Vidámpark

Végre ide értél! Üdvözöllek a vidámparkban ahol ismét gyermekké válhatsz. Ne habozz kipróbálni a hullámvasutat és az óriáskereket sem.

 

Vélemény, hozzászólás?

312 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Vidámpark

 1. -Hát majd azt meglátod.Megyünk el prédád vadászni ami neked jó

  *kacsintottam rá és oda mentem az ölébe ültem és végig simítottam az arcát,utána a fülébe súgtam.. utána eltávolodtam töle vissza ültem a helyemre és néztem a,hogy elindul a kerék amikor meglát egy kicsit a tetején olyan szép volt a kilátás,hogy ilyent nem is láttam már mióta…ragyogod a csillag is minden mese szép volt.. *

 2. – Mit szeretek csinálni? – gondolkodtam el komolyabban. – Gyújtogatni, vadászni… – motyogtam el a két kedvenc tevékenységemet. – És te? – néztem szemeibe utána én is felálltam.

  A végén még úgy döntök, hogy visszaöltözök a rendes ruháimba, mert majd meggyulladok.

 3. *amikor mondta,hogy nem olyan egyszerű akkor felvontam a szemöldökömet megettem az utolsó falatot…felálltam nyújtózkodtam… mondtam neki határozottam..oda mentem megfogtam a kezét felhúztam a padtól lassan elindultam vele a nagy kerékhez elengedtem a kezét amikor oda értünk akkor sorba álltunk eltüntettem a fülemet amikor sorra kerültünk akkor beszálltunk én az egyik ráültem néztem ki az ablakon.. *

  -Senkit nem fognak kiűzni bár én még nem ismerek olyan ahonnan kiűztek volna éld a saját életedet ted azt amit akarsz és nem fogod megbánni ezt javasolom.ÉS amúgy mit szeretsz csinálni ?

 4. – természetesen, csak ez nem olyan egyszerű dolog. Nem is tudom, hogy te hogy vagy ilyen bátor. – mondtam szemeibe nézve. – Vagyis ha én önmagam lennék biztos kiűznének innen. – nevettem kínosan. – Többet szoktam rombolni, mint javítani. – sóhajtva néztem lábaimat míg gondolkodtam.

 5. *amikor megveregette a hátamat..akkor jól eset néztem ,hogy mit nyújt a kezében csodálkoztam,hogy egy ilyen rendes fiúval még nem találkoztam..oda nyújtottam a kezemet és remeged elvettem tőle..kibontottam és beleharaptam.. *

  -Nagyon szépen köszönöm nagyon jó szándékú vagy

  *néztem ,hogy mit csinál oda fordítottam a fejemet..felemeltem a kezemet és vállára raktam.. *

  -Jól vagy minden rendben van?

 6. – Na azért nem kell megfulladni! – veregettem meg a hátát óvatosan. – Tessék egyél rá – nyújtottam oda az édességet. -, ez majd biztos segít. – mosolyogtam kedvesen.
  Persze inkább nem reagáltam az előző beszélgetésre, mert idegességemben, vagy döbbenetemben, nagy lángot köptem volna.

 7. *csak néztem,mit csinál oda fordítottam a fejemet és nyújtottam neki az alma levet amit vettem.. mondtam neki és levettem a kapusnyimat előjött a füleim mozgattam.. oda fordultam hozzá néztem … *

  -Tessék z lehűt nagyon jó hideg.És mi járatban vagy it vagy mit szeretnél itt kezdeni ?

  *kérdeztem tőle..de az emlékek nem vissza jöttek és lelapítottam a fülemet ittam tovább az almalevet egy kicsit sokat ittam meg nyeltem is nagyon és elkezdtem köhögni.. *

 8. – Ülj le, nem harapok. – feleltem a mellettem ácsorgónak míg arrébb csúsztam. Láttam, hogy leülne, de valamiért megszeppent.

  Én is magam elé merengtem majd kezemmel pontosabban a körmömmel elkezdtem a padot kaparászni, hogy lenyugtassam magam. Így is piszkosul izzadtam a sok hőtől és visszaakartam öltözni, de iszonyú nagy bajban lehetek ha azt teszem, így csak belső harcot vívtam.

 9. *kicsit kimozdultam sok minden történt ebbe az évben..sajnos történtek olyanok amit el kel felejtenem..ép egy emberbe botlottam elnézést kértem megláttam a nagy vidámpark bejáratát bementem…amikor megláttam az embereket akkor sóhajtoztam… felvettem a kapusnyimat és elmentem egy bódéhoz ahol kértem egy alma levet..levettem a szívószálat beleszúrtam….elkezdtem inni egy padod kiszemeltem de nem tudtam,hogy ott ülnek rá néztem… utána előre figyeltem.. *

 10. Éppen az egyik vattacukrostól jöttem el finoman falatozva az édességet mikor körbepillantva láttam, hogy kezd sötétedni.
  Teljesen elfelejtettem, hogyan is tévedtem be ide. Minden erőmmel igyekeztem visszagondolni, majd eszembe jutott, hogy sosem jártam vidámparkba, így bejöttem. Végül minden pénzem kajára költöttem, ami azt jelenti megint mehetek munkákat vállalni amihez persze egy cseppnyi kedvem sincsen.

  Leülve az egyik magányos padra ettem tovább a vattacukromat míg felsőmet bibráltam. Piszkosul melegem volt, de ha nem emberi cuccban lennék talán be sem engedtek volna ide. És nyugodtnak maradnom is nehéz ennyi idióta mellett. Farkasként, megint csak gyújtogatnék.