Anarys otthona

Ez a hihetetlen szépségű ház és annak környéke ad otthont az egyik legritkább és legszebb élőhelynek. Ezt a hegyszerű szigetet csak hajóval lehet megközelíteni, és nagy nehézségek árán megmászni. Aki ezt mégis megteszi, egy hatalmas, csodálatos építményrengetegben találja magát, mely számtalan fürdővel, halószobával és egyéb helyiségekkel. A ház kínai és japán stílusban épült, 5 emeletes. A ház előtt külön egy szentélyszerű edzőhely van, amit Anarys a barátainak tart fent.
A hegy körüli lilás-pirosas aura elűzi az ártó szándékú démonokat és eltereli az emberek figyelmét a helyről.

 

Vélemény, hozzászólás?

150 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Anarys otthona

 1. Elmosolyodva hozom fel neki tálcán a reggelijét. Van rajta gyümölcs, kávé, gofri, felvágott, tejszínhab, narancslé és még más, tápláló étel is. Lerakom az éjjeliszekrényre, majd apró puszikat kezdek adni Eiyuu arcára és nyakára, elkezdem ezzel ébresztgetni.
  – Ébredj, kicsike. – apró puszi a nyakára megint, nem akarom durván ébreszteni. – Nem te akartál edzeni?

 2. Örömmel fogadom a jó éjt pusziját, majd pedig mikor reggel éppenséggel próbál kimászni az ágyból óvatosan és vinni magával a jobb lábamat ahogy összegubancolódtunk, így csak nyünnyögve fekszek át másik oldalamra és egy nagyot ásítva tovább is alszok, semmi nem tudna most felkelteni, az sem ha rámugrana. Ja, és emellé még az egész takarót is kisajátítom!

 3. – Sőt, sok is.
  Apró, bátortalan jó éjt puszit nyomok az ajkaira, majd elalszom.
  Másnap reggel arra ébredek, hogy teljesen össze vagyunk gubancolódva, ezért lassan, vigyázva arra, hogy tovább tudjon aludni, kimászok az ágyból, lefürdőm, majd nekilátok neki reggelit készíteni.

 4. -Én is azt terveztem.- mondom rápillantva majd pedig rubint szemeit figyelem.- Nem kell ilyen kiskutya szemekkel nézned, itt én leszek az, aki előbb elalszik!- jelentem ki egy halk nevetéssel, majd pedig lágyan átkarolom a mellettem fekvő nőt és egy nagyot ásítok.- Elég volt ebből a napból.-

 5. A mellkasára helyezem a fejemet, miközben kuncogva harapok gyengéden nyakába.
  – Ha ha ha, nagyon viccesek vagyunk. – lágyan rámosolygok, miközben hajam mellkasán és a hátamon terül szét. – Aludhatok, Eiyuu?
  Kérlelve nézek rá rubint szemeimmel, már kezdek fáradni, ez a mai nap már elég volt nekem, és szerintem neki is.

 6. -Nem azért akarok veled edzeni, hogy megmutassam hogy mit tudok, ez egy olyan tevékenység számomra amit szeretek együtt csinálni valakivel, segíteni nekik, esetleg tanulni tőlük, érdekes technikákat látni, ez engem feltüzel, és karban tart.- nevetek fel, felé fordulva majd pedig lágyan átkarolva magamhoz húzom.- Hiányzott, hogy legyen valaki aki gyilkos szándékkal tekint rám.- mondom viccelődve hátára simitva.

 7. Lefekszem mellé, majd elmosolyodom.
  – Már bizonyult, hogy gyengébb vagyok, mint te, de legyen, szeretnék veled edzeni.
  Puszit adok a vállára, majd betakarom magunkat, aztán jólesően felsóhajtok.
  – Hiányoztál mellőlem.

 8. Csak halk szuszogások hallatszódtak ki onnantól a fürdőből, majd pedig egy jó negyed óra múlva Eiyuu kikászálódott onnan igencsak…leszívva és ledőlt az ágyra.- Reggel van kedved edzeni egyet? Láttam ott lent azt a szentélyszerű edzőhelyet, ott alkothatnánk valamit.- mondom elmosolyodva felpillantva rá.

 9. – Nekem ahhoz van kedvem, amihez neked. Nem szeretnék csak magamra gondolni.
  Apró puszikkal kezdem kényeztetni férfiassága hegyét, majd nyalintásokkal és apró harapásokkal folytatom kényeztetését, közben végig a szemeibe nézek.

 10. Ahogy meg lettem fogva és csak arrébb lettem pakolva nagyokat pislogtam, nem tudtam hogy örüljek-e neki, hogy ekkora erő van benne, vagy inkább kezdjek el félni tőle, majd pedig csak felnevettem.- Rendben van, rendben van, de nem akarom, hogy olyan dolgokat erőltessek rád, amihez neked nincs kedved…~Mikor tanult meg így hozzám érni? Mintha már évek óta velem lenne, úgy hozzám simult. Csodálatos.~gondolom magamban, lüktető férfiasságom pedig még inkább izgatottabb lesz.