Azura Háza

A régi családi házába tért vissza. Minden a helyén maradt ezért egy kicsit átrendezte belülről. Az emeleten, van három szoba és az egyik nagyobb mint a másik kető. Az emeleten még + ba van egy szoba ahol a bábjait tárolja. A földszinten a konyha mejdnem egyben van az étkezővel, csak egy boltív választja el a nappali ami az étkező mellet van szintén egy boltív választja el. A földszinten megtalálható még egy fürdőszoba. Az emeleten a nővére szobájából egy erkély is nyílik, nagyobb terasszal. A családi képeket mind el rejtette a családjának a többi holmijával együtt.

Vélemény, hozzászólás?

78 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Azura Háza

 1. *A kijelentésem után egy chakra hullámra lettem figyelmes amit tudtam, hogy Shisui is megérez ezért ismét megcsókoltam és egy orvosi inyekciós tűvel a nyakát meg szurtam amiben altató volt így hamar elaludt. Betakartam majd felöltöztem. Egy üzenetett írtam amiben csak annyi ált, hogy valamit le kell ellenőriznem minél előbb és ha bármi gond van kerest a Senseit. A levelet az asztalra raktam egy bontatlan ramenes pohárral majd a bábumat othon hagyva a tekercseimet felvettem és elmentem othonról.*

 2. *Mikor a fürdéssel végzett és feljött a mosolyára kezemet hátúl össze kulcsolta vele szembe fordultam vele és rá mosolyogtam. Az emberekben nehezen bíztam meg így harcon vagy gyakorláson kívül a túl gyors, hirtelen, vagy ellég közeli mozdulatokra van mikor félelemérzet miatt rosszúl reagálok. Shisui ez alól kivétel volt. Mikor hirtelen felkapot meglepődtem ugyan de nem a szokásos félelem érzet volt ami miat tőrt rántanék hanem biztonságban éreztem magam. A karjaiban kicsit elpirultam de a fejemet neki döltöttem. A szobába be mentünk az ágyra letett és fölém hajolt. Elpirulva férre néztem rá mosolyogtam majd egy mozdulattal megfordítottam a hejzetett így ő alul én pedig fölül voltam kicsit rá nyújtottam a nyelvem mintha én nyertem volna. A szivem hevesen kezdett verni majd elkomolyodtam a szemébe néztem és lassan megközelítettem. Szememet lehunytam és szerelmes csókodt adtam neki. Az előbbi kocsmás játék óta részemről ez volt a komolyabb vallomás, hogy szeretem. A csók után elvörösödve kedvesen de komolyan rá néztem.*
  -Szeretlek!

 3. Eléggé élveztem a helyzetet. Egy kellemes érzés fogott el, ahogy a barátnőm magához ölelt. Mikor elengedett, akkor tudtam, hogy a fürdőbe megy. Felkeltem a székről és nyújtózkodtam egy kicsit. Amikor szólt, hogy mehetek, akkor egy bólintással, meg egy mosollyal jeleztem, hogy rendben van és bementem a fürdőszobába. Bent levetkőztem majd lezuhanyoztam. Kiléptem a zuhany alól és a tükör elé léptem. Miközben törölköztem, észrevettem, hogy homályosabban látom magam a tükörben. Először azt gondoltam, hogy a tükör párás, ezért megpróbáltam azt letörölni, de semmi változás. Végül a csapnál kimostam a szemeim, majd újra a tükörbe néztem. Most már tisztán láttam magam.
  – Biztos csak valami belement a szemembe – jegyeztem meg magamban.
  Ezutám elővettem egy tekercset az övtáskámból, amire az volt írva ,,Váltásruha”. Soha nem gondoltam volna, hogy ezt valaha használni fogom, mégis mindig magamnál tartottam és tessék itt az alkalom, hogy hasznát vegyem. A tekercsből előidéztem egy ujjatlan pólót, egy nadrágot és egy alsót. Felöltöztem és miután megtöröltem a hajamat is, kimentem a fürdőből. Elindultam a kétágyas szoba felé. Azu már az ajtóban várt. Amikor odaértem rámosolyogtam majd egy hirtelen mozdulattal felkaptam őt a kezembe és elindultam vele befelé.

