Knoxus tornya

Az idő őrzőjének mi is lenne más, mint egy jókora óra torony az otthona? Hát igen. Sablonos a mi kis marcona időőrünk. Ám tornya egy elvarázsolt helyiség, ahol igazából sok minden található. Minden szint egy helyiség és nem csak az ég felé tör a magasságokba, hanem a föld alá is. A föld felett mindössze 40 emelet van. Mind vagy egy szoba, egy leválasztott mellékhelységgel. A földszinten pusztán a hal van. Egyel felette a nappali található, afelett pedig a konyha. Onnantól felfelé egészen a legfelső két emeletig mind-mind szobák találhatóak. Szerencsére a lépcsőház le van választva. A torony közepén csigalépcső vezet fel egészen a tetejéig, ami egy üveg kupolával van elzárva a külvilágtól. Itt van a dolgozó szobája. Alatta egy könyvtár és azalatt pedig a zeneszobája. Az alagsorban és a pincerészben tartja azokat, akiket fogságba ejtett egy-egy időhurokkal és a legalsó szinten található az ő kis vallatószobája tele minden korból származó kínzó eszközzel.

Vélemény, hozzászólás?

25 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Knoxus tornya

 1. Nem hagytam abba mozgásom barlangjába miközben szavait vártam. Öleltem magamhoz szorosan nyakát harapdálva miközben úgy parancsoltam magamnak, hogy ne gyorsítsak túlságosan fel. Mélyeket léelgeztem, hogy nyugtassam magam s ne essek szerelmemnek vadul. Válaszát meghalva nyaltam végig nyakán s egyre feljebb haladtam füle felé. Mikor elértem a piciny cimpát lágyan haraptam rá s morzsolgattam meg miközben egy nagyobb slunggal löktem belé férfiasságom.

  -Csak az enyém s csak a tiéd örökké! -Mormogtam fülébe s egyik kezemmel elengedve simítottam végig oldalán egészen le csípőjére. Hasamat kissé felemelve helyeztem tenyerem méhe felé alhasára s szemérem dombjait simogattam meg. Szerelmi fogadalmamba kezdtem neki a varázsigével egybekötve.

  – Örökké enyém e szent hely, s örökre övé élvezetemnek magja. Más e helyre nem nem hatolhat be soha többé s ez szerelmünk örök záloga is. Életemre esküszöm másnak ezt nem adom, s magam se keresek más kelyhet, különben e pecsét megszakad s szívembe égve oltja ki éltem. -morogtam miközben egyre hevesebben mozgolódtam benne s középső ujjam szemérem ajkai közé vezetve ingereltem még pluszba rá csiklója körül körözve ujjbegyemmel. Éreztem nem sokáig fogom bírni s e pecsétet az szentesíti ha eggyé olvadva vele oltom belé magvamat. Keblére hajolva vettem ismét birtokba halmának csúcsát finoman ráharapva fogaimmal morzsoltam meg miközben kezem nem vettem el alhasáról se hátáról. Bitosan tartottam miközben a kéj hullámai teljesen átcsapva felettünk egyre hevesebben jártam végig barlangjainak mélyséségét. Elengedve bimbóját tapasztottam ajkaim övéire, mikor éreztem már nincs messze mindkettőnk csúcsa.

  -Ihmádlak! Örökre szeretni és becsülni foglak! LÉgy a feleségem! -morogtam ajkaira s lökéseim erőteljesek még sem fájdalmat okozók voltak ahogy szenvedélyel tettem magamévá teljes egészében minden porcikáját. Válaszát megvárva hallottam nyögésében az igen szót, mely bensőmig melengetett meg s kéjtől felhördülve furtam belé mélyen magam s méhnyakának feszülve nyomtam fel méhét s élvezetünk csúcsára együtt értünk. Férfiasságom lüktetve oltotta édes kelyhébe életadó magvaim s éreztem miképpen hullámozva szív egyre bentebb s szorít össze édes kínomban még inkább kisajtolva belőlem az utolsó cseppet is. Ajkaim üvéire tapasztva csókoltam szerelemmel. A méhére olvasott pecsét közöttünk felfénylet ahogy szentesítettük eskünket. Mellkasomon is felfénylett ez a pecsét s mikor a fény megszünt fekete tetoválás ként maradt meg bőrünkön, mint az embereknél a karika gyűrű, csak ez örök.

