Rosecliff

A déli hegylánc meredek szirtjein letelepedők építették ezt a kis falut, mely lélegzet elállító látványával, és kellemes forrás fürdőivel várja a kikapcsolódásra éhezőket. Legkönnyebben légi úton lehet megközelíteni eme csodás helyet

3860402

Vélemény, hozzászólás?

869 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Rosecliff

  1. . Hát kinek mi kell egy fárasztó nap végén.-nevettem. Ő is nevetett. Ahogy nevetett és mosolygott két kis gödröcske jelent meg a szája szélén. Gyönyörű volt. – Én nem ismerem a város legjobb sültkrumpliját még. Csak nemrégiben költöztem ide. Volna kedve egyszer nekem megmutatni ezt a sült krumplit?- kérdeztem.

  2. – Értem! -hallgattam végig őt, majd kérdésére zavarba jöttem. – Most lehet dilisnek fog tartani, de muszáj volt elmenjek a kedven gyorsbüfémbe! Ma egésznap sóvároggam egy kis sültkrumpliért és ott adják a város legjobb sültkrumpliát! – mondtam neki el lelkesen az itt létem okát.

  3. – ne kérjen bocsánatot ha hozzám ér.-mondtam. – Mellesleg nem tudok aludni. ki kell tisztítanom a zavaró gondolatokat a fejemből, és erre nekem a séta a legalkalmasabb. és Ön mit keres itt?- kérdeztem. nagyon kivácsi voltam, hogy egy ilyen szép nő miért mászkál egy ilyen kivilágítatlan környéken.

  4. – Előbb mondtam el merre! – nevettem el magam. – De rendben! Akkor, majd mutatom az utat! – indultunk újra el és néha-néha összeért a vállunk. – Bocsánat! – jöttem zavarba ezektől. – Amúgy Önnek mi dolga van erre felé? – hoztam fel valamilyen témát, hiszen elég furi volt, díri csendben mászkálni egy vadidegennel.

  5. – Épp haza fele igyekszem! Két utcával arrébb lakom! – mondtam zavarban és végre elindultunk. – Amúgy a nevem Lulu! – vigyorogtam rá és felér nyújtottam a kezem, invitálva őt egy kézfogásra és persze reménykedtem abban is, hogy ő is bemutagkozik.

  6. Mint kiderült, sikeresen egy férfiba botlottam bele. Szavai kedvesek voltak és akaratom ellenére is kuncogást válltottak ki belőlem. – Nagyon köszönöm a kedvességét, egy kis ideig elkísérhetne, vagy legalább is addig, míg egy világosabb részhez nem érünk! – mosolyogtam a sötét alakra, akinek csak a körvonalát tudtam kivenni a sötétben.