Síparadicsom

Elég a kánikulából és az unalmas hétköznapokból. Ideje egy kis sportot és kalandot vinni az életedbe. A fehér helyeken megannyi kaland és látnivaló van. 

6n62_zdL9RY

Vélemény, hozzászólás?

504 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Síparadicsom

 1. -Chh.. pedig reménykedtem benne, hogy rá érek. De nem baj.-
  Ittam meg ami a pohárban volt. Teljesen meg feledkeztem magamról, amig Dora nem szólt.
  -Igaz is, megyek át öltőzni gyors.-
  Azzal fel áltam az asztaltol és elindultan a szobámba. Ott a változatoság kedvéért nem egy köntöst vettem fel hanem egy terep mintás katonai nadrágot és egy sötét zöld polót. Össze pakoltam és le vittem a cuccaimat.
  -Készen állok az indulásra.-

 2. -Figyeltem, ahogy pipázik, majd kuncogtam.- Ne aggódj… van olyan amibe beleférsz és el is bírja a súlyod. -Mosolyogtam.- Ne igyál többet szerintem, mert nem sokára minden készen áll. Tudod, a kapitalisták nem szoktak ráérősködni ilyen téren… -Mosolyogtam.- Egyébként mindenki izgatottan vár téged. -Mondtam, majd ittam még egyet vele és felálltam és felvettem a kabátom, majd leültem.- Amint ide érnek az autók, indulunk. Szerintem öltözz fel addig rendesen és készülj fel. -Mosolyogtam rá.- Igen. Értem. Tegyétek a másik mellé, majd elintézem, ha végeztem… -Mondtam a telefonba, amit hamarabb vettem fel, minthogy csengeni kezdett volna, mivel a kezembe volt és beszéltem bele, majd letettem.-

 3. Vissza vettem a pipát, majd koccintottam vele. Miközben hozzám beszélt a pipámat a számba vettem és füst karikákat kezdtem el fújni.
  -Akkor egy normális kocsikázás lesz egy titkos bázisra. De van akkora kocsitok amiben elférek?-
  Emeltem fel a tekintettemet miközben öntőtem még egy kör whiskyt.
  -Lassan annyi alkohol lesz bennem, hogy nem kell a székse.-
  Nevettem fel harsányan, majd lr húztam a pohár tartalmát.
  -Na és mikor tartjuk meg? Tintásan nem szeretnék meg jelleni rajta.-