 2. -Barlangomhoz hajolt és nyelvét belém vezetve kezdte inni nektárom, melyet élvezeteim váltottak ki. Éreztem mennyire megrészegíti őt, és mennyire élvezettel issza. Ez némileg zavarba hozott, de ezen hamar átlendültem, és élvezettel telten mosolyodtam el. Légzésem csak egyre szaporább lett, vágyaim egyre jobban lángoltak. Ahogy kebleimre simított felnyögtem és élvezettől remegő kézzel cirógattam végig játszadozó kezeit.
  Barlangomban ficánkoló nyelvének érzése nagyon is őrjítő volt. Falaim lüktetve reagáltak mutatva vágyaimat és élvezetemet. Amikor barlangom bejáratához tapasztotta ajkait, hogy megszívva több nektárt kaphasson, meg is kapta.
  Alig bírtam már várni, őrülten élveztem nyelvét, kezeit és kényeztetését, de én vágytam arra, hogy az övé lehessek, vágytam rá, hogy megkaphassam. Elvette kezeit és nadrágját kezdte levenni.
  Végre levette azt a ruha darabot… az utolsót rajta. Végre már nem sok van, hogy teljesen megkapjam. Önző módon magamnak akartam. Mikor végzett a vetkőzéssel és elvette ajkait, majd fölém hajolva nyalta le ajkait, lihegve néztem fel rá és kéjes mosollyal figyeltem. Kaján vigyora és szavai nagyon is jól estek. Örömmel és vággyal engedtem lábaim közé szerelmem. Észre se vettem került elő a vörösbor az ágy mellől, s bele ivott. Megérezve férfiasságát csiklómon, láthatóan ellazulva és átadva élveztem ki az érzést.
  Mellbimbómhoz érintette az üveg száját, s szavait hallva öntött egy keveset arra, mély nyögés kíséretében meredt ismét az égnek bimbóm, de nem volt lehetősége volt, hogy kárba menjen, mert rögvest bimbóm ajkai közé véve lenyalta a bort és még jobban megbabonázott. Mélyen sóhajtoztam, ahogy játszadozott barlangommal. – Szerelmem… édes… szerelmem… teljesen megőrjítesz… -Súgtam mély sóhajokkal, lihegve. Testem már tűz forró volt és barlangom bejáratán is érezhette a forróságot és vágyat. Ismét ivott a borból. Nagyon rossz ma az én édes szerelmem… teljesen megőrjít és teljesen megbabonáz. Ugyan akkor őrülten jól esik ez a játék. Hónapok óta nem volt részem semmiben. Féltem is eleinte, hogy ismét részem legyen, de szerelmem mindig ébresztgette vágyaim, míg nem ismét lángra lobbantott. Ismét ivott a borból, de utána fölém hajolt és megcsókolt. Amikor ajkaim közé engedte az édes nedűt és megéreztem, csak még édesebb lett a csókja a bor mámorító ízével fűszerezve. Lenyeltem a bort amit kaptam. Míg csókolóztunk az édes borral, végre belém hatolt. Végre megéreztem magamban. Szabad kezével magához ölelt, én pedig bújtam és simultam hozzá. A csók megszakadt, amikor már teljesen bennem volt és férfiasságát méhemnél éreztem. Testem remegett és megfeszült, falaim lüktetve, szorosan ölelték körbe. – Őrülten szeretlek, szerelmem… Csak is a tiéd… senki másé… kérlek… önzően sajátíts ki… -Súgtam neki teljesen megőrülve a kéjtől ajkaira vissza, hogy már bennem van és már az övé vagyok, leszek. – Te is csak az enyém lehetsz… nem akarom, hogy közöd legyen máshoz… csak is az enyém lehetsz… -Súgtam neki miközben nyakamra harapott és magához ölelt, úgy hogy kezeim magunk közé szorította, ami nem zavart. Teljesen önző módon, de iszonyatos vággyal és kéjjel voltam eltelve. Komolyan gondoltam, hogy csak is és kizárólag magamnak akarom. Ahogy lassan mozogni kezdett és aprókat mozdult mámorosan nyögtem a fülébe kényeztetve édes hangommal.- Ihgen!… Pecsételj meg, hogy ne lehessek másé… -Nyögtem édesen. Tisztában voltam a szavaimmal. A pecsét alatt nem tudtam pontosan mire gondolt, de tudtam, hogy rosszat nem, hiszen maximálisan megbíztam benne, így a pecsét része most nem is volt annyira fontos, mint az, hogy végre egymáséi vagyunk, én is végre vissza vonhatatlanul az övé lettem. Örömmel, mámorosan és édesen nyögdécseltem hozzá bújva. Kezeim nyakát, vállát és mellkasát simogatták cirógatták.-

