Beliád rejteke

Hiszitek vagy sem az alvilág egyik hercegének is kell egy kis nyugtot hely ahol pihenhet. 

Vélemény, hozzászólás?

5 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Beliád rejteke

 1. – Ha majd nagyon eszedet veszted a vágyba, akkor képes vagy elszakítani azt.
  Leveszem róla a felsőjét, majd elkezdem néhol puszilgatni, máshol erősen beleharapni a mellkasába, miközben oldalán, az érzékeny bordáit karistolom karmaimmal, még finoman, ám egyre erősebben, egy bizonyos határ alatt.
  Hirtelen felindulásból hajánál fogva rántok egy durva, de szenvedélyes csókba, ahol azonnal nyelvébe is harapok, amint az bemerészkedik a számba, hadd tudja, hogy hol a helye. Ajkait is harapdálom, a kicsorduló vércseppeket lenyalva. Megharapom a mellbimbóit is, majd mire észbe kapok már a köldöke alatt vagyok, közel férfiasságához. Megharapom ott is a bőrét, nem kegyelmezve neki, miközben csípőjét a biztonság kedvéért vörösre festett körmeimmel nyomomba. Néhány helyen picit felsértem őt, máshol csak félhold alakú sebeket hajtok.

 2. * Elmosolyodva nézem ahogy kikötözött.*
  – Az attól függ ki okozza a fájdalmat.
  * Elkezdtem fészkelődni mivel már alig fértem el a nadrágomban. Sóhajtva vártam hogy mit is tervez velem tenni és hogy mi lesz a végeredménye. Őszintén szólva alig bírtam magammal. *
  – Ha így fojtatod beleörülök a várakozásba.

 3. – Chhh… úgy látszik a Mazocica egy dominánsabb nőre vágyik, nos rendben, de figyelmeztetlek, elég régen csináltam így, az emlékeim kezdtek megkopni.
  Felkuncogva fordítok magunkon, majd felkapom a nadrágomat. Bőr, szóval strapabíró anyag, bár… lassan már harminc éve megvan, na de mindegy… célnak tökéletes. Az ágytámla fém részéhez kötözőm ügyesen csuklóit, feje főlé, miközben ügyelek rá, hogy alapos munkát végezzek. Egy emberférfit így órákig visszatudnék tartani, de ez az ő fizikumával nézve… percekig elég, ha anyag szaggatós kedvében lesz.
  Szándékosan ülök péniszére, miközben démonnőkhöz méltóan rekedtes hangon, kéjjel telien szólalok meg, az élvezet ígéretével hangomban.
  – Szóval szereted, ha fáj, igaz?

 4. * Hangosan elkezdek nevetni a hirtelen jött dolgokra majd szavait hallva továbbra is csak mosolygok.*
  – Minek nekem más nő ha egy ilyen vadmacskát tudhatok magam mellett? Amúgy se szeretem a szende szüzeket.
  * Megragadom a lányt majd szenvedélyesen megcsókolom miközben szinte letépem róla a ruháit. Már ami még rajta volt. *
  – Nos kis vadmacskám mutasd hogy fogsz betörni… Ha jól csinálod ígérem én se leszek hálátlan. Szeretem ha uralkodik felettem egy nő az ágyban.

 5. Nem igazán érdekelt a helyszínváltás, sokkal inkább a lábaim között félig fekvő, félig térdelő démonra koncentrálok. Amikor viszont keze megint nadrágomra téved, kicsit türelmetlenül, akkor belekapok a hajába, majd hátrahúzom a fejét, cseppet sem finoman.
  – Tisztázzunk előtte pár dolgot, Kiscica. Ha én a “tied” leszek most, akkor te is az enyém. Nem feküdhetsz le mással, nem nézhetsz rá mással, és nem elégíthetsz ki mást. Csak te és én, megfelel?
  Szánd szándékkal markolok rá, közepes erősséggel, hogy tudja, nem csak játszom vele.