Társkereső

Magányos vagy? Szeretnéd megtalálni a társad? Hát itt lehetőséged van rá. Írd ide ki kommentbe, hogy melyik karakterednek keresel társat és írd le az igényeidet. Ha van akinek felkeltette az érdeklődését akkor válaszolni fog a kiírásodhoz.  Fontos, hogy linkeld be a karaktered adatlapját a hozzászólásod végére, hogy megkönnyítsd a többiek dolgát. Ez a szoba csakis a weboldalon található karakterekre vonatkozik így kérlek ne hirdess más weboldalakon található karaktereket mert azok a kommentek automatikusan törlésre kerülnek. Ha megtaláltad a karaktered társát azt itt a hirdetésed alá jelezd vagyis írd oda, hogy már érvénytelen. Fontos!!! Egy karakterrel csak egyszer hirdethetsz. Ha bővíteni szeretnéd a hirdetésed azt jelezd az adminoknak ne pedig új hirdetést adj fel mert az csak foglalja a helyet és zavarhat másokat a keresésben. Ha mégis ilyet találunk akkor az törlésre kerül. Ha ezt egy személy többször megszegi kizárjuk a társkeresésből. 

Sok sikert a kereséshez. 😉

Vélemény, hozzászólás?

53 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Társkereső

 1. Sziasztok!!!
  Csillaggyártó karakterem mellé keresek párt… Rendes lány aki nagy becsben tartja az életet és a világegyetem szépségeit. Hűséges és szeretni való. Nem egy elveszett karakterről van szó a külseje ellenére ezt azért leszögezném. 😀
  A karakteremről a linkben lehet bővebben olvasni.
  Rólam csak annyit, hogy évek óta szerepezek, de még mindig keresem azt a személyt akivel lehet végre egy igazán jót játszani. Tapasztalt játékosnak tartom magam és kreatívnak is, szóval nem szokott ilyen téren velem gond lenni. Írásmód nálam E/3, de az E/1 se jelent gondot. Igazodom a társamhoz és a megbeszélt időpontban tudok is lenni. Egyszerre több játékot is tudok vinni szóval nem muszáj csak egy történetszálat vinni. Megértő fajta vagyok akinek sok a türelme, szóval felbosszantani se lehet nagyon. (Vétek kisebb hibákat melyek a gyors gépelés miatt csúsznak be, illetve néha elhagyok egy két vesszőt vagy épp rossz helyre rakom. Ezért elnézést kérek.)
  Elvárásaim: Ha belekezdek egy játékban valakivel, de az félbe marad általában egy hónapot várok ha az illető szó nélkül eltűnik. Utána új játékba kezdek, szóval ha valami közbejön és várhatólag sokáig tart az jelezzük egymásnak. Ha nem tetszik a játék azt is beszéljük meg. Ami nem megy azt nem kell erőltetni én meg nem harapok… 🙂 Nekem a minőség és nem a mennyiség a fontos, szóval nem várok el kisregényeket, de azért legalább egy 5-6 sor legyen meg, hogy lehessen valamit reagálni rá. Ha valamit nem ért a társam kérdezzen bátran. (Én is kérdezni szoktam.)

  http://www.mysticanime.hu/jatekosok/?id=714

  • Nem állítom, hogy párt hozok neked, de a Miklós Vivien féle szerep felhívásod és a látszólag fórumos előéleted és a karakter lap kidolgozottsága véget szívesen elegyednék veled beszélgetésbe, hogy lássam mit szeretnél és milyen játékos lehetsz 🙂

