Hayakawa ház

Egyszerű régimódi amerikai típusú háza van, mely belülről azért a mai modern igényeket kielégítően felszerelt. Földszintes, tetőteres és pincéje van. Előkert és hátsó kert. Alapjában otthonos, családias, békés, nyugodt lak. 3 szoba, vendégszoba, előszoba, nappali, konyha, külön wc, fürdő szoba. Elől egy elő terasz, hátul egy „rendes” terasz található. Védő pajzs védi és a házon belül minden szekrény, az összes nyílászáró elvarázsolt, tehát kifelé látni, de be nem. A kertben elől is és hátul is vannak kerti bútorok, asztal, székek, kerti kanapé. Egyenletes a pázsitfű, bokrok, fák, rengeteg növény. Az egész barátságos és otthonos. Sayaka saját igényei szerint bármikor átrendezheti varázserejével az egész belsőt és külsőt, ha éppen úgy van kedve.

Vélemény, hozzászólás?

27 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Hayakawa ház

 1. – Elmosolyodtam, ahogy Mesterem megunta, hogy játszunk vele és fordított a helyzeten. Jól esett mind Mili, mind Mesterem kényeztetése, főleg, ahogy Milit lovagoltattam jó volt hallani édes nyögéseit. Mester lefektette a földre Milit, engem meg rá. Azon kicsit meglepődtem, hogy engem Milire fektetett, hiszen szinte kilapítom. Csökkentettem a súlyomat, így csak melleim okozhattak neki “problémát”, hiszem melleink össze feszültek. Mester behatolt Milibe és kényeztette, amit édes nyögései elárultak, hogy mennyire élvezi. Mikor végig simított hasamon és nőiességem kezdte kényeztetni mélyen felnyögtem, hiszen a helyzet is eléggé felizgatott, nem csak az édes érzések. Ahogy nyakamra mart és megszívta bőröm testem megrándult és fejem kicsit hátrébb hajtottam, hogy kényelmesen hozzá férjen. Kéjesen és édesen nyögdécseltem, miközben kezeimmel testét és annak minden érzékeny erogén pontját “bombáztam”, hogy még több édes érzést okozzak Mesteremnek. –

 2. Jól esett Sayaka harapdálása s nyakának másik oldalán én is kényesztettem őt és mozogva lovagoltattam apa merev tagján. Láttam mennyire élvezik és ez nagyon jól esett számomra. Szélesen mosolyogva néztem őket s közben Sayaka érintései is jól estek. A karmolásai és harapdálásai. Ealaltatta figyelmeet így mikor gyorsabb tempóra váltottam volna hirtelen előre lendülve húzódtam vele együtt s combom elengedve ültetett most engem bele a merev tagba. Hirtelen nyögtem fel a kéjtől, ahogy belülről feszített szét a merev férfiasság. Ahogy mozogni kezdett velem úgy hajtottam vállának a fejemet a rámtörő élvezettől, mely végig söpör testemen. Megremegve mocorogtam én is csípőmet ingatva ezáltal játszadozva férfiasságán, azonban nem voltam felkésuülve arra, ami ezután jött.

  Hirtelen dőltem hátra ahogy felém nyomódott Sayaka, majd a földön feküdve néztem ki mögülle. -Mi? Neh… -sikkantottam ám újra bennem volt mélyen és erőslökésekkel csúszant be újra és újra. Oldalra döntve a fejem arcom teljesen kipirult s Sayakat átölelve karmoltam végig oldalát az élvezettől, melyet a bennem játszadozó mereg tag okozott.

  – Ezh… nehm… nehm így terveztem. -nyekeregtem az élvezettől s ez a szemembe is csillogott. Alig tudtam a mámorító kéjtől csinálni bármit is.

 3. Mili tette meg lepet de nagyon élveztem mikor feszülő tagom végre behatólt. Fel nézve láttam Sayaka lovaglását és azt ahogy Mili jászadozik vele közben még jobban korbácsolta vágyaimat csak a látvány. Élveztem azt az időt amit Sayaka barlangjában töltötem. Ki csúszanva néztem ahogy fordit a helyzeten és ülteti Milit ágamra. Meg unva kiszolgáltatotságomat emelkedtem fel és fwktettem Milit a földre és rá Sayakat.
  -Most én jövők.-
  Mozditótam meg tagomat Miliben kihúzva hatóltam belé teljes hosszomal határozotan és erőseket lökve. Sayakara hajólva csúsztatam kezemet hasán keresztül nőieségére és simitótam rá mielött ujjamat bele meritettem nedves barlangjába. Nyakához hajólva martam rá meg szíva bőrét.

