Tump

Alighanem a legbizarrabb hely a szigeten lévő összes közül. Az erdőt gigantikus gombák alkotják, s az itt élők előszeretettel készítik el lakhelyeiket a hatalmas kalaposok alatt.

524

Vélemény, hozzászólás?

126 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Tump

 1. * Mosolygott a szavakon melyeket hallott de nem reagált rá inkább igyekezett hamar elaludni. Korán reggel ébred mely pont kapóra jött a reggeli kocogásához. Felöltözött és kiment az ajtón hagyva társát még pihenni. Mikor ki ért elkezdte kiszellőztetni a fejét és átgondolni a terveket majd mikor már eleget kocogott keresett egy jelmezkölcsönzőt. Hatalmas szerencséje volt. Pont sikerült szereznie egy olyan jelmezt amilyenre szüksége volt. Mikor vissza ért a fogadóba gyors letusolt és felvette a gúnyát és úgy ébresztette a nőt.*
  – Ébredj gyermekem. Ideje indulnunk. A Vatikán nem szeret várni. A pokolkutya nyílt hadüzenetéről minél előbb tájékoztatni kell a püspök urat. Oh még be se mutatkoztam. Liar atya vagyok a Mildergi kolostorból.
  * Elmosolyodott mikor végzett majd össze fonta karjait.*
  – Érzed Gerbit?

 2. – Aludj jól, Kutyus.
  Halványan rámosolyogva teszem le a flaskát az éjjeliszekrényre, majd betakarom őt.
  – Az biztos, hogy nagy buli lesz. – néhány perc gondolkodás után elfekszem mellette, neki háttal. Hátaink kicsit egymáshoz érnek, de ezt észre sem veszem, igaz, jó érzés. Olyan, mint amikor harc közben tartjuk egymás hátán valakivel, most éppen vele. Ennek az érzete biztosítja, hogy tudjak aludni. Még emlékszem, hogy latinul a ” Jó szerencsét” vagy a “Soha fel nem kelést” motyogtam, mielőtt elnyomott volna az álom. Remélem, hogy az elsőt, az utolsó elég kínos, pláne, ha ő is ismeri a holtnyelvet.

 3. – Nem inkább egy ember bőrbe bújt démon volt? Utoljára mikor ilyen jómadárnál jártam azt hittem hogy mentő viszi el az öreglányt. Sima tenyérjóslásról volt szó aztán a gömbös mutatvány. Azt mondta gazdag család sarja vagyok akit imádnak a szülei. Közöltem vele hogy 14 éves koromban elhagytak. Utána jött a szöveg hogy tiszta lélek vagyok aki sokáig fog élni. Sokként érte mikor Gerbi közölte vele hogy halott vagyok és egy szörnyeteg tart életben. Lefordult ijedtében a székről.
  * Nevette el magát majd megborzolta fekete haját.*
  – Vicces hogy mikor még fiatal az ember mennyi hülyeséget csinál és hallgat nem? Na de ideje aludni. Holnap nagy buli várható.
  * Azzal az oldalára fordult és lehunyta a szemeit.*
  – Jó éjt Miss Helsing.

 4. – Visszagondolva minden vicces, nem?
  Halkan felnevetek ahogy elképzeltem a jelenetet, majd elgondolkodva szólalok meg megint.
  – Aztán 18 évesen elmentem egy jósnőhöz, egy igazihoz. Vándorkereskedéssel utazott, a húgom és a barátnői unszoltak, hogy menjünk a vándorokhoz, elmentünk. Mindenki volt a nőnél, utoljára mentem én. Megjövendölte, hogy számtalan sorsot választhatok magamnak, de a magánéletemben biztos. Idézve őt; “Édesem! Az életed egy nagyon elkúrt C-vágány, de ne izgulj, alkoholistaságod mellett az emberek csak röhögni fognak rajtad, egy értéktelen kis szardarab leszel, ha nem változtatsz időben. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozol, mivel a tehetségnek az írmagja is hiányzik belőled. Rendre elköveted ugyanazokat a hülyeségeket és az istennek sem tanulsz a saját hibáidból. ” Igen, akkor szomorú volt, de ez akkor is vicces visszagondolva. Aztán megjósolta, hogy két fiam lesz meg minden ilyesmi.