Elena Mágikus Rejteke

Vélemény, hozzászólás?

83 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Elena Mágikus Rejteke

 1. Érdeklődve figyeltem kedvesemet ahogy felémfordult szavait követően.

  -Fogunk is enni és feküdni is hagytalak. -mormogtam s ahogy végig simított majd férfiasságomra markolt akaratlanul is felmordultam. Viszonoztam vad szenvedélyes csókját és kelletlenül váltam el ajkaitól. Mélyen néztem szemeibe, majd mikor elengedett érdeklődve néztem utána. Könnyedén ki tudott lépni ölelésemből és én úgy követtem szó nélkül. Elzártam a grilltés levettem az utolsó adag húst és mindent az asztalra raktam. Ám mielőtt leülhetett volna enni megragadva derekát húztam ismét magamhoz hátulról s férfiasságomat két lába közé bedugva öleltem magamhoz sorosan. Füléhez hajolva haraptam rá érzékien miközben csípőm mozgatva furakodtam férfiasságommal barackjához majd be a szemérem ajkak közé.

  – Nem úszod meg büntetlenül a kis játékod. -morogtam fülébe lágyan miután elengedtem fülét s szorosan tartva simítottam fel egyik kezemmel keblére, melyet masszírozni kezdtem. Csípőmet nem állítottam meg, de nem vezettem barlangjába. Bejáratához és csiklójához dörgölőztem ágammal.

  – Nem hagylak enni msot már. -morogtam kéjes hangon s nyakát csókolgattam meg érzékien.

 2. Kezét fogta meg mikor hasát kezdte el cirogatni és úgy figyelte hosszan pásztázva a férfit. Hallgatta szavait és csak nagyokat pislogott rá majd halkan sóhajtott fel

  – De én most csak szeretnék enni valamit és egy kicsit kifeküdni… – figyelte egy kicsit majd szembe fordult vele és pimasz kis mosoly kúszott arcára. Mindkét kezét mellkasára fektette. Az egyikkel fölfelé indult meg és tarkójára csúsztatva vonta le magához és hosszan csókolta meg, méghozzá vad hevességgel. Az előzővel elleentétben másik kezét viszont lefelé indította meg. Végig simított hasán, minden egyes kockáján és kidolgozott izmán. Egyenesen ágyékáig haladt majd teljes nyugalommal határozott mozdulattal markolt rá férfiasságára, hogy kissé gerjessze vágyait. Hirtelen szakadt el ajkaitól és pihegve nézett fel rá és elmosolyodott

  – És most én elmegyek enni – nézett rá ártatlan mosollyal arcán majd mint aki jól végezte dolgát lépett el előle és indult meg kifelé

 3. -A-a… ha elárulom oda a titka. -makacskodott és tudta hogy úgy is kifúrja az oldalát majd akíváncsiság. Hallotta szavait, de csak legyintett. Tudta hogy úgy is megszerzi, hisz eddig is megtudta.

  Hasát cirógatta mosolyogva mikor döbbent kérdése vigyorogva néztem le rá. Füléhez hajolva csókoltam annak tövébe.

  – Sokszor… nagyon nagyon sokszor. -suttogtam lágyan és férfiasságom méris életrekerve feszült neki fenekének.

  – Nem tehetek róla kicsim… egy éve gyűlik bennem, s gondolj csak bele egy év alatt hányszor húzhattalak volna karóba? Nah azt most szépen be is pótolom. -búgtam perverz kéjsóvág hangon miközben lágyan simogattam ott ahol értem.

  – HAgytalak aludni én csak terméketlenné tettem az úszókat, hogy ne kelljen tovább mérgezned magad, mert azt megint nem akarom. -suttogtam karjaimban tartva őt s lágyan simítottam fel keblére.