Temető

Itt nyugszanak azok akik az életük árán is megvédték ezt a megszentelt földet.  A helyiek szerint néha az elhunytak szellemei vissza térnek, hogy elvégezzék befejezetlen feladatukat.

Vélemény, hozzászólás?

416 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Temető

 1. -Majd fúj be valami parfümmel,és még jobb lesz.. -fogtam továbbra is az orrom. A tökéletes bosszú beteljesülését elképzelni is már mámor volt, hát még az igazi élmény milyen is lesz!
  -Ott hát… Mehetünk! -indultam is meg anyánk volt birtoka felé, melyben most Miyako élt, s vitte véghez terveit.

 2. Ahogy megláttam Akeno arcát elnevettem magam. – Nem birod a hullaszagot? – vigyorogtam rá. – Amúgy én se értsm mit van úgy oda a kis öccséért.. – mondtam sóhajtva és bekötöttem a zsák száját. – Nos akkor egy pár óra és a nagybácsikánk jobb lesz, mint új korában! – vigyorodtam el gonoszan. – Istenem de várom már a vénség arcát, amikor meglátja a hőn szeretett öccsét. – sóhajtottam fel, szinte beleborzongva a gondolatba. – Na ha készen vagy, akkor induljunk! Te is ott akarsz lenni, mikor a műveletet véghez viszem? – kérdeztem Akenot.

 3. – Máris, máris…- formáltam ismét kézjeleket, majd pedig egy egyszerű doton jutsuval ki is sikerült szedni a testet a földből. Orrom befogtam a kiáradó szagra, majd megvártam, míg Miyako a zsákba teszi.
  – És ezért van oda a fater?…- kérdeztem meg undorodva a szagtól, mégis csak finnyásabb voltam, mint Miyako bármikor is képes lesz, vagy volt. A következő parancsszerűségére bólintottam, s egy újabb jutsuval pedig a helyére igazítottam a földet.
  – Nagyjából egy, max kettő óra, amikor is a klónom a házamhoz visszatér. Azután pedig egyből viszem is neked, ha megfelel.

 4. – Rendben! – bólintottam neki és türelemmel vártam, majd jelzésére utána indultam. Mikor a sírhoz értünk Akeno feltette a nagy kérdést. – Túl lusta vagyok ásni most! Csináld te! – vigyorogtam rá és megvártam míg kiszedi a testet. – Viszont, ha már van egy két jó jutsud, akkor úgy kéne a földet vissza helyezni, mintha senki se nyúlt volna hozzá! – közben elővettem egy zsákot és a testet beletuszkoltam. – Gyerünk! – nyomkodtam bele a már porladozó hullát. – Tényleg a szemeket mikorra is tudod megszerezni? – kérdeztem közben Akenot.

 5. A kutyám miatt 5 perces késésben voltam, mely meg is látszott az időpont átlépése miatt. Zavart vigyorral néztem az engem leszidó Miyakora, majd pedig megvakargattam kicsit a tarkóm.
  – Bocsáss meg, Maximus alig akart elaludni…- kértem elnézést, majd pedig komolyabb arcra váltva hallgattam végig kérdését.
  – Pontosan…- formáltam máris meg a nekem szükséges kézjelet, s így hoztam létre magam mellé egy árnyékklónt.
  – Most pedig várunk, amíg elintézi a Zetsukat…- mutattam a klónomra, ami pedig egy bólintással meg is indult a temetőn át, s elért a nem messze lévő sírhoz, amit is a Zetsuk őriztek. Nagyon nem hallottuk miről beszéltek, egyedül azt láttuk, hogy egy perc se telt el, mire a Zetsuk már egy közösen megegyezett bólintással kezdik el követni a klónom. Amint kiértek a temető kapuján is, Miyakonak intettem, hogy mehetünk. A megfelelő sírhoz oda is siettünk szépen, s így néztem körbe.
  – Intézed te a kiásást, vagy csináljam meg én gyorsan? Van pár föld elemű jutsu a tarsolyomban…

 6. Elérkezett az éjszaka és ezzel együtt a találkozó idő pontja is. Szépen a temető előtt vártam az egyik fánál Akenora. Merre van már az a..? Néztem körbe kicsit izgatottan, hiszen már csinálnám a megbeszélt dolgokat. Mikor végre megláttam, suttogva szóltam hozzá. – Te meg hol a fészkes fenébe voltál? Már 5 perce itt kellett volna már lenned! – mérgelődtem. – Mindegy..- sóhajtottam fel, hogy megnyugodjak. – Akkor minden a tervek szerint lesz, ugye? – néztem rá.

 7. -Milyen jó lenne, ha félne valamitől.Amilyen értelmes tud lenni, úgy megy a maga feje után ha új dologgal találkozik.Úgy látszik ő nem fél tőled elsőre.*meséltem a lovam jelleméről és elengedtem szépen, mivel ahogy eddig észrevettem nem zavarja a temetkezési vállalkozót.Ahogy az orrához értek, Curso megszagolta a férfi kezét és megállt az eddigi lépkedésében.Kis idő múlva egy nyerítéssel jelezte, hogy tényleg nem fél a férfitól, így ő nyugodtan hozzáérhet.*-A bizalmát megadta feléd ahogy látom.*kuncogtam egyet, majd pedig a lovamról a férfira néztem, mikor tanácsot adott a temetőben való járkálásról a lovammal.*-Nagyon vigyázok rá, de a jövőben megfogadom a tanácsod kedves…*gondolkodtam el, hiszen a nevét még meg se tudtam eddig.*-Elnézést, még be se mutatkoztam, a nevem Hinuko.Téged hogy hívnak?

