Társkereső

Magányos vagy? Szeretnéd megtalálni a társad? Hát itt lehetőséged van rá. Írd ide ki kommentbe, hogy melyik karakterednek keresel társat és írd le az igényeidet. Ha van akinek felkeltette az érdeklődését akkor válaszolni fog a kiírásodhoz.  Fontos, hogy linkeld be a karaktered adatlapját a hozzászólásod végére, hogy megkönnyítsd a többiek dolgát. Ez a szoba csakis a weboldalon található karakterekre vonatkozik így kérlek ne hirdess más weboldalakon található karaktereket mert azok a kommentek automatikusan törlésre kerülnek. Ha megtaláltad a karaktered társát azt itt a hirdetésed alá jelezd vagyis írd oda, hogy már érvénytelen. Fontos!!! Egy karakterrel csak egyszer hirdethetsz. Ha bővíteni szeretnéd a hirdetésed azt jelezd az adminoknak ne pedig új hirdetést adj fel mert az csak foglalja a helyet és zavarhat másokat a keresésben. Ha mégis ilyet találunk akkor az törlésre kerül. Ha ezt egy személy többször megszegi kizárjuk a társkeresésből. 

Sok sikert a kereséshez. 😉

Vélemény, hozzászólás?

43 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Társkereső

 1. Hali!
  Belevaló csajszim mellé keresek egy pasit aki lehetőleg ne legyen anyám asszony katonája. Ahs egy igazi energia bomba aki mindig tudja mit akar. Különleges lány, aki előszeretettel keveredik bajba és okoz káoszt maga körül. De nem csak pasit keresek mellé akivel majd elrosszalkodhat, hanem olyat aki képes uralkodni felette és lekötni a lányt.
  Rólam:
  Sok dolog nincs ami zavarna kivéve a helyesírás. (Jó én se vagyok tökéletes szóval a partneremnek sem kell annak lennie.) Nem kell regényeket írni ha az illető nem tud. Mindig az az első hogy a partnerem élvezze a játékot. Ha ehhez sokat vagy kevesebbet kell írnom az se gond. Délutáni illetve esti élőlény vagyok szóval engem a korai órákban felesleges várni mert alszom vagy dolgozom. Fogalmazásom jó, fantáziám nagy, így nem fogyok ki egykönnyen az ötletekből. Megértő és alkalmazkodó típus vagyok és a humort se vetem meg.
  http://www.mysticanime.hu/jatekosok/?id=820

 2. Üdv!
  Társat, hosszútávra partnert avagy párt keresek karakterem mellé. Leányzóm viszonylag szűz, nem szerepeztem vele sokat eddig, ezért még rendesen ki kell tapasztalnom, hogy hogyan bánjak vele. Munkában szigorú, lehet bunkó, makacs és elviselhetetlen, ám de azon kívül szerethető, gyengéd és érzelmes, persze, bizonyos keretek között.
  Nem szaporítom tovább a szót, ha érdekel valakit, úgy is beszélünk egymással.
  http://www.mysticanime.hu/jatekosok/?id=755

 3. Helló!
  Nem szeretem túlbonyolítani a dolgokat szóval rövidre fogom.
  Xavier mellé keresek egy hölgyet aki kibírja a hülyeségeit. Nem könnyű eset, de ellehet vele lenni. Humorérzéke és étkezési rendje ellenére rendes tag, aki nagyon tud szeretni ha valaki belopta magát a szívébe. Védelmező és segítőkész fajta annak ellenére, hogy játssza a nemtörődőmet.
  http://www.mysticanime.hu/jatekosok/?id=697

 4. Sziasztok!!!
  Csillaggyártó karakterem mellé keresek párt… Rendes lány aki nagy becsben tartja az életet és a világegyetem szépségeit. Hűséges és szeretni való. Nem egy elveszett karakterről van szó a külseje ellenére ezt azért leszögezném. 😀
  A karakteremről a linkben lehet bővebben olvasni.
  Rólam csak annyit, hogy évek óta szerepezek, de még mindig keresem azt a személyt akivel lehet végre egy igazán jót játszani. Tapasztalt játékosnak tartom magam és kreatívnak is, szóval nem szokott ilyen téren velem gond lenni. Írásmód nálam E/3, de az E/1 se jelent gondot. Igazodom a társamhoz és a megbeszélt időpontban tudok is lenni. Egyszerre több játékot is tudok vinni szóval nem muszáj csak egy történetszálat vinni. Megértő fajta vagyok akinek sok a türelme, szóval felbosszantani se lehet nagyon. (Vétek kisebb hibákat melyek a gyors gépelés miatt csúsznak be, illetve néha elhagyok egy két vesszőt vagy épp rossz helyre rakom. Ezért elnézést kérek.)
  Elvárásaim: Ha belekezdek egy játékban valakivel, de az félbe marad általában egy hónapot várok ha az illető szó nélkül eltűnik. Utána új játékba kezdek, szóval ha valami közbejön és várhatólag sokáig tart az jelezzük egymásnak. Ha nem tetszik a játék azt is beszéljük meg. Ami nem megy azt nem kell erőltetni én meg nem harapok… 🙂 Nekem a minőség és nem a mennyiség a fontos, szóval nem várok el kisregényeket, de azért legalább egy 5-6 sor legyen meg, hogy lehessen valamit reagálni rá. Ha valamit nem ért a társam kérdezzen bátran. (Én is kérdezni szoktam.)

  http://www.mysticanime.hu/jatekosok/?id=714

 5. Hali!
  Belevaló csajszim mellé keresek egy pasit aki lehetőleg ne legyen anyám asszony katonája. Trixy egy igazi energia bomba aki mindig tudja mit akar. Különleges lány, de nem igen volt eddig része sok szeretetben se törődésben, így neki ez egy kicsit idegen lesz, de nem egy jégirálynőről van szó. Figyelmes és törődik másokkal.
  Munkáját komolyan veszi, de valahol legbelül tudja, hogy nem minden természetfeletti lény rossz és együtt is lehet velük élni.
  Rólam:
  Sok dolog nincs ami zavarna kivéve a helyesírás. (Jó én se vagyok tökéletes szóval a partneremnek sem kell annak lennie.) Nem kell regényeket írni ha az illető nem tud. Mindig az az első hogy a partnerem élvezze a játékot. Ha ehhez sokat vagy kevesebbet kell írnom az se gond. Délutáni illetve esti élőlény vagyok szóval engem a korai órákban felesleges várni mert alszom vagy dolgozom. Fogalmazásom jó, fantáziám nagy, így nem fogyok ki egykönnyen az ötletekből. Megértő és alkalmazkodó típus vagyok és a humort se vetem meg.
  http://www.mysticanime.hu/jatekosok/?id=678

 6. Sziasztok,társat keresek ^^ Suli idő miatt általában hétköznapokon 7:45 és 13:15 vagy 14:10 között nem tudok lenni,attól függ hány órám lesz a nap.Hétvégén bármikor el lehet érni.Bárki jöhet lehet fiú vagy lány :3 Kicsit energikus vagyok szóval ezt jó ha tudjátok,most kezdtem a játékot így majd még bele kell rázódnom ^^’
  Csak annyit kérnék hogy helyesírás legyen a helyén (1-2 hiba nem nagy dolog) és ne 1-2 szót írjon válasznak.Nem muszáj regényt írni mert ha nem tudok mit írni egy adott szituációra akkor én is 2-3 mondatot szoktam írni.Ennyi lenne.http://www.mysticanime.hu/jatekosok/?id=654