vigyorral a képemen magamra tekertem egy törölközőt. Nem bírtam vissza tartani és egy nagy hahotázásba törtem ki. Mikor meg láttam a 2 táskányi pénzt abba hagytam. 
  – Látom tartod a szavad. Ez tetszik. Egye fene egy kis grátisz neked is ki jár főnök.
  Oldalra döntöttem a fejem, ledobtam a törölközőt vissza álltam a zuhany alá és meg csókoltam.  

 8. * Beérve a házba leült és csendesen nézte ahogy Revy a vacsorát csinálja. Eléggé éhes volt a gyors növekedés miatt de mikor elé került az étel meredten bámult maga elé. Pár percre rá elkezdett enni de csak egyet bírt. Úgy látszik a gyomra még mindig eléggé kicsi. Amint a nő elment a fürdőbe lekönyökölt az asztalra és elgondolkozott. * – Mért hívott főnöknek?  Lássunk csak hátha vissza tudok emlékezni rá. * Megfogta a fejét és előre hátra kezdett dülöngélni mint valami gyagyás hülye gyerek. Kis időre rá a saját fejében találta magát képességének hála. Mindenhol romos épületek voltak és széttört emlék képek. Elkezdett keresgélni majd meglátott egy emlék töredéket melyen egy pár nagy kebel volt.* – Megvagy Revy * Végig nézte azt a kis töredéket mely épp az alkut tartalmazta vagyis az összeget. Szemei majdnem kiugrottak az összeg hallatán de mivel megígérte így betartja a szavát. Amint ismét össze szedte magát mágiával megidézett két táska pénzt ami a teljes összeget tartalmazta + egy kis járulékot mellé a sok fáradozásért. De úgy gondolta ha már ennyi pénzt kifizetett kicsit szórakozik. Berongyolt a fürdőbe majd meglepett arccal Revyre nézett.* – Revy! Kész vagyonba kerülsz te nekem. Ebből a pénzből egy hadsereget tudnék venni. * Mondta majd elnevette magát.* – Milyen a víz? Mehetek én is?  * Viccelődött picit majd hátat fordított.*

 9. A kabátomat lerángattam Leoról miután valami fura oknál fogva a megnőtt rajta a kis gatyája. Fáradt voltam és unott. Így nem volt kedvem tököl a parkban. Közöltem vele, ha akar jöhet hozzám, meg hívom egy vacsira. Ami látszólag nem volt ellenére, főleg hogy lassan be kellene szereznem egy füldugót az éhségének hangjai ellen. Mázli, hogy nem lakom messze és az is hogy már be vásároltam. Haza érve amint átléptem a küszöböt nyújtóztam egyet és ledobtam a székre a cuccaim ahogy mindig is szoktam. 
  – Helyezd magad kényelemben. Mákod van hogy roskadásig tele most a hűtőm. 
  Kényszer vigyort nyomtam a már felnőtt Leo felé. 
  – Azért kár hogy le kell szoknom a kis kópé meg nevezésről. 
  Sóhajtottam egy kicsit. Kivettem a hűtőből mindent amire szükségem lesz a házi hambihoz. Neki is álltam hogy elkészítsem a kaját. Fel dobtam sütni a húst, közben fel aprítottam a zöldségeket félbe vágtam a zsömit. Csináltam vagy 6-ot, az asztalközepére tettem. Mindent bevágtam a mosogatóba amire már nem lesz szükség. 
  – Tessék. Ez meg felel egy menünek?
  Szegeztem neki a kérdést ha már a parkban megvádolt. 
  – Én viszont most elmegyek fürdeni, te meg érezd magad otthon. Ha nem lenne elég akkor krumlit találsz a fagyasztóba süsd meg, kólát pedig találsz a szokásos helyén.
  Otthagytam kajálni. Ledobtam a kínzós gönceim, bevágtam a szennyesbe. 
  – Végre egy kis megérdemelt pihenés. 
  Be álltam a zuhany alá, le hunytam a szemem. 

 10. * Csámcsogás közepette nézte Revyt aki ördögi tervét forgatta fejében. Nem tudta mi lehet az ami ennyire felbosszantotta hisz még nem volt birtokában a jó és a rossz közötti különbség érzet. Betolt vagy félkiló kenyeret és egy teljes lekvárt mire Revy kilépett a házból. Arra lett figyelmes hogy haja színe megváltozott és befeketedett és egy sebhely jelent meg a bal szeme felett. A teste is rohamosan megnövekedett és már meg is szólalt.* – Hurrá a kamaszkor kezdete. * Felvett valami kék göncöt és sálat tekert a nyaka köré. Mikor tükörbe nézett fel sem ismerte magát.* – Akkor én megyek a laborba mielőtt kevernek a pattanások.

 11. A lehető leggyorsabban haza értem. A kicsit nagyobb Leo kíséretében. A hűtőből kivadásztam pár még épen maradt kaját. Leültünk enni, nekem még ez közben is csak a bosszú járt a fejemben. Hirtelen eszembe jutott hogy itt van valami labor. Ott elvileg megkapok mindent. 
  – Ez az! 
  Kiáltottam fel hangosan még fel is álltam. 
  – Velem nem lehet packázni töketlen hulla. Ezért szenvedni fogsz! Neked is van gyenge pontod. Ha meg gátollak tudásod használatában, nem leszel más csak egy haszontalan rongy baba. 
  Szemem összeszűkült, hangom indulattal volt tele. Ránéztem a gyerekre aki öröm ittasan majszolta a lekváros kenyeret.
  – Remélem mi sosem akasztjuk össze a bajszunk. 
  Kedvesen jegyeztem meg majd mellé lépve megborzoltam a haját. 
  – Most el kell mennem egy kis időre. Érezd magad addig itthon amíg visszaérek. Ha még is valami nagyon kellene a laborban leszek.  
  Kirongyoltam a városba meg keresni a labit.