 3. Könnyedén játszadoztam kedvesem érzékeny pontjával. Élvezetének bizonyítéka egyre jobban csalogatott s ahogy éreztem felért egy fajta csúcsot s barlangjából nektárja csöpögni kezdett elengedve érzékenységét hajoltam barlangjához s nyelvem belévezetve kezdtem el élvezettel inni azt. Megrészegített íze és nem bírtam betelni vele, így a lehető legtöbbet szerettem volna belőle kinyerni. Kebleire simítottam kezem s finoman masszírozva markolászva játszadoztam el velük miközben nyelvem barlangjának falaki közöt ficánkoltak. Hallottam szavait mennyire vágyik már rá, hogy eggyé váljunk. Én is vágytam rá, de még érezni akartam. Barlangjának bejáratához tapasztva ajkaimat szívtam meg, hogy még többet kaphassak nektárjából miközben kezeimmel eleresztve kebleit nadrágom oldottam ki s letoltam magamról. Kényesztetését egy pillanatra nem hagytam abba. Mikor megvoltam saját magam vetkőztetésével is szakadtam el mézescsuprától s feléhajolva nyaltam végig perverz mosollyal ajkaimat.

  – Iggazán incsiklandozó vagy szerelmem. -suttogtam neki kaján vigyorral miközben lábai közé férkőzve számára észrevétlenül húztam elő egy palack jó ízű vörös bort, s bele ittam, hogy ha megcsókolom ne érezze saját nektárjának ízét, hisz tudtam az mennyire zavaró lehet. Számat is gyors áttöröltem ám közben férfiasságom már csiklójához dörgöltem. Kartávolságnyira voltam csak tőle s felé emelve az üveg bort érintettem annak száját mellbimbójához.

  – Tudom mivel tehetnénk ezt még élvezetesebbé. -mosolyodtam el perverzen s egy kicsi bort öntve bimbójára a hideg érzetére az ismét teljesen megkeményedve ágaskodott felfelé. Nem hagyhattam hogy a vörösbor kárbavesszen így mellére hajolva vettem ajkaim közé édes halmát s nyaltam le róla a vörös nedűt. Csípőm kissé eltávolodott tőle, de ezzel csak célra állva nyomódtam vissza, s makkommal kezdtem bejáratával játszadozni. Hol neki feszültem hol elhúzódtam, hogy még jobban szítsam tüzét, még inkább érezze, hogy nemsokára meg kap. Oldalra fordítva fejem ittam ismét az üvegborból ám ezuttal egy adagot számban tartva rejtettem vissza az ágy mellé s feléhajolva csókoltam meg, közben ajkai közé engedve a vörös nedűt. Nyelvével játszadozva itattam meg kedvesemet a vörösborból, hisz tudtam mennyire szereti, s míg ezzel foglalatoskodtunk makkom toltam be bejáratán s lassan s óvatosan csusszantam be egészen mélységéig.

