Sztriptízbár

Unalmas hétköznapok?  Nincs elég izgalom az életedben? Gyere és less be a sztriptízbár.

Garantáltan jól fogod érezni magad.

Vélemény, hozzászólás?

55 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Sztriptízbár

 1. -Öhm, bocsánat. -sütöttem le a szemem. -Nem láttam még tündért. De neked nagyon különleges szárnyaid vannak. -mosolyogtam Nilela-ra. Látszólag Yume és a táncos fiú nagyon jól elszórakoztak, úgyhogy rendeltem még két koktélt magunknak. Amikor a srác Yume segítségével leveszi a nadrágját, nagy nevetésben törünk ki és meredten figyeljük mi fog még történni a színpadon táncoló pár között.

 2. Elég zavarba jöttem, amikor hozzám kezdett dörgölőzni. – Hé! – suttogtam hallkan, majd beakasztotta az ujjamat a nadrágjába és sikeresen le is húzta azt. Ezek után a fülembe kezdett suttogni, amitől teljesen elvörösödtem. – Ahha! – mondom neki halkan és kissé akadozva, majd ahogy fojtatja táncát Nilere és Piperre nézek, akik látszólag remekül elbeszélgetnek. Nagyot sóhajtva nézek a srácra. – Amúgy mi a neved? – kérdeztem meg, hiszen olya kellemetlenül éreztem magamat, kénytelen voltam terelni a gondolataimat.

 3. Nagyon meglepődtem amikor Yume nem emlékezett a gyerire. Persze, tudtam… de így, az ő szájából nagyon ijesztőnek hangzott. Hiszen ott voltam az esküvőjén. Én voltam a tanúja…
  Megpróbáltam visszaerőltetni a gondolataimat a jelenbe és tovább kortyoltam a pezsgőt. Néha Reyes után kalandoztak a gondolataim, vajon merre repkedhet az angyalkám.
  -Őő.. már nagyon régóta. -válaszoltam kuncogva Piper kérdésére. -Egyszer volt egy érdekes kalandunk egy szentélyben.
  Yuméék tánca egyre érdekesebbé vált, mi még mindig ujjongva bíztattuk.
  Közben észrevettem, ahogy Piper óvatosan a szárnyaimat fikszírozza.
  -Sosem láttál még tündért? -néztem rá kérdően.

 4. Hozzádörgölőzve kezdek a ritmusra táncolni, majd beakasztom a nadrágra z ujját, hogy letudja venni rólam.
  – A mai az utolsó estém itt, ezért kaptok egy extra rúdtáncot is tőlem. – suttogok a fülébe érzékien. Ez a feladatom, igaz, nincs túlzottan az ellenemre, de nem szeretek így, főleg itt elcsábítani valakit. – Vállalok leánybúcsúkat is, ha később kellene.
  Kacsintok rá, majd folytatom az érzéki táncolást.

 5. Láttam, ahogy a lányok susmorogtak, nem is nagyon akartam beleszólni a privát beszélgetéseikbe. Amikor Yumét felkérte a férfi, én is nevetni kezdtem. Eddig még soha nem láttam tündért, pláne nem ült mellettem, úgyhogy alaposan szemügyre vettem a szárnyait. Nem akartam, hogy úgy érezze, hogy bámulom, ezért inkább a színpad felé tartó Yumét figyeltem.
  -Ti mióta ismeritek egymást?

 6. – Megint? – néztem nagy szemekkel rá. – Kitől lennék? Még sose voltam férfival! – nevettem el magam, és ekkor felhívott magához a mikulás. – Én nem megyek! – mondtam elvörösödve, majd Nile unszolására, csak felmentem a színpadszerű izére. Kíváncsi voltam, hogy mit fog művelni. Szembe álltam vele és az arcába vigyorogtam, közben Nilere és Piperre néztem, akiken láttam, hogy mennyire élvezik ezt. – Show Time! – tátogóm nekik.

 7. Amikor a srác igazán vetkőzni kezdett, abbahagytam a nevetést és Yuméra néztem. Láttam, hogy egyáltalán nem ivott a pezsgőjéből… mindig ő volt az első aki kiitta. Most meg hozzá sem nyúlt.
  -Ugye nem vagy megint terhes? -kérdeztem elkomolyodva.
  A srác egyszer csak félredobta a felsőjét és felhívta magához Yumét a színpadra. Nagyon nevetni kezdtem és biztatni kezdtem, hogy menjen csak.
  -Eeeez nagyon vicces lesz. -kuncogtam Piperre nézve.

 8. Kuncogva kezdek táncolni és vetkőzni is a zene ütemére. A felsőmet lassan, csábítóan és játékosan veszem le, ahogy ezt itt tanultam. Nem szabad. hogy túl gyors legyek, de az sem, hogy túl lassú. Inkább váltott tempójú. Szeretem kínozni így az ügyfeleimet. Látom, hogy a vörösnek elakad a lélegzete, amint szexin félredobva a felsőt, tovább táncolok ezért felhívom a mutatóujjammal a színpadra, magam mellé.

