Sárkányok földje

Időszámításunk előtt mikor még a sárkányok uralták az eget és a tengereket, gazdag és harmonikus világban éltek együtt a mágikus világ lényeivel. De egy nap  félni kezdtek tőlük és végül vadászni kezdték eme mesés lényeket.  Végül a sárkányok vezére egy erős ősi varázslat segítségével egy burkot volt a sárkányok földje köré mely megvédte a rájuk leselkedő veszélytől. A burkon túl egy másik világ tárul az ember szeme elé hisz itt teljesen érintetlen tájakat fedezhet fel aki ide téved. A mágia is sokkal tisztább és erősebb mint bárhol máshol a világon.  Viszont ahhoz hogy ide valaki beléphessen a sárkányok engedélyére van szükség melyet ki kell érdemelni. Vadász erre a földre nem teheti be a lábát. 

Vélemény, hozzászólás?

96 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Sárkányok földje

 1. -Jól van és köszönöm. -modntam miközben nekiláttam a nyúl elfogyasztásának. Nyugalomban ettem és úgy öblítettem le a húst a sárkány borral.

  -Neked is jó étvágyat. -jegyeztem meg mikor már ő is nekiláthatott a disznónak. Csendben ettünk. Sose beszélgettem evés közben és ez most sem volt másképp. Az ételeink elfogyasztása után jóllakottan iszogattam tovább, s kezdtünk el kicsit bezsélgetni.

  A beszélgetés alkalmával sokminden felmerült a vadászat, az ivási szokások és a haverokkal való szórakozás, a háborúk. Akkaratlanul is sztorizgattam. Lassan felállva nyújtózkodtam egy nagyobat. Az utolsó kortyot ittam meg az üvegből és lerakva azt néztem Stanislawra.

  – Van kedved fürdeni egyet a tóban? -kérdeztem érdkelődve miközben én magam már a felsőmet kezdtem el levenni.

 2. Le tettem a bort.
  -Meg várom a disznót. Egyél csak nyugodtan, helyre kell jönnőd amúgy is.-
  Néztem meg én is a disznót.
  -Jó étvágyat.-
  Mondtam, mikor enni kezdet. Lassan a disznó is elkészült. El vettek a tűzről és nem mesze a tűztől szúrtam le 2 karót és raktam rá. Le szedtem az egyik combját es azt kezdtem el enni.

 3. -Igyunk hajnalig! -Mondtam én is mosolyogva és úgy ittam bele ismét az üvegbe és úgy fordítottam meg a nyuszit a tűz felett és úgy néztem fel Stanislawra.

  -Igen így van. A disznódnak kell egy kicsit több idő mire jól átsül. -helyeseltem és úgy szúrkáltam meg kicsit a húsokat és fordítottam mind a kettőn. Mikor a nyúl kész volt levéve húztam ki a táskámból egy tálcaféleséget és arra fektetve húztam le.

  – Kérsz belőle? Vagy megvárod a disznót? -kérdeztem érdeklődve késemmel elkezdve feldarabolni a nyúl húst részeire.

 4. El vettem a bort.
  -Igazad van, igyunk ameddig ránk nem hajnalodik.-
  Húztam meg az üveg bort.
  -Hát igen,meg ismertük egymást. Ezzel nekem is jót tettek.-
  Húztam mosolyra a számat. Meg piszkáltam a tűzet, hogy jobban égjen.
  -Lassab kész lesz a nyúl.-

 5. Hallgattam szavait és elgondolkodtam jó magam is. Igen lehet benne valami, akkor viszont meg kellene néznia pajzsot. De ha sérült már biztos értesültek róla és megjavították. Mély levegőt véve figyeltem a húst a tűz felett, majd mikor a vaddisznó is mellé ült elmosolyodva nyújtotam oda a hegyomlásnak az üveget.

  – Igen nagy valószínűséggel miattuk tudtál bejönni. Igyunk… legalább valami jót is tettek azzal, hogy ide jöttek. -Mondtam és egy újabb üveg bort elővéve nyújtottam neki a telit én pedig a már megkezdettet húztam meg.

