Szobák

Vélemény, hozzászólás?

20 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Szobák

 1. Neve: Yaya Konohana háza
  Leírás: Háza kétszintes. A földszinten található a nappali, az ebédlő, a konyha, pince lejáró, teraszra ajtó, raktár és a vendégváró szoba, ill. a garázs, ami egy ajtóval nyílik a nappaliba. Az emeletre lépcső vezet, korláttal, bal és jobb oldalra lehet menni, a bal oldal (hosszabb oldal) felé szintén korláttal védett “folyosó” vezet, itt van Yaya szobája, az onnan nyíló erkély, egy vendégszoba, és a padlásfeljáró. A jobb oldalon a lépcső mellett közvetlen egy kis folyosó vezet a fürdőhöz.
  A kert rendezett, tágas. A képen nem látszik, mert még építés közben készült, de a kerítés fa lécekből áll, melynek 1 m magas beton alapja van, és fa léces kapu bejáró is van, ami ajtó méretű, s csak az után jön a ház bejárati ajtaja, egy kis kövezett “ösvény” végén.

 2. Helló! Egy házat kérnék Anarysnak.
  Leírás:
  Ez a hihetetlen szépségű ház és annak környéke ad otthont az egyik legritkább és legszebb élőhelynek. Ezt a hegyszerű szigetet csak hajóval lehet megközelíteni, és nagy nehézségek árán megmászni. Aki ezt mégis megteszi, egy hatalmas, csodálatos építményrengetegben találja magát, mely számtalan fürdővel, halószobával és egyéb helyiségekkel. A ház kínai és japán stílusban épült, 5 emeletes. A ház előtt külön egy szentélyszerű edzőhely van, amit Anarys a barátainak tart fent.
  A hegy körüli lilás-pirosas aura elűzi az ártó szándékú démonokat és eltereli az emberek figyelmét a helyről.

 3. Üdv!
  Szeretnék egy kastélyt kérni Lyranak. A leírása:
  Ez a kastély a Darchelle család legidősebb gyermekének öröksége, nemtől függetlenül. Most éppen Lyra “háza”, melyben egyedül él, szolgálok nélkül. A kastély úrnője több, mint tíz éve nem járt ezen a helyen, most tért vissza ide. A pompás, ám de horrorisztikus hely egy emberek számára megmászhatatlan hegy tetején áll, mely körül rengetek az erdő és a vadállomány. Igazi, vámpíroknak való hely.

 4. Egy házat kérnék Akame karakteremnek.
  Akame lakóhelye
  Egy erdő szívében található fából készült ház, amit csak a gyerekek és ő képes megtalálni. Ez magyarázza, hogy néha még odatéved néhány árva a házához.. De már nem kell többé szenvednie. A lakás egyszerűen van berendezve, de minden úgy van rakva, hogy minnél több hely legyen. Mindig egy szobát használ, ami a ház hátuljánál van, ott, ahol nincs ablak.
  Köszönöm!

 5. A Keiko kávézóban ritkán nagy a nyüsgés. Mindig szól valami zene, halkan, van, hogy kérni is lehet, mit játszanak le. Amúgy nagyon hangulatos, a falak belülről halvány ibolya színűek, míg kintről egyszerű fehérek. A hel, tágas, de nem órmótlanul nagy. Vannak benne két és négy fős asztalok is. Rögtön a bejárattal szemben van a pult, aminek a bal oldalán a fagyik (ha épp szezonjuk van, ha nincs, akkor ugyanúgy sütik), a jobb oldalán sütik találhatók. A pult mögötti falon az itallista található, a közvetlenül az eladó háta mögött lévő ajtó két oldalán. A helységben a székek fehérek, párnájuk (a falhoz) illő ibolya színűek az asztalok is fehérek. A pult is fehér, oldalán ibolyákkal. Egyetlen, a vendégeknek fenntartott rész van csak. Ez, a terem, ami nagy ablakainak hála szép világos. Amikor sötétedni kezd, mivel este kilencig nyitva vannak, apró mécsesekeg gyújtanak, hogy hangulatosabbá tegyék a mennyezetbe ágyazott lámpák nem túl erős fényét.
  A pult mögötti ajtó, a személyzeti ajtó, onnan nyílik az öltöző (a személyzet egyenruhát visel, egy egyszerű fehér blúzt és egy sötét ibolya színű, harang vonalú szoknyát és annak színéhez illő, öt centi magas, keskenyedő sarkú, csatos cipőt) és a kamra, ahol az italokat tartják.
  A női mosdó ajtaja a pult jobb oldalán a sarokban található, míg a férfi wc az ellenkező irányban, a bal oldalon.
  Az épület előtz az utcán, mivel arra nem járhatnak autók van egy terasz féleség, fekete székekkel amin ibolya színű párnák vannam és fekete asztalokkal.
  (A kép nem pontos, de jobbat nem találtam.)

