Szobák

Vélemény, hozzászólás?

10 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Szobák

 1. Kívül szép és rendezett háza van, medencével: (amit nem igazán használ, mert csak azt várja, hogy valaki más használja majd) , van kertje hátul egy udvar elől, szobák kettő(és egy vendég szoba is) , nappali, és szőnyegek, tv, szekrények, polcok lámpa, és ajtók (van egy bejárója is aki segít neki)

 2. Linda lakás

  Kívülről ijesztőnek tűnhet, de igazából gyönyörű ház, még Linda nagyszülei volt, azóta így áll, kicsit olyan mintha sose törődne a házzal, de ez nem igaz, mindig törődik vele, csak egyedül nem nagyon tudja fenntartani, van ebbe a házba 2 óriási szoba, egy nappali, fürdőszoba, a fürdőszobából nyílik a mosdó is

  http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=81109ea182357359972b26185.jpg

 3. Mayere lakás
  Viszonylag nagy, modern ház, mely otthont ad Liya Mayerének, és kedves nagybátyjának, aki a Withmore Akadémia igazgatója. A nagybácsi keveset van otthon, így Liya gyakran tölti egyedül vagy barátai társaságban a délutánjait. Minden jóval fel van szerelve. Illetve a hátsókert egy szép medencével is büszkélkedik. A nappaliból remek kilátás nyílik a városra.

 4. Zafyra Ashakura előtt élt egy család akik nagy tragédiában életüket vesztették. A család visza jár kisérteni és éjszakánként még lehet hallani a láncaik csorgését, de a szellemek a sámánokat nem bántják míg megeshet, hogy az egyszerű embereket zaklatják. A ház távol a várostól egy folyó mentén található meg. Kívül szép rendezett míg belül tágas szobákkal van elrendezve nagy hátsókertel és a fürdőszobához még egy hátsó rész is hozzá van csatolva ahol forróvizes fürdőtket lehet venni, amit egy elhúzhatós ajtóval választottak el.
  http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/08/28/52001.png
  http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/08/28/80003.png
  http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/08/28/14302.png
  http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/08/28/90506.png
  http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/08/28/96507.png
  http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/08/28/91105.png
  (egyszerre csak egy képet enged és így tudtam megoldani…remélem így is jó)

 5. A Vándor Piac:
  Sok legenda szól egy olyan helyről, ahol minden lehetséges, egy helyről, ami védelmet nyújt a rászorulóknak. Hasonlóan, mint a Templom, ez is egy menedék, de a Piac volt az első, amit maga Salamon király hozott létre sok-sok évezreddel ezelőtt. Nehéz megtalálni, szinte lehetetlen, hiszen mindig helyet változtat, egyik nagy városból a másikba költözik. A bejárata általában egy híresebb épületben van, aki átlép a kapun az a város árnyoldalára kerül. Ez egyfajta árnyékvilág, ahol város ugyan az marad, de halandók nincsenek. A belépésnek ára van mindenki számára, amit csak egyszer kell megfizetni, mégpedig Júdás Ezüstje, amit a régi kor isteneitől lehet beszerezni szívességért és egyéb dolgokért cserébe.
  A Vándor Piac jelenlegi helye titok, de ha megtalálod, akkor tárt karokkal várnak.

 6. A Templom:
  Menedék minden olyan lény számára, legyen az ember, vagy másvilági, akinek szüksége van rá. Skycastle, városában helyezkedik el, a Laundre folyó mellett. Az épület római katolikus templom, mely gótikus stílusú, égbe nyúló tornyai félelmetes látványt nyújtanak, ennek ellenére mindenkit melegszívvel fogadnak. A plébánia vezetője egy görög félisten (existen), Elias atya, Hermész fia. Mottója: ” Mindent a kéznek, semmit a szemnek!” De a hölgyeknek nem kell félni, Elias a saját nemét preferlája előnyben. E miatt is lett existen is, mivel elcsábított valakit, akit nem kellett volna. Kapott egy kedves kis átkot, ami miatt most van egy “kis” problémája. úgyhogy az uraknak sem kell tartani (kuncogás). Nos ha a ez nem volt elég, akkor hozzátenném, hogy a nővérek lidércek, mennyasszonyok, akik az esküvőjük napján haltak meg. A lekük a templom mögötti temetőhöz van láncolva. Itt minden teliholdkor bűvös táncot járnak, Helika a fűzfa nimfájának zenéjére. De figyelmeztetem az óvatlan látogatókat, ilyenkor vigyázni kell, nehogy észrevegyenek, mert akkor felfalják a lelkedet. Bár, nappal is vigyázni kell, hiszen Marietta nővér nem csak éjszaka harap, nem is beszélve Felicityről…
  A Templomnak még sok érdekes lakója van, de hogy kik? Derítsd ki magadnak!

  • Üdv. A szerepjátékhoz bekerülhet kisebb változtatásokkal de helyszín nem lehet személyre szabott mivel akkor mindenki saját helységet akarna magának amiből csak veszekedés lenne. Így arra jutottam, hogy ha azt a részt kiveszem mely az atyáról szól akkor örömmel berakom és ő a játékban ugyan úgy lehet az ottani atya csak a leírásban nem lesz feltüntetve.
   Ha megfelelj kérlek tudasd velem vagy itt válaszként vagy keres meg facebookon.
   Üdv a Főadmin.

 7. Ez a hely sem a halandó világ sem a pokol amolyan purgatórium a kettő között.Ide bárki jöhet nem ítélnek el senkit, szabályok itt elhalványodnak senkinek sem mondhatod meg hogy mit csináljon legfeljebb a saját házadban.Ezért is itt vannak a legnagyobb harcok és viták és még ezek után is sokan lakják mert ez a :Hell Brother City