 4. – Ahogy Mili ujjai mellé mesteremé is becsúszott és engem is ketten kényeztettek felnyögtem és mindkettőjüket kezdtem volna simogatni, csókolgatni, amikor Mili ujjai kicsúsztak és fordított a helyzeten kissé meglepődtem, de érdekes volt. Erősen nedves nőiességem barlangjának bejáratához illesztette a merev tagot, majd rányomott. Mélyen nyögtem fel, ahogy bele ültetett mesterem tagjába. – Aahh… Milih… – Nyögtem fel, amikor melleimet fogta meg és kezdett lovagoltatni mesterem ölében, a tagján. Fejem hátra hajtottam és felé fordítva fejem bőrét kezdtem faldosni, miközben kezeimmel combját kezdtem karmolászni. Hiába ölelt hátulról, kéjes vigyorom több volt a kéjnél. Kis időnyi lovagoltatás után lecsúsztam mesterem férfiasságáról és előre mozdulva Milit ültettem rá teljesen tövéig, és tartva őt kezdtem mozogni, őt is lovagoltatva a tagon.- Mmm… Igaz, milyen jó? – Doromboltam.-

 5. Ez már kínzás volt a javából, ahogy közrefogva ketten is kányesztettek. Előre bukott fejem az élvezetektől és próbáltam állni a lábamon Sayakaba kapaszkodva. Mikor eltávolodott tőlem az ujjam kicsusszant, de ahogy újra közel állt hozzám és hozzám simult hevesebben dugtam vissza mélységeibe ujjamat s kampóztam be ujjamat belsejében. Éreztem ahogy lábamat veszi a nyakába és egylábon vagyok kénytelen megállni. Barlangom igen csak engedte magából kéjnedvem a kényezstetések nyomán melyet kétoldalról kaptam. Nyekeregtem s pihegve kapkodtam a levegőért. Éreztem ahogy ő is átsimít alattam s másik kezével Sayakat kezdi kényezstetni velem együtt. Megőrjítettek és ahogy Ten elengedte ajkaival a barackom néztem bele szemeibe kérdésénél. Kihúzva ujjam Sayaka barlangjából fogtam meg apa kezét s kihúzva magamből tettem úgy, mintha mosz másznék az öléből, ám utolsó pillanatban fogtam meg Sayaka kezét s megperdülve fordítottam a helyzeten s Ten égét megfogva igazítottam be Sayaka bejáratába s vállánál nyomtam le a lányt egyenesen beleültetve a merev tagba. Mögé térdelve haraptam nyakába.

  – Ez így jobban tetszik. -nyekeregtem megpróbálva visszaszedni magamat. Elenegedve apa falloszát öleltem át Sayakat s melleire markolva maszírozni kezdtem neki miközben mozgatni is elkezdtem, hogy lovagoljon apa ölébe.

 6. Elhajolva vettem egyik lábá a nyakamba Milinek és hajtotam fejemet vissza. Nyelvemel végigi simitóttam barackján majd lassan kezdtem el behatólni vele. Lágyan simogatam nyelvemel falait, miközben kóatolgatam őt. Ajkaim teljesen a dombjaira simultak közben. Kezemet fel emelve simitótam át labai közt meg érezve az ő kezét hajtótam rá és csúsztattam be ujjamat az ővé mellé Sayaka barlangjába. Kezem fel vette a ritmusát és úgy ficánkolt az ujjam Sayakaban Milijével együtt. Nagy levegőt véve fújtam ki azt az orromon egyenesen a csiklójára. El hajólva húztam ki a nyelvemet és simitótam végig szemérem ajkain még egyszer, hegyével a csiklóját is érintve. Fe nézve rá vezetem belé szabad kezemet és kényeztettem.
  -Szeretnéd Mili?-

 7. – Mesterem tovább csókolt, le melleire, s így tovább egészen nőiességéig és izgatni kezdte. Én nyakát harapdáltam izgatóan és mohón, miközben kezeimmel simogatni kezdtem testét. Ahogy mesterem ujjaival barlangjába hatolt és még mohóbb játékba kezdett kezeim finoman melleire siklottak és masszírozni kezdtem melleit. Bimbóit két ujjam közé fogtam és morzsolgattam, finoman, izgatóan meghúztam, majd elengedtem, hogy mellei játékosan mozogjanak, aztán melleire markoltam mohón és bimbóit melleivel együtt masszíroztam, kényeztettem tovább. Ajkaim nyakát, vállát, tarkóját és hátán gerincét követve falták. Gerince mentén, csigolyáit számolva végig is nyaltam bőrét, majd vadócan faltam, harapdáltam izgatóan bőrét egészen nyakáig, majd fel füléig és fülcimpáját haraptam meg, morzsolgattam, szívogattam és fogaimmal tüzelően karcolgattam.-