 8. – Ugyan ugyan. Szeretem az állatokat bár ők nem szeretnek engem. Túlzottan tartanak tőlem.
  * Bal kezemet felemeltem majd lassan a lő orrához tettem. *
  – Pompás állat bár nem bölcs ide hozni. Ha elesik eltörhet valamije. Túl kicsi a hely hogy kényelmesen a földön közlekedjen. A végén még ő neki is ásnom kell egy haló gödröt ahogy a helyi kocsis lovainak is.

 9. *Érzékeim nem igazán voltak segítségemre most, így egy fura szerzet képes volt a hátunk mögé kerülni.Ijedtségem el se tudtam volna rejteni, még a hideg is kirázott a tagnak hála.Gyorsan megfordulva néztem szembe az idegennel, aki éppen a temetésemről kérdezett.Szóval a temetkezési vállalkozót hallottam munka közben!Miután sikerült a lelkiállapotom normálisba igazítani így mosolyogtam rá.*-Ha egyszer alkalom kerül a halálomra, akkor a gyorsabb megoldást kívánom, addig viszont élni kívánok inkább.*emeltem fel védelmezően kezeim magam elé, még mindig érdekes egyed volt a szemeimben.Curso hátracsapta fejét és amint meglátta az új személyt köztünk, apró léptekkel megfordult.Kis feltérképezés után nyerített fel és így lépkedett közelebb az idegenhez, hogy megismerkedhessen vele.*-Curso, nem szabad!*szóltam a lovamra és megpróbáltam messzebb húzni a vigyorogva dülöngélő férfitól.*-Bocsáss meg, nagyon kíváncsi fajta!*kértem elnézést tőle kínos mosollyal.*

 10. Ahogy haladtam a munkával egyre inkább úgy éreztem nem vagyok egyedül így amikor úgy gondoltam ideje lesz megnézni ki az aki ilyenkor erre jár kipattantam a frissen ásott sírból és eltűntem a fák között. A temetőt úgy ismertem mint a saját tenyerem így nem volt nehéz olyan útvonalon közlekedni mely nem volt megvilágítva és szinte senki se tudott róla. Mikor végre sikerült az illető és a lova mögé kerülni elnevettem magam.*
  – Csak nem egy újabb kuncsaft? Hamvasztás vagy koporsós temetés lesz? Vagy csak egy kényelmes alvó helyet keres?
  * Tettem fel a kérdést ide oda dülöngélve miközben folyamatosan vigyorogtam. *

 11. *Természetesen az este közeledtével nekem sem támadhatott volna jobb elfoglaltságom, hiszen a temetőt kezdtem el megközelíteni.Curso most sem maradhatott el, repülve megtenni az utat izgalmasabb és gyorsabb megoldásnak számított mint bármi más.A kapu elé landoltam végül a lóval és ezzel együtt le is szálltam róla.Még egy ideig szemeztem a kintről is látható sírokkal, végül pedig megindultam befelé.Leginkább a kivilágított területeken jártam, mégsem volt kedvem meglepetés támadásokban részesülni valakitől.Ilyenkor az értelmes lények elkerülik a temetőt, tehát kizárásos alapon simán megtörténhet az, ami felé jelenleg kisebb aggódást mutatok.Rövid idő se telhetett el, mikor fura zajokat hallottam a temető egy távolabbi részéről.*-Úgy látszik nem vagyunk egyedül Curso.*szóltam oda halkabban az eddig engem követett pegazusnak és óvatosabbra vett léptekkel indultam meg a zajforrás irányába.*

 12. * Késő délután volt amikor a temető egyik eldugottabb zugában hol ásást hol pedig kalapásást lehetett hallani. Nagyban végeztem a munkám mellyel egy nemrégiben elhunyt hölgy családja adott nekem és mint mindig most sem utasítottam vissza a megbízást. Széles mosollyal az arcomon ástam a sírhelyet és mikor úgy véltem kicsit pihenni kéne nekiálltam összeszögelni a koporsó alapját. Lassan a lámpák felkapcsolódtak és megvilágították a ködös rémisztő helyet melyet ilyenkor már mindenki messze kerül. Néhány mécses pislákolt még körülöttem hogy lássam mit csinálok mikor furcsa érzés kapott el. *

 13. *A temetőbe vettem az irányt hogy az utat le rövidítsem. A holtak szellemei sorra jelentek meg. Mind külömbözőek voltak így Amidamaru a védő szellemem kicsit nyugtalankodott egészen adíg míg Mosukét meg nem pilantja. A két régi barát traccs partit kezdett tartani engem pedig Anna szellemei figyeltek akik speciel azért voltak körülöttem, hogy felügyeljék az edzésemet. Amidamarut nem akartam el rángatni Mosukétol ezért egy kis pihenőt én is tartottam.*