  Férfiasságom belülről feszítette szét s az érzés ahogy barlangjának falai neki feszültek egyszerűen mennyeivolt. Szabad kezemmel áta alá nyúlva húztam magamhoz s csak akkor szakadtam el a csókból mikor már teljesen elmerültem benne s ágam hegye méhe utolsó védvonalának feszült. Bár tagom még nem volt teljesen ben, nem nyomakodtam tovább.

  -Szeretlek és csak az enyém vagy örökre kedvesem! Csak az enyém! -suttogtam ajkaira, majd nyakához hajolva haraptam érzékenybőrébe s elengedve az üveget öleltem át két karommal szorosan magamhoz húzva magunk közé szorítva mind két karját. Lassú tempóval kezdtem neki a mozgásnak, első lépésben aprókat mozdult csípőm.

  – Fogadd el pecsétemet. -nyöszörögtem a kéjtől.

 4. – Kebleimmel való finom játéka közben éreztem azt is, hogy mennyire megőrül értem. Én is úgy éreztem, mint ő. Hetek óta vártam már erre. Amikor lett volna egy tökéletes pillanat, egy hirtelen jött program elindított egy lavinát és hetekre elhavazódtam, így neki tovább kellett várnia, nekem pedig ki kellett várnom az újabb alkalmas pillanatot. Talán ennek így kellett lennie, és ez az igazán tökéletes pillanat, hisz még az időjárás is kellemes, mondhatni nekünk kedvez. Testem nem akartam ellenállásra bírni, de nem is tudtam volna, ő mindig képes a tökéletes önkontrollom egy pillantással össze zúzni és édesen doromboló kiscicája leszek egyetlen pillanat alatt. Kellemes érzés, mert meg van a bizalom, hogy ne féljek attól, ha ilyen vagyok mellette és neki, mert tudom, hogy vigyáz rám és nem él vissza vele. Több mint egy évezrednyi leélt életem során most érzem magam végre igazán biztonságba és igazán jól. Végre úgy érzem haza találtam. Nem okozott fájdalmat a csuklóim benyomásával, miközben a zavaró, utolsó darabtól szabadított meg. Csókjai alatt édesen sóhajtoztam, majd ahogy elengedte kezeim és tovább csókolgatott a halk sóhajok, halk nyögésekké váltak. Lihegve, mély légvételekkel nyögdécseltem csókjai és keblemmel való játéka alatt. Útirányából tudtam, hogy mi a célja. Próbáltam felkészülni az érzésre, hiszen már majd féléve nem érintett ott senki, ő is most először fog ott érinteni, de nem sikerült. Amikor mindkét keblemmel játszani kezdett és leérve, belenyalt mézes csupromba mélyen és normál hangerőmmel nyögtem fel, fejem hátra hajtva. Erre az édes érzésre, amit ő okozott most nem tudtam felkészülni, arcomra édes és szerelmes mosoly ült ki.- Szerelhmemh… -Nyögtem, belemarkolva a takaróba. Érezhetően megremegtem, ahogy folytatta. Uralt engem, de az nem zavart. Pontosan tudtam, hogy ő milyen, így örömmel hódoltam be neki, sőt nagyon is élveztem és máris megszerettem, hogy így uralja az ágyat és engem is. Behódolva szerelmes uramnak abszolút átadtam magam neki és testem minden rezdülése csak zene volt számára. Imádtam. Imádom. Többé nem akarok elszakadni tőle, nem akarom, hogy nélkülem legyen, de persze a munkánk miatt ez elő fog sokat fordulni, attól még nem akarom. Illatom nagyon is édes és csábító volt a keverék fajom miatt. Természetes édes és csalogató illatomnál, ott lábaim közötti rejtett kincses barlangom illata töményebb és édesebb is, csábító. Kéjnedvem az sok volt, mivel már teljesen meg voltam őrülve én is érte. Ahogy orrával félre tolta szemérem ajkaim és csiklómat simogatta meg teljesen elveszítettem már a fonalat és nem tudtam már parancsolni hangomnak sem. Mélyen és zihálva nyögtem fel, aprót feszülve. Nyalásaira és ajkainak kényeztetésére már teljesen elmerültem. Éreztem, ahogy elindultam a csúcs felé, mivel elég régen volt részem élvezetekben és szerelmem egyébként is teljesen megőrjített már, hamarabb indultam el. – Kno…xus… Ohh… Szerelmem… Édesem…. -Nyögdécseltem a nevét, majd kedvenc beceneveit, de a mondandómat nem sikerült kinyögnöm, mert belemerültem az élvezetekbe. Érezhette mit is akartam kinyögni neki, hiszen a csúcs felé elindultam és közeledtem is felé. Pár perc múlva el is értem. Megremegtem és aprót feszültem, ahogy elértem az első csúcsom, ami nem éppen volt olyan mintha “valami” mástól értem volna fel, de mámorítóan édes volt ez is. Hangosabban nyögtem fel nevét, a takaróba markolva, fejem hátra hajtva.- Knoxus… szerelmem… -Szaporán vettem a levegőt, halványan remegő testtel az élvezetek miatt. Gyengéden kezeire simítottam, le simítottam ameddig elértem és gyengéden simogattam. Pontosan tudtam, hogy még nincs vége. Tudtam, hogy most teljesen egymáséi leszünk, amit már nagyon vártam. Zavart a nadrágja, nem akartam rajta tudni, azt akartam tudni, hogy velem van. – Akarlak… csak magamnak… Már annyira akarlak… -Súgtam neki, megcirógatva és lágyan ujjbegyeimmel megkarmolászva karjainak finom bőrét.-