 4. *Ahogy a kezem meg fogta jobban elvörösödtem majd figyeltem amit mond.*
  -Rendben.
  *Ahogy a fejét a kezemre döntötte jobban megöleltem. Pár percig még öleltem mert egész jó. Az arcára ismét adtam egy puszit, majd elengedtem.A szobámba mikor felmentem pár klónt megidéztem, hogy rendet tegyenek és amijen ruha kellet azt a szekrényemből kivettem majd elmentem fürödni. Az ajtót mint mindíg a saját házamban is bezártam. Megfürödtem majd egy mini nadrágot és egy ujatlant vettem fel pizsoma ként.A hajamat mint mindíg most sem csavartam be vagy szárítottam meg. Vizes hajjal kimentem majd szoltam Shisuinak.*
  -Végeztem mehetsz.
  *Mondtam kedvesen mosolyogva és míg ő a fürdőbe ment addig a saját szobámba bementem és a cuccaimat átrendeztem majd a nagyobb szoba ajtajánál vártam Shisuira.*

 5. Ahogyan átkarolt, az egyik kezemmel megfogtam az ő kezét.
  – Igen, el akarok menni fürödni, de először menj te – mondtam Azu – nak.
  – És nem, nem baj, ha a kétágyas szobában leszünk – válaszoltam a másik kérdésére is majd elmosolyodtam, mikor puszit adott.
  – Tényleg semmiség – mondtam nyugodt hangon és a fejem a karjára döntöttem.

 6. *Rá mosolyogtam majd felkeltem a székről mögé mentem és hátulról átkaroltam a nyakát.*
  -Csak annyit kérdeztem, hogy el akarsz-e menni fürödni? És hogy nem baj ha a kétágyas szobában leszünk?
  *Kérdeztem meg ismét majd ahogy átöleltem úgy az arcára adtam egy puszit, közben elpirultam.*
  -De biztos, hogy semmiség?
  *Érdeklődtem még egyszer aztán ha nem mond semmit annyian hagyom, végülis ha nem mondja akkor nem tartozik rám.*

 7. Szintenem hallottam és nem érzékeltem semmit mindaddig, míg Azu meg nem kérdezte, hogy min gondolkozok. Ekkor felkaptam a fejem, majd a szemébe néztem.
  – Á, semmiség – ráztam meg a fejem.
  – Meg tudnád ismételni, amit az előtt kérdeztél, hogy azt kérdezted, hogy min gondolkozom? – kérdeztem őt és remélve, hogy nem sértődik meg, amiért nem figyeltem, vártam a válaszát.

 8. -Akkor majd a nagyobb szobában alszunk ahol kétszemélyes ágy van…viszont ha nem bánod majd előte elmegyek megfürödni. Előte elmégy te?
  * Észrevettem, hogy elbambult Shisui. Fejemet oldalra biccentettem majd rákérdeztem mert érdekelt.*
  -Min gondolkoztál el ennyire Shisui?
  *Kérdeztem mosolyogva.*

 9. Lementem az emeletről a konyhába és leültem egy székre. Mikor Azu is leért és feltette a teának forrni a vizet, akkor meg akartam kérdezni, hogy segíthetek – e, de rájöttem, hogy csak tovább tartana a folyamat, mivel nem tudom, hogy mi hol van. Így hát ráhagytam a dolgot és vártam, hogy elkezdjen forrni a víz és Azu elkészítse teát.
  Miután befejezte, elém rakta a teát és mellé citromot, meg cukrot is adott. Ekkor rámosolyogtam, majd reagáltam arra, amit mondott.
  – Leköteleznél.
  Raktam némi citromot a teába, de a cukrot inkább hanyagoltam, mivel magas a szénhidráttartalma és felborítaná az étrendemet. Belekortyoltam a teámba és meglepő módon édesnek éreztem, annak ellenére, hogy csak citromlevet raktam bele. Lehet, hogy azért, mert ő csinálta nekem? Gondolkoztam el és magam elé bámulva egy kicsit elbambultam.

 10. *A közeledésére a fejemet felé fordítottam majd a kezét figyeltem. Mikor a homlokomat meg bökte akkor a szememet becsuktam. Mikor a kezét elvette akkor kinyitottam. Elöször meglepődtem utána rá mosolyogtam és bólintottam.*
  -jó
  *Utána mentem, majd le az emetről. A konyhában a teát keztem csinálni és épp az asztalra leraktam*
  -Igazából én nem vagyok fáradt. De…ha szeretnéd melleted…maradhatok míg alszol…
  *Kicsit zavarban voltam amikor az utolsó mondatott mondtam neki majd a csésze teát elé raktam cukorral és citrommal. A teámba tettem citromot majd bele ittam.*

 11. Mikor láttam, hogy elvörösödik, közelebb mentem hozzá. Kinyújtottam a bal kezem majd a mutató- és a középső ujjamat kinyújtva megböktem a homlokát.
  – Nem kell mindig komolyan venned, jó? – kérdeztem tőle mosolyogva és közben elvettem a kezem a fejétől.
  – Igen, elfogadnék csészével – válaszoltam Azu – nak.
  – Amúgy elég későre jár – jegyeztem meg majd elindultam a szobából kifelé.
  – Ha úgy gondolod, a tea után nyugovóra térhetnénk – mondtam neki majd elhagytam a szobát.