 6. Mikor kérdezte, hogy juttotam be elgondolkodtam és az álam alá tettem a kezemet.
  -Hmmm…. nem is tudom. Egyszerüen csak jöttem sétáltam és ide tévedtem, de…-
  Fordultm oda ahol a vadászok tábora volt.
  -Lehet miattuk tudtam bejönni.-
  Folytatta a disznó elökészitését majd mikor meg volt vele, szerzet ő is egy olyan fát ami elbirja és a tűzre ia dobot fát.
  -Most már csak meg kell várni, hogy meg süljenek.-
  Tette a tűz fölé a nyúl mellé a disznót.

 7. Érdeklődve figyeltem, ahogy nekilát a disznót feldolgozni. Amikor kész voltam a nyárssal fel is húztam rá a megmosott nyuszikát és a táskám mellé leülve kentem rá a füszereket, s tettem a tűz fölé a víz helyére.

  -Nem szoktunk kimenni, mert odakint vadásznak ránk. Itt biztonságban vagyunk a vadászoktól többnyire. De ha ide tévednek itt következmény nélkül eltávolíthatjuk őket. Odakint már a kinti törvények szerint le is tartóztatnának minket. -Sóhajtottam fel kissé lemondóan.

  -Nem könnyű igazságosnak lenni. Itt megtudjuk magunkat védeni a kinti törvényektől is. Ez a mi földünk… Meg… ide nehezen jutnak be. Csak engedélyel tudnak vagy csel álltal. Tényleg te hogy jutottál be a pajzson? -Jutott eszembe a kérdés.

  • * Bár az emberek többsége 2 féle képen reagált rám, vagy meg rémült, vagy elcsodálkozot rajtam. Sokk minden mást nem tudok mondani. Nekem hétköznapi és csak azt tudom momdani, hogy ezt meg kell tapasztalni inkább. Nehezebb el mondani igazság szerint. Miért nem jöttők ki néha innen? Biztos érdekesnek találnátok.-
   Néztem rá érdeklődve.

 8. -Ha szeretnéls segíteni, akkor segíthetsz a vaddisznót feldolgozni én meg akkor felrakom a nyulat sülni. A disznó úgy is a tiéd. -Mosolyodtam el és úgy akasztottam le a megnyúzott és kibelezet nyuszit. Egy faágat vágtam magamnak, amit elkezdtem kihegyezni nyársnak.

  – Mesélj magadról. Milyen volt az emberek között felnőni? -Érdeklődtem felnézve rá. -Egy pár vívmányuk eljutott hozzánk, de annyira sokmindent nem vettünk át éppen csak azokat, amit hasznosnak találtunk. Azt se sokáig, hisz üldöztek minket és vadásztak ránk, így elkülönültünk mindenkitől. -magyaráztam kíváncsiságom okát.

 9. ~Ezt az ülve nyalom a holdat nem tudom meg unni.~
  Gondoltta magában Stanislaw.
  Néztem ahogy fel ált és biccegve ment oda az elejtett vadakhoz.
  -Szívesen segitettem és segitek is ha tudok.-
  Utaltam a kaja csinálására.

 10. -Nos igaz, hogy egyenlőre lábni állni is fájdalmas lesz, de már csak azért is megcsinálom! -Morogtam fel és úgy néztem bele a tűzbe. Ekkor hallottam újabb piszkálódását.

  – Attól mert te ülve nyalod a holdat még én is nagy lány vagyok! -mondtam a pöfékelőre nézve összeszűkített szemekkel.

  -Amúgy mégegyszer köszönöm a segítséget, hogy összevartad a sebet, meg hogy segítettél megvédeni az otthonomat. -Sóhajtottam fel és lassan felálltam egylábra először, majd lassan nehezedtem a sérült lábamra.

  – Ideje megcsinálni a vacsorát. -Bicegtem oda a feldolgozásra váró vaddisznóhoz.

 11. A segbe rugásomon el nevette magam.
  -Azt meg várom, jellenleg örülhetsz ha 2 lábin tudsz járni. Nem hogy még ugrálni.-
  Vettem vissza tőle az üveget és húztam le. Egy újabb szivart vettem elő, már nem volt sokk nálam. Füst karikákat kezdtem el fújni.
  -Miért? Nem szeretnél egyszer “nagy” lány lenni.-
  Nevettem fel hangosan és egy jó nagyot szívtama a szivarból.

 12. Ajánánlatára felnéztem rá igazi gyilkos tekintettel