 2. Hali!
  Belevaló csajszim mellé keresek egy pasit aki lehetőleg ne legyen anyám asszony katonája. Trixy egy igazi energia bomba aki mindig tudja mit akar. Különleges lány, de nem igen volt eddig része sok szeretetben se törődésben, így neki ez egy kicsit idegen lesz, de nem egy jégirálynőről van szó. Figyelmes és törődik másokkal.
  Munkáját komolyan veszi, de valahol legbelül tudja, hogy nem minden természetfeletti lény rossz és együtt is lehet velük élni.
  Rólam:
  Sok dolog nincs ami zavarna kivéve a helyesírás. (Jó én se vagyok tökéletes szóval a partneremnek sem kell annak lennie.) Nem kell regényeket írni ha az illető nem tud. Mindig az az első hogy a partnerem élvezze a játékot. Ha ehhez sokat vagy kevesebbet kell írnom az se gond. Délutáni illetve esti élőlény vagyok szóval engem a korai órákban felesleges várni mert alszom vagy dolgozom. Fogalmazásom jó, fantáziám nagy, így nem fogyok ki egykönnyen az ötletekből. Megértő és alkalmazkodó típus vagyok és a humort se vetem meg.
  http://www.mysticanime.hu/jatekosok/?id=678

 3. Szép estét! こんばんは
  Olyan karakán hímnemű egyedet keresek, aki kellő elszántságot érez ahhoz, hogy részt vegyen egy nyomozásos szerepben, de persze bármilyen más ötletre nyitott vagyok. (´・ω・`) Már egy ideje hallomásból ismertem az oldalt, de csak most próbálkozok meg vele. Még nem igazán tudom, hogy működnek itt a dolgok, de mindenképp le szeretném szögezni, hogy tapasztalt játékost keresek, aki igényesen ír és közös megegyezés alapján meg tudjuk beszélni mikor lenne kedve, ideje játszani. Természetesen én is ember vagyok, az egyetem leköt, viszont ha van időm és eléggé beindít a szerep akkor természetesebben hosszabban is írok vissza és lehetőség szerint gyakrabban.
  http://www.mysticanime.hu/jatekosok/?id=656

 4. Sziasztok,társat keresek ^^ Suli idő miatt általában hétköznapokon 7:45 és 13:15 vagy 14:10 között nem tudok lenni,attól függ hány órám lesz a nap.Hétvégén bármikor el lehet érni.Bárki jöhet lehet fiú vagy lány :3 Kicsit energikus vagyok szóval ezt jó ha tudjátok,most kezdtem a játékot így majd még bele kell rázódnom ^^’
  Csak annyit kérnék hogy helyesírás legyen a helyén (1-2 hiba nem nagy dolog) és ne 1-2 szót írjon válasznak.Nem muszáj regényt írni mert ha nem tudok mit írni egy adott szituációra akkor én is 2-3 mondatot szoktam írni.Ennyi lenne.http://www.mysticanime.hu/jatekosok/?id=654

 5. Párt keresek! Nyugodt és álomszuszék erdőszellem volnék aki védelmezi a természetet és az állatokat. Hobbi hősök kíméljenek. Nő társat keresnék aki megtudná mutatni szerény személyemnek hogy képes vagyok én is szeretni valakit. Kicsit komolyabbra fordítva a szót. Komoly játszótársat keresek nem muszáj egy párt alkotnunk. Nekem nem létfontosságú. Az illető lehetőleg ne játszón esti mesét. ( Hol volt, hol nem.) Munkámból kifolyólag általában este 7 után érek rá. Tapasztalt és jó játékos vagyok aki figyel mások igényeire és ötleteire. Egyetlen egy elvárásom van még ami a helyesírás és a fogalmazás. Ezek nélkül nem lehet élvezni a játékot szerintem, mert hát senki se szeret találgatni mit írt a másik.
  http://www.mysticanime.hu/jatekosok/?id=351

 6. Társat keresek Mika mellé. Rendes lány bár kissé energikus.Az adatlapon mindent meg lehet találni. Ha kérdés van lehet bátran írni.
  Igényeim nagyon nincsenek. Annyit kérek ne csak én vigyem a játékot és ne havonta egyszer legyen válaszolva mert azt a személyt aki mégis ezt megteszi ott fogom hagyni és nem játszom vele. Helyesírást és fogalmazást külön díjazom.
  http://www.mysticanime.hu/jatekosok/?id=620