 6. Szeretnék kérni egy házat Ivan karakterem részére
  Elnevezés: Miyazaki ház
  Leírás: Kívülről egyszerű házbak látszik, de valójában egészen modern. A házhoz egy szürke színű kővel kirakott út vezet a kaputól. A kerítés kovácsoltvas, rudak között erős falécekkel, amelyeknek 60 cm magas és 30 cm vastag betonalapja van, a kerítés teljes magassága a földtől 2,5 m. A ház ajtaja tömör fa, amelyen nem lehet átlátni, viszont az ajtó két oldalán 20 cm széles üveg van az ajtó teljes magasságáig, lehúzható szalag függönnyel. Az összes ablakot elvarázsolta Ivan, így a külső szemlélőnek semmit sem mutat befelé, viszont a belülről szemlélőnek mindent mutat kifelé. A földszinten található előszoba, egy lépcsőfok megtétele után balra a nappalit találjuk, jobbra van egy közösségi helység, ahol baráti összejöveteleket, és egyebeket lehet tartani, de megbeszélésre is alkalmas. Ebben a helységben van egy 6 személyes asztal, italos szekrény, könyvek és majdnem a plafontól a padlóig érő 3 szárnyú, dönthetően nyíló ablak, a kilátás kedvéért. Emellett a helység mellett vezető kis folyosón ki lehet jutni az udvarra, és baloldalon van egy tároló helység a tisztító eszközöknek és mellette az éléskamra. Balra hátra a nappali mögött van a konyha. A nappali és a konyha felé vezető kis folyosó a teraszra vezet, egy üveg tolóajtóval, ahonnan a kert 5 lépcsőfokkal közelíthető meg. A terasz felé vezető folyosó jobb oldalán van a pince lejáró. Az emeleten van 3 szoba, 1 vendégszoba és egy tágas fürdőszoba, amiben van egy kis beugró szekrényekkel, tükörrel és egy kis paddal, onnan nyílik a fürdő helység, ahol a tágas kád van és két ablak. Az emeleten van a padlásfeljáró is, a folyosó végén egy lenyíló ajtóval, amin lépcsősor van. A tetőtér beépített, így ott rendesen tud tárolni mindent. A padlásra egy lépcsősor segítségével kívülről is fel lehet jutni, kívülről rejtett ajtó vezet a padlástérbe. Az emeletre vezető lépcső mellett egyik oldalon a fal van, másik oldalon sűrű korlát. Ugyan ilyen korlát van a szobák felé vezető kis részen, ami megakadályozza, hogy le lehessen esni.

 7. Kívül szép és rendezett háza van, medencével: (amit nem igazán használ, mert csak azt várja, hogy valaki más használja majd) , van kertje hátul egy udvar elől, szobák kettő(és egy vendég szoba is) , nappali, és szőnyegek, tv, szekrények, polcok lámpa, és ajtók (van egy bejárója is aki segít neki)

 8. Linda lakás

  Kívülről ijesztőnek tűnhet, de igazából gyönyörű ház, még Linda nagyszülei volt, azóta így áll, kicsit olyan mintha sose törődne a házzal, de ez nem igaz, mindig törődik vele, csak egyedül nem nagyon tudja fenntartani, van ebbe a házba 2 óriási szoba, egy nappali, fürdőszoba, a fürdőszobából nyílik a mosdó is

  http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=81109ea182357359972b26185.jpg

 9. Mayere lakás
  Viszonylag nagy, modern ház, mely otthont ad Liya Mayerének, és kedves nagybátyjának, aki a Withmore Akadémia igazgatója. A nagybácsi keveset van otthon, így Liya gyakran tölti egyedül vagy barátai társaságban a délutánjait. Minden jóval fel van szerelve. Illetve a hátsókert egy szép medencével is büszkélkedik. A nappaliból remek kilátás nyílik a városra.

