Szobák

Vélemény, hozzászólás?

20 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Szobák

 1. Név: Tenebrae tornya
  Leírás: Egy hatalmas torony amely az Elveszetek szurdokához közzel található. Varázslat miatt az emberek nem látják és el is kerülik. A bejáratnál több csapda is található amik a hívatlan vedégeknek van fen tartva és onna az egyik kínzó kamrába töltik el az idejüket. A földszinten egy hatalmas bál terem található, jó nagy konyhával és fürdővel. Az emeleteket lépcsővel lehet csak meg közeliteni. A lépcsők hajlamosak el mozdulni ha nem olyan személy használja őket akinek meg engedték. Némelyik szobát nem is lehet máshogy elérni mivel külőn van választva. Mindegyik emeletten található konyha és fürdő is ám nem akkorák mint a föld szinten. A legtetején található egy hatalmas terem aminek a végén egy trón magasodik ki. Ez allat van közvetlenül Tenebrae lakósztálya ami tükrözi gazdálya felsőbb rendüségét. Nem nincsen tele a szoba az arc képeivel és mell szobraival. Viszont található egy hatalmas francia ágy amit egy király is meg irigyelne. A konyha viszonylag átlagos. A fürdő viszont sokkal nagyobb és a szabad ég alatt található. Egy varázslat miatt a meleg nem megy ki és a hideg se jönn be. A torony alagsorában van a börtőn és a kínzó kamrák. A társait szívesen látja akkár hosszabb ideig is a tornyában.

 2. Szeretnék kérni egy lakást.
  Név: Teemo vízi világa
  A lagúna mélyén magasodott a nagy épület, amit különböző áramlatok védenek. A főbb különlegessége, hogy attól függetlenül hogy a víz alatt van a belső tér teljesen száraz. A látvány sok mindent megér a közelben lévő korall szigetek miatt és a körülötte úszkáló állatóknak köszönhetően. Sok helységben található benne és elég tágas hogy kényelmesen többen is elférjenek benne.

 3. Szeretnék egy saját lakást, kaphatok?
  Név: Jack labora
  Leírás: Kivülről egy romos kis ház bevülről pedig átlagos egy elő szoba, egy nappali, kettő fürdő, egy konyha, meg 4 lakó szoba. Aki jóbban ismeri a ház tulaját azon gondolkozhat hol lehet a labora. Ha jobban körbe jár se talál egy rejtet járatot se mivel a ház rejti el mivel él. Alkimiával életre keltette a házat ami védi a tulajának a titkait bármi áron Az előszobából nyilna egy lejárat amj egy kiterjedt laborhoz vezet van itt minden homunkuluszok lakhelye, klónozo labor, különleges állatoknak ketrec és még lehetne sorolni.
  https://goo.gl/images/XHk7p
  https://goo.gl/images/HBPtM1

 4. Sziasztok! Mivel elhanyagoltam kicsit Ren karakterem így merőben nagy átalakításon esik át. Ehhez hozzájár, hogy otthont is kap.

  Név: Elhagyatott templom

  Leírás: A sok vándorlás után Ren talált egy ösvényt melyek cseresznyefák öleltek körbe, s a követte egészen egy elhagyatott templomig. A fiúnak nagyon megtetszett a nyugodt, s csendes környezet ezáltal letéve azt a kevés holmiját elkezdte bejárni az épületet. Megfelelőnek találva azt neki látott az újra alkotásának a bizonyos helyeken, így kialakított magának egy kisebb gyakorló teret, rendbe szedte a konyhát és szobákat. Persze minden csak belülről van felújítva a külsejét meghagyta romosnak, és kísértetiesnek az idegenek ellen, illetve mert gyönyörűnek találta a régi épületet a fiatal fákkal körül ölelve.

 5. Hallihóó.
  Ha már a történetében külön költözött a gyerek, akkor itt is kérnék neki egy házat.

  Név: Akeno lakhelye
  Leírás:
  Apja támogatásával végre elszakadhatott testvérétől és szüleitől, így egy már nagyobb, saját lakásban kezdhetett új életet. A lakás nagysága pontosan megfelel Akeno igényeinek, a kerítéssel körbevédett kis otthon hátsó részében egy tó is felfedezhető. Anyjáék stílusától eltekintve ő már inkább a modernebb kor felé hajlik, így az elektronikus eszközök már természetesen megtalálhatóak otthonába, sőt, kifejezetten gyakran használja őket. Több szoba is üresen tátong még, hiszen eddig csak kutyájával osztotta meg lakását, na meg betegeivel. Egyfajta állásban orvos lett belőle, ám ez nem hivatásos szakma, egyedül csak az általa házban kialakított rendelőhelyiségben látja el a sérült, esetleg beteg élőlényeket, így tudását nemes célokra felhasználva.

  https://d.wattpad.com/story_parts/497621292/images/14f8faf0cbb6f961874859351845.jpg

  Köszöntem.

 6. Ez a hely sem a halandó világ sem a pokol amolyan purgatórium a kettő között.Ide bárki jöhet nem ítélnek el senkit, szabályok itt elhalványodnak senkinek sem mondhatod meg hogy mit csináljon legfeljebb a saját házadban.Ezért is itt vannak a legnagyobb harcok és viták és még ezek után is sokan lakják mert ez a :Hell Brother City