 12. *Mosolyogva halgatam és kicsit kuncogtam is mikor az össze zúzást említette.*
  -Az se mindíg jó mer ha méreg füstöt tartalmaz lehet hogy az ütés hatására aktiválódik…de sajna nálam csak kirobban nem pedig aktiválódik.
  *Sohajtottam majd a fejemet oldalra biccentettem mikor azt említette, hogy vissza üljek. Kicsit el gondokoztam…olyat ami korai?…gondoltam majd beugrot mire is céloz és el is vörösödtem de az asztalról le szálltam.*
  -T-teát kérsz?
  *Kérdeztem a kezemet közben hátúl össze kulcsoltam és kicsit férre néztem.*

 13. Néztem a tervrajzot, amit mutatott és közben figyeltem arra, amit mond.
  – Értem… legalábbis próbálom megérteni – mondtam elmosolyodva.
  – Ennyire, azért nem vagyok otthon a bábuk terén – vallottam be a dolgot.
  – Csak azt tudom, hogy melyiket, hogy kell összetörni – tettem hozzá.
  Mikor rám nézett tudtam, hogy mondani akar valamit. Nem nagyon értettem, hogy miért tartja magát bunkónak. Ez a munkaasztala. Nem hinném, hogy itt feltétlen hellyel kéne engem kínálnia.
  – Hagyd csak! Jó nekem így, megállok a lábamon – mondtam Azu – nak.
  – Ülj csak vissza – mondtam neki elmosolyodva.
  – Mielőtt még felkapnálak onnét és olyat csinálnék, amit még korainak gondolok – tettem hozzá viccelődve és reméltem, hogy nem veszi komolyan.

 14. *Az asztalhoz.*
  -Hol is, hol is…
  *Egy kis keresgélés után meg is találtam az asztalra kiraktam majd ami nálam szokot lenni bábunak a tervét neki mutattam.*
  -Egyrészt ugye azért mert a pengék behúzhatóak másrászt meg ugye a réseken bármi kijöhet. Viszont megvan mindennek a helye.
  *Egy kunait kikaptam és a bábu terveket az írósztalom fölé tűztem egy kunaival. Maj a lapokat vissza pakoltam a fiókba. Egyik kezemmel az asztalon támaszkodtam majd Shisuira néztem.*
  -oh…milyen bunko vagyok…
  *Rá mosolygok majd felkelek az asztalról minden szerszámot egy másik fiókba belesöprök majd felülök az asztalra. a széket pedig Shisuihoz közlebb tolom.*
  -Ülj csak le.
  *A lábamra rátámaszkodtam majd kicsit gondolkozóba estem.*

 15. – Egy másik bábu… – mondtam a tervrajzra nézve majd elgondolkoztam. Mikor Azu az asztalhoz ment és leült, akkor odamnetem hozzá és még egy pillantást vetettem a rajzra.
  – Szerintem jó lesz – mondtam Azu – nak.
  – A bábu elég masszívnak tűnik és nem látszanak a rajta rések, ahová fegyvereket rejtesz – tettem hozzá majd rámosolyogtam.

 16. -hm…oké
  *Néztem rá mosolyogva majd a kezemet csípőre raktam.*
  -Igen. A tervek alapján jól össze tudtam rakni a bábut. És sikerült mindent eszközt ithon megtalálnom ami kellet a bábuk elkészítéséhez.
  *Az íróasztalomon lévő papírt elvettem és mutattam neki egy tervrajzot.*
  -Nézd csak ezen fogok majd ismét dolgozni.
  *A papírt vissza raktm az asztalra majd a háttámla nélküli forgós székre ráültem.*
  -Na szerinted?…vagyis azt akarom kérdezni…izé neked mi a véleményed?
  *Nemtudtam, hogyna kérdezzem meg ezért kicsit zavarban is voltam.*