 10. A Vándor Piac:
  Sok legenda szól egy olyan helyről, ahol minden lehetséges, egy helyről, ami védelmet nyújt a rászorulóknak. Hasonlóan, mint a Templom, ez is egy menedék, de a Piac volt az első, amit maga Salamon király hozott létre sok-sok évezreddel ezelőtt. Nehéz megtalálni, szinte lehetetlen, hiszen mindig helyet változtat, egyik nagy városból a másikba költözik. A bejárata általában egy híresebb épületben van, aki átlép a kapun az a város árnyoldalára kerül. Ez egyfajta árnyékvilág, ahol város ugyan az marad, de halandók nincsenek. A belépésnek ára van mindenki számára, amit csak egyszer kell megfizetni, mégpedig Júdás Ezüstje, amit a régi kor isteneitől lehet beszerezni szívességért és egyéb dolgokért cserébe.
  A Vándor Piac jelenlegi helye titok, de ha megtalálod, akkor tárt karokkal várnak.

 11. A Templom:
  Menedék minden olyan lény számára, legyen az ember, vagy másvilági, akinek szüksége van rá. Skycastle, városában helyezkedik el, a Laundre folyó mellett. Az épület római katolikus templom, mely gótikus stílusú, égbe nyúló tornyai félelmetes látványt nyújtanak, ennek ellenére mindenkit melegszívvel fogadnak. A plébánia vezetője egy görög félisten (existen), Elias atya, Hermész fia. Mottója: ” Mindent a kéznek, semmit a szemnek!” De a hölgyeknek nem kell félni, Elias a saját nemét preferlája előnyben. E miatt is lett existen is, mivel elcsábított valakit, akit nem kellett volna. Kapott egy kedves kis átkot, ami miatt most van egy “kis” problémája. úgyhogy az uraknak sem kell tartani (kuncogás). Nos ha a ez nem volt elég, akkor hozzátenném, hogy a nővérek lidércek, mennyasszonyok, akik az esküvőjük napján haltak meg. A lekük a templom mögötti temetőhöz van láncolva. Itt minden teliholdkor bűvös táncot járnak, Helika a fűzfa nimfájának zenéjére. De figyelmeztetem az óvatlan látogatókat, ilyenkor vigyázni kell, nehogy észrevegyenek, mert akkor felfalják a lelkedet. Bár, nappal is vigyázni kell, hiszen Marietta nővér nem csak éjszaka harap, nem is beszélve Felicityről…
  A Templomnak még sok érdekes lakója van, de hogy kik? Derítsd ki magadnak!

  • Üdv. A szerepjátékhoz bekerülhet kisebb változtatásokkal de helyszín nem lehet személyre szabott mivel akkor mindenki saját helységet akarna magának amiből csak veszekedés lenne. Így arra jutottam, hogy ha azt a részt kiveszem mely az atyáról szól akkor örömmel berakom és ő a játékban ugyan úgy lehet az ottani atya csak a leírásban nem lesz feltüntetve.
   Ha megfelelj kérlek tudasd velem vagy itt válaszként vagy keres meg facebookon.
   Üdv a Főadmin.

 12. Ez a hely sem a halandó világ sem a pokol amolyan purgatórium a kettő között.Ide bárki jöhet nem ítélnek el senkit, szabályok itt elhalványodnak senkinek sem mondhatod meg hogy mit csináljon legfeljebb a saját házadban.Ezért is itt vannak a legnagyobb harcok és viták és még ezek után is sokan lakják mert ez a :Hell Brother City