Miyazaki birtok

Ez egy nagy családi birtok. Itt lakik az egész család. Önmagában véve hatalmas birtok. A ház maga, ahol laknak is hatalmas. A házban összesen 6 lakrész van, amelyek lényegében komplett lakások, előszobával, konyhával, nappalival, terasszal, egyéb helységekkel és lakrészenként 3 szobával. Ezek mindegyike a kertbe nyílik, és hozzá férhetőek az egész birtokról. A lakrészek és a ház egy helyen vannak, mégis kellő távolságra egymástól, hogy azért mindenkinek meg legyen a személyes szférája. A lakrészeket és a házat kövezett út köti össze. A „Fő háznak” nevezett épület, mely gyakorlatilag valóban is az, Ivan szüleinek háza, ők élnek ott. A házban összesen 10 szoba, konyha, ebédlő, és számos egyéb helység van. A birtokon van egy nagy tó, amelybe lehet csónakázni is, így egy stég és egy „tavi ház” is tartozik hozzá, ami alkalmas arra, hogy lakjanak benne, de nem szoktak ott lakni, csak addig vannak ott ameddig szükséges.
A birtokhoz tartozó részek: Fő ház, melyet viccesen központnak hívnak. Itt tartanak családi összejövetelt, közös étkezéseket és lényegében nagy a mozgás, amit a szülök nem bánnak. Ezen kívül a pincében egy komplett és modern edzőterem van berendezve, a természetfeletti képességek edzésére is alkalmassá téve. Ivan lakrésze, ahol Ivan maga él, de éppen annyira fellelhető az egész birtokon, mint otthon. Szikla kert, mely a Fő ház hátsó részéből elérhető. Homokos, sziklás, növényes rész, mely relaxálásra, pihenésre, gondolkodásra alkalmas. Ehhez tartozik egy madárház is, ahol sokféle madár mellett egy sólyom, egy sas és egy bagoly, meg egy hárpia madár is található. Mindegyik Iváné. Házi tó és a park, ahol a tóhoz épület is tartozik, része egy átvezető hidas rész. A tó maga kacskaringós, ahogy a közlekedő is, ami követi a tó ház felöli oldalát. Sziklás része is van. A tó másik oldaláról a parkos rész következik. A birtok számos része ki van alakítva arra, hogy ha valaki egyedül vagy kettesben akar, lenni megteheti.
A birtokon összesen 100 fős személyzet dolgozik, szolgálók, kerti munkások, szobalányok, takarítók, konyhai személyzet, karban tartók és biztonsági személyzet, vagyis az őrség. A személyzet „vezetője” és a legmeghatározóbb „alakja” a komornyik, Naegi Kei Úr, aki egy démon. Naegi Úr lényegében Ivan anyjának alkalmazásában áll, amit mindig Ivan orra alá is dörgöl előszeretettel, na de nem bántásból, nagyon is szereti Ivant, ez amolyan „bennfentes poén” kettejük között.

Vélemény, hozzászólás?