 5. Finoman játszadoztam el kebleivel miközben combját simogattam. Megőrültem érte és ezt ő maga is érezhette. Beleakasztva ujjamat byugijábal kezdtem el lehúzni róla s mikor magamba ütköztem könnyedén feltámaszkodva fekvőtámaszba húztam le róla egy kezemmel azt a fránya kellemetlen fehérneműt. Igaz ekkor jobban belenyomtam csuklóit az ágyba, de igyekezdtem nem fájdalmat okozni neki szerencsére sikerült is ez a manőver. Visszahelyezkedtem lábai közé s úgy csókolgattam végig lágyan kebleit s utána középre haladva hasa felé vettem az irányt. Kezét elengedve feje felett simítottam végig karjain egészen édes halmáig s rá simTva kezem kezdtem el vele játszadozni, kitüntetett figyelmet szentelve bimbójának. ágy csókjaimmal egyre lentebb haladva értem el szemérem dobját. Éreztem csábító hívpgató illatát, Nem tudtam neki llenállni s míg mind két kezemmel egy-egy keblét vettem célba addig ajkaimmal mézescsuprába nyaltam bele. Uraltam az ágyat s benne őt is. Szenvedélyel mégis lágyan kezdtem el nyelvemmel játszadozni szemérem ajkaival olykor, olykor befurakodva érzékeny pontjáig. Játszadoztam vele s ahogy nyöszörgött az zene volt füleimnek. Kívántam és rettentően mart már a vágy, hogy elmerüljek benne, de az is, hogy nyelvem hegyén érezzem kéjnedvének édes ízét. Felakartam juttatni az édes mámorító csúcsra mielőtt eggyé válok vele. Finoman toltam kétoldalra orrommal szemérem ajkait s annak hegyével dörgöltem meg csiklóját s köröztem némiképp körülötte, majd orromat nyelvem s ajkaim váltották fel. Kéjesen hümmögtem bele ékességébe.

  -Én is szeretlek. -mondtam bele mézes csuprába s nyelvemmel környékeztem meg az érzékeny kis pöcköt.