Rosecliff

A déli hegylánc meredek szirtjein letelepedők építették ezt a kis falut, mely lélegzet elállító látványával, és kellemes forrás fürdőivel várja a kikapcsolódásra éhezőket. Legkönnyebben légi úton lehet megközelíteni eme csodás helyet

3860402

Vélemény, hozzászólás?

873 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Rosecliff

 1. Én mentem neked… -Mosolyogtam.- Minden rendben, köszönöm. -Mosolyogtam a lányra.- Én csupán csak ezt a helyet jöttem megnézni… -Mosolyogtam.- Ez a legkevesebb, ha már én mentem neked. -Mondtam kedvesen.- Megumi vagyok. -Mutatkoztam be neki és kezet nyújtottam.- Milyenek itt az emberek? A vásárlások után, talán van valami képed erről… -Kérdeztem kíváncsian, körbe pillantva.-

 2. Éppen nézelödtem az utcán amikor össze ütköztem egy növel.
  – Jól vagyok és te? – jérdeztem töle. Amikor elkezdte aruhákat ösze szedni kicsit meg lepödtem.
  Köszönöm a segits séget. – kérdésére elmosolyodtam.
  – Igen nagy bevásárlást tartok. – mondtam.
  – És te? – kérdeztem töle barátságosan.

 3. -Rosecliff felé vettem az irányt. Érdekelt a város és arra mentem körbe nézni. Amikor oda értem sétálgattam az utcán. Nézelődtem és meg ragadta a figyelmem egy kirakat. Eközben véletlen neki mentem egy lánynak.- Oh! Ne haragudj! Nem figyeltem… -Mondtam és össze szedtem a kihullott csomagjait és vissza adtam neki.- Ne haragudj. Jól vagy? -Kérdeztem kedvesen.- Látom éppen beszerzésen vagy. -Mosolyogtam.-

 4. . Hát kinek mi kell egy fárasztó nap végén.-nevettem. Ő is nevetett. Ahogy nevetett és mosolygott két kis gödröcske jelent meg a szája szélén. Gyönyörű volt. – Én nem ismerem a város legjobb sültkrumpliját még. Csak nemrégiben költöztem ide. Volna kedve egyszer nekem megmutatni ezt a sült krumplit?- kérdeztem.

 5. – Értem! -hallgattam végig őt, majd kérdésére zavarba jöttem. – Most lehet dilisnek fog tartani, de muszáj volt elmenjek a kedven gyorsbüfémbe! Ma egésznap sóvároggam egy kis sültkrumpliért és ott adják a város legjobb sültkrumpliát! – mondtam neki el lelkesen az itt létem okát.

 6. – ne kérjen bocsánatot ha hozzám ér.-mondtam. – Mellesleg nem tudok aludni. ki kell tisztítanom a zavaró gondolatokat a fejemből, és erre nekem a séta a legalkalmasabb. és Ön mit keres itt?- kérdeztem. nagyon kivácsi voltam, hogy egy ilyen szép nő miért mászkál egy ilyen kivilágítatlan környéken.

 7. – Előbb mondtam el merre! – nevettem el magam. – De rendben! Akkor, majd mutatom az utat! – indultunk újra el és néha-néha összeért a vállunk. – Bocsánat! – jöttem zavarba ezektől. – Amúgy Önnek mi dolga van erre felé? – hoztam fel valamilyen témát, hiszen elég furi volt, díri csendben mászkálni egy vadidegennel.

 8. – Épp haza fele igyekszem! Két utcával arrébb lakom! – mondtam zavarban és végre elindultunk. – Amúgy a nevem Lulu! – vigyorogtam rá és felér nyújtottam a kezem, invitálva őt egy kézfogásra és persze reménykedtem abban is, hogy ő is bemutagkozik.

 9. Mint kiderült, sikeresen egy férfiba botlottam bele. Szavai kedvesek voltak és akaratom ellenére is kuncogást válltottak ki belőlem. – Nagyon köszönöm a kedvességét, egy kis ideig elkísérhetne, vagy legalább is addig, míg egy világosabb részhez nem érünk! – mosolyogtam a sötét alakra, akinek csak a körvonalát tudtam kivenni a sötétben.