Mcmoon Caroline Susann

tumblr_n0kr15UEHw1tql52do1_500

Vélemény, hozzászólás?

52 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Mcmoon Caroline Susann

 1. Sóhajtottam és mikor megfordultam, akkor észre vettem a vért és a rózsát. Oda mentem és az ujjamat a vödörbe nyomtam majd a bekaptam. – Ez keserű, de kedves tőled.. – mondom és nézek a csokorra. – Rex… – sóhajtok és elveszem a csokrot és a vödört leteszem az asztalra és visszafordulok hozzá. – Jobb lenne ha, most elmennél. – nézek ki a teraszra.

 2. A dolgok hallatán hátra léptem a hangom elcsuklott és megdöbbentem teljesen. Majd a végén mikor elmosolyodott és elnevette magát a kezem meglendült és arcon csaptam. A szememben könny és düh gyűlt össze. – Hogy merészelsz az emlékeimben túrkálni?! – szaporán vettem a levegőt és elindultam be.

 3. Hmmm..különleges képesség?? Ugyan mi lenne az? – nevettem frl. – Nem tudsz te rólam semmit Rex!! – nézek mélyen a szemébe. – Annyit tudsz hogy mi és hogy mi a nevem. Ennyi! Fogalmad sincs hogy miket tettem és mire vagyok képes! – néztem rá komolyan.

 4. Megvakartam a fejem,majd megszólaltam:
  – Hát…Ezek szerint nem halottál a különleges képességemről.
  Majd felálltam,és mellé álltam majd megint megszólaltam:
  – Mindent tudok rólad..Nem csak a külső számít.

 5. De hisz alig ismersz fél napja, és neked csak a külső számít? – bújok ki alóla, és felállok. Leporolom magam. – Azért mert így nézek ki már szerelmes vagy? – mutatok magamra. – Mi van ha a belsőm nem tetszik?! Hmm?! – nézek rá komolyan. – Ezt te se gondoltad komolyan! – elfordulok tőle.

 6. Nem értettem, hogy mit mond hiszen annyira hadart, amikor megfordított és én voltam lent ő meg fent. Odahajolt hozzám és megcsókolt. Elfordítottam a fejemet és visszanéztem rá. – Rex? – nézek rá kérdőn. – Ez meg mégis? – kérdezem tőle és magyarázatot várok.