 9. Odahajoltam a lányokhoz, hogy jobban halljam amit mondanak. Közben lassan kortyolgattam az italomat.
  -Nem. Csak ismerik a családomat. -válaszoltam Nilelának, de a kérdését bóknak és sértésnek is éreztem egyszerre. Próbáltam rájuk jó benyomást tenni, de ezek szerint nem sikerült. Kissé elkenődve ültem a helyemen, majd a színpadon lévő srácon gondolkodtam. Van a táskámban néhány bankjegy, de nem szívesen dobálnám el a műsor előtt.
  Aranyosak voltak a lányok, ahogy mellettem nevettek. Látszott, hogy elég jóban vannak. Én is ilyesmire vágyok… barátokra.

 10. Mikor megkaptam a pezsgőt és belekortyoltam, majd körül pillantottam, hogy valaki figyel-e. Szerencsére Nile és Piper el volt foglalva a páhollyal, így csendben vissza köphettem a pezsgőt. Ez undorító. Húztam el a számat, majd én is leültem és belehallgattam a beszélgetésbe, ám amikor megszólaltam volna, megjelent a mikulás. – Ez… a mikulás? – húztam fel a szemöldökömet, majd ahogy meghallottam Nile nevetését, én is nevetni kezdtem. – Fej… fejezd .. már… be! – mondtam röhögve neki. – Mindenki minket fog nézni! – néztem körül és ekkor megakadt a szemem a már félmeztelen mikuláson, ami már annyira nem is volt vicces, sőt, inkább szexy volt.

 11. -Még szép, hogy mehetünk. -lelkendeztem Yuménak, majd csendben követtük Pipert. Meglepődve néztem, hogy milyen szép helyet kaptunk. Helyet foglaltam, kissé előredőlve, hogy a szárnyaim ne súrolják a székeket. Legurítottam a pezsgőt és Piper felé fordultam:
  -Te valami híresség vagy? -nevettem és néztem kételkedően egyszerre. Mi százszor voltunk már itt Yuméval, de sosem ültettek a páholyba.
  Amikor fellépett a színpadra egy fiatal srác, konkrétan Mikulásnak öltözve, elkapott a nevetés. Nem csak, hogy elkapott, de annyira nevettem, hogy a könnyeim is kicsordultak.

 12. Ciccegve nézem a mai, fiatal, szexi télapó jelmezt, miközben egy brandyt legurítva mentem a folyóson végig, ideje, hogy a színpadra lépjek. Már megszoktam a vetkőzést s ez növeli az önbizalmamat is. A fizetés, valamint az alsókba csúsztatott bankjegyek pedig több, mint egy házra valók. Tiszta haszon a dolog.
  Fellépek a középen elhelyezett rúdhoz, onnan nézek le a felettébb szép lányokra.
  – Jó estét hölgyeim! Megjött a Mikulás, és ideje, hogy ajándékot adjon a jó kislányoknak. Milyen zene lesz? – mondom az előre betanult szöveget egy csábos félmosoly kíséretében.

 13. Megkönnyebbültem amikor Nilela és Yume odaértek hozzám.
  -Őő igen. -néztem rájuk megszeppenve. -Örülök, hogy találkoztunk. Izmos pasik? Hűha. -elvörösödtem. -Én mindenképpen iszok! -nevettem.
  A ruhámat kissé megemelve tipegtem a lányok után, és a recepcióhoz érve bemondtam a nevem. Nem szerettem kihasználni az előnyt, ami ebből származott, de hol máshol érezhetné magát jól az ember, ha nem egy sztriptízbárban? Rögtön egy-egy pohár pezsgőt nyomtak a kezünkbe és a páholyra kísértek minket.
  -Szuper ez a hely! -mosolyogtam a többiekre. -Igyatok bármit, egész este ingyen lesz a pia.

 14. Egy zöld térdig érő ruhát kaptam magamra és a hajamat szabadon hagytam. Elindultam és útközben összefutottam Nilel. – Nileeeeeee! – kiabáltam neki és átöleltem. – Olyan jó újra látni és te is nagyon csini vagy! Imádom ezeket a liliomokat rajtad! – kacsintottam rá, aztán elindultunk a bár felé, ahol már vártak ránk. – Szia Piper! – köszöntem neki. – Na akkor mehetünk csajok? – vigyorogtam rájuk. – Várnak minket az izmos pasik! – nevettem el magamat. – Tényleg, ugye mindenki ihat? – kérdeztem meg őket gyanúsan.

 15. Tűzliliomokba öltözve repültem Yuméhoz, amikor megláttam, rögtön a nyakába ugrottam. Nem is nagyon akartam elengedni.
  -Iszonyú csinos vagy! Nagyon, nagyon hiányoztál. -mosolyogtam. Nem akartam pityeregni, de éreztem a gombócot a torkomban. -Mehetünk?
  Nagy vihorászás közepette odasétáltunk a bárhoz. Halk szirénázás és csörömpölés szakította félbe a beszélgetésünket. Egy fekete ruhás, szőke lány ácsorgott az épület előtt, az arcán megcsillantak a neonfények.
  -Te vagy Piper, ugye? -néztem rá kérdően.