Madara Birtoka

Egy régi stílusban épített faház, melyet a technikai fejlődés messze elkerült, Madara háza viszont ennél sokkal többet rejt, nem véletlenül van távol a városoktól és a nagy tömegektől. Átlagos szobák vannak, lent csúsztatható ajtókkal, míg fent pedig már sima, ki-be nyitható ajtók. Egy egész nagy lépcső van a ház mögött, amelyik felvezet minket az Uchiha klán szentélyébe. Régen ilyen helyeken tartottak gyűléseket, ám most teljesen más célt szolgál. A terem végébe található egy kis kiszedhető rész a padlóból, ami egy lefelé vezető lépcsőt takar. Itt van Madara főbb szobái. Egy kísérleti labor, mely két részre oszlik: Egy DNS és egy szemtechninkákat vizsgáló részlegre. A falba épített kis tartályokban tárolja a pótszemeket, hátha esetleg új alanyon képes kísérletezni, míg a többi kísérleti patkányt pedig a megfelelő méretű tartályokba. Ezen kívül még két szoba található. Az egyikben egy szinte teljesen üres szoba, aminek a végében egy kőtábla van elhelyezve, a falakon meg különböző falfestmények szolgálnak díszként. Ezek a motívumok bemutatják a Shinobi történelem részleteit. Kaguya kezdeti uralkodását a faluk felett, az ő két gyerekét, a legendás harcokat, miegymás. Madara számára ez a legszentebb hely, minden emlékét megőrzi ez a hely. A másik hely pedig egy óriási szoba, amiben egy szobor található, pontosabb nevén a Gedou Mazo. Minden idézés után ide kerül vissza szobor, így szem előtt tudja tartani Madara a Zetsu klónok segítségével.

madara4 madara3 madara2 madara1

 

Vélemény, hozzászólás?

885 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Madara Birtoka

 1. Mikor kiértünk és Kaguya megkérdezte van-e már ötletem, én csak egy széles vigyort húztam a számon. – Remélem tisztában vagytok apánk egyetlen gyenge pontjával! – néztem rájuk és egyenlőre csak ennyit mondtam nekik. – Majd még találkozunk! – bólintottam nekik és hátat fordítva nekik indultam haza.

 2. Csak érdeklődve figyeltem végig a jeleneteket, miszerint Miyako, aki szívből gyűlöli a testvérét, most egy vigyorral fordult oda, szólt le engem és lenyugtatta Akenot. Ez rohadtul fura nekem, talán már annál is inkább bizarrabb.
  – Na jó, távozzatok! Semmi más dolgom veletek már a mai napra.- intettem el őket útjukra, hisz más közölni való nem akadt részükre.
  – Kikísérem őket…- vigyorgott Kaguya Madarára, majd pedig Miyako felé biccentett kicsit fejével, miszerint kint könnyebben megbeszélik. Amint a búcsú meg minden megvolt, ki is mentek szépen hármasban az udvarra.
  – Na és már ki is ötlöttél valamilyen tervet, Miyako?- kérdezett rá a házat körbevevő falnak dőlve Kaguya.

 3. Amint egy jelző szót kaptam az abbahagyásra, mérges fejjel tekintettem Miyako felé, ki vigyorával, s tekintetével is közölte azt, amit fejben megéreztem. Terve van apánk ellen, igaz? Nos értem… Végül csak kiegyenesedve próbálom rendezni zavaros arcvonásaim, melyek feltűnő mód hamar végbe mennek.
  – Igazad van… Már anyánk előtt is bolond volt, ettől már az a kevés, megmaradt esze is odaveszne..- fordítottam hátat apámnak, majd a két nőre tekintettem, miszerint most akkor mi legyen. Miyako magától nem kezdene tervezni apám ellen, ehhez feltehetőleg Kaguya is betársult, mint tettes társ. Tipikus női logika, nem kell túl bonyolítani.

 4. Ahogy Kaguya megemlítette Akenot elgondolkodtam. Tény és való, hogy valamennyivel erősebb nálam és gyűlölöm, de apánk erősebb és ha ketten összeállnánk, akkor legyőzhetetlenek lennénk! Vigyorodtam el a gondolataimra. – Akeno! Hagyd az üres fenyegetéseket! – nézek rá vigyorogva és szerintem már ő is érzi, hogy készülök valamire, hiszen, még ha utáljuk is egymást, még is csak ikrek vagyunk és van valami furcsa telepatikus dolog közöttünk. – Ne fáraszd magad, se az abnormális vénséget! Ha tovább folytatod, még a végén ő is elpatkol itt nekünk szívrohamba! – néztem apámra. – Ja apa! Majd anyának a cuccait dobd ki! Teli vannak méreggel, amik talán… rád is hatással vannak! – vigyorodom el. – De mivel már feleslegesek, tüntesd el őket!