Night Club

Lement a nap kinyitott a sziget egyetlen Night Club-ja. Italok tömkelege és zenék változatos ritmusa dübörögteti meg a sziget ezen részét.

cyberpunk__night_club_by_dsorokin755-d75lf02tumblr_nhxliihAgG1qcsnnso1_r1_500

Vélemény, hozzászólás?

231 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Night Club

 1. Csak elmosolyodok a reakcióján, igazán tetszik ahogy ezekre a dolgokra reagál majd meg is lepődök tettén és kicsit felmordulok zavaromban majd pedig ahogy kezemet megfogja közel húzom magamhoz.- Szóval? Hová szeretnél menni? Én általában csak csövülök a vadonban, szóval oda nem szívesen vinnélek, neked van valahol egy házad?-kérdezem érdeklődve.

 2. A teljesen ismeretlen, ám az eddigieknél sokkal jobb érzésre felnyögők, igazi kéjjel, de amint ellép mellőlem a fal mentén csúszok le. Hirtelen gondolattal nyalom meg férfiasságát nadrágon keresztül, majd felállok és picit remegve, de magabiztosan nézek rá.
  – Most már jól.

 3. Csak elmosolyodok ahogy lecsusszan rólam, itt nem csinálhatunk semmi mást, viszont az nincs benne a szabályok között, hogy ne is lehetnék merészebb, hirtelen a falnak nyomva megcsókolva nyelvesen és egyik kezemmel lába közé nyúlok erősen megmarkolva, így bugyiját a nemiszervének így kissé dörzsölve azt mielőtt a férfi ellép egy mosollyal és nyújtja a kezét a nőnek maga előtt.- Szóval, hogy érzed magad?-

 4. Behunyt szemekkel utánozom ajkai mozgását, lágyan belenyögve. Combjaim remegve simulnak hozzá, miközben megsimogatom az arcát.
  – Még… kérlek.. – esdekelve suttogom fülébe, kérlelve, hogy többet adjon nekem magából. Akaratlanul is eltörlöm gondolataimban a kétségeket, de egy dolognak igaza van. Itt nem eshetünk komolyabban.
  Gyengéden csúszom le róla, majd esetlenül, a vágytól pihegve csókolom meg most már én, de csak röviden.
  – Itt nem szabad… Eiyuu.

 5. Érzem a vágyat a testében, még talán a lábainak a remegését is egy kissé, nem tudom hogy az ital-e az oka, vagy pedig az hogy tényleg csak egy löket kellett neki, de felszabadult és ezt érezni is a viselkedésén, lágyan vezetem be a csókolozásba, először csak az ajkaid csókolom nem viszem bele rögtön a nyelvescsókba, érzem hogy kissé dúzzadtabbak az ajkai is, vajon tényleg annyira felszabadult volna, hogy élvezi azt hogy egy emberrel van, hogy velem van? Kérdezem leginkább magamban és magamtól miközben szemeimet lassan lehunyom.

 6. Meglepetten és jólesően nyögök ajkai közé, ügyetlenül, de vágyakozva próbálok visszacsókolni neki, miközben hátát karmolászom, egy helyen finoman bemélyesztve a körmeimet. Lábaimat csípője köré kulcsolom, de amint megérzem izmos felsőtestét szorításom erősebbé válik.
  – Ilhzard… – nem tudom, hogy miért, de kérlelve nyöszörgöm a nevét, amikor elhúzódom tőle egy kicsit. Így gyönyörű szemeibe nézhetek. Bal kezemmel nem engedem el a hátát, míg jobb kezemmel kíváncsian simogatom a bicepszét és mellkasi izmait.

 7. Csak halkan felmordulok ahogy egyre jobban felszabadul kihívásnak érzem ezért úgy döntök hogy ugyan olyan vadul reagálom le a dolgot ahogy az előző megmozdulása volt. Elkezdtem kiljebb táncolni a parkett közepétől, majd pedig mikor már egy sötétebb részre értünk egy mozdulattal hirtelen felkapom mindkét kezem feneke alá simul ahogy falnak tolom, mondjuk ehhez szükségem van arra, hogy a lábait csípőm köré kulcsolja, ezután pedig egy heves csókot adok ajkaira közelebb simulva hozzá erős felsőtestemmel.

 8. Ösztönösen táncolok hozzá közelebb, valamiért nagyon vonz a teste, de ő maga még jobban. Gondolataimból kiűzőm a gátlást, majd amint “karjai közt” vagyok végigsimítok a mellkasát, miközben egy olyan táncmozdulatot teszek meg, mintha a lábai közé és egyben elé térdelnék, majd felegyenesedés közben végigsimítok a lábán.

 9. -Ezt sosem kell tudni…úgy lesz vége ahogy hozza a dolog.- mondom elmosolyodva abban az egy pillanatban, olyan volt mintha a szóváltás idejére megállt volna körülöttünk az idő, majd pedig hirtelen ismét folytatódott volna ugyan olyan hévvel. Nem fogom beadni a derekam olcsón, ingencsak tűzbe hoz ez az egész helyzet ezért mikor jobban hozzám simul, megengedek magamnak egy-két erősebb markolást, hol combjára, hol fenekére, ahogy hozza a helyzet,mielőtt ismét ellépnék tőle és én kényszeríteném arra a helyezkedésemmel, hogy közelebb lépjen hozzám.

 10. Halk, édes hangon felkuncogva mozgatom a testemet, hátha én hamarabb csábítom el, mint ő.
  – Meddig menjünk el..? – célzok a győztes nyereményére füleibe suttogva halk, rekedtes hangon, csípőjéhez simítva a sajátomat. Felsőtestemet gyengéden mellkasához dörgölöm, az új érzéssel nem törődve.

 11. Amikor elkezdett velem játszani vettem a lapot, de nem hagytam annyiban, mikor éreztem hogy végzett és hogy azt akarja, hogy igenis elkapjan csak közelebb húztam magamhoz határozottsággal és lágy ringatás közben kezdtem közelebb hajolni hozzá, ajkaihoz, viszont mielőtt történhetett volna bármi is, hátrébb léptem tőle és én kezdtem bele egy táncba őt is bevonva, de minden egyes mozdulat után amivel közelhúztam magamhoz követte egy olyan amihez távolság kellett, így neki is táncolni kezdtem az idegein ahogy ő tette azt ezelőtt pár másodperccel egy mosollyal tudatva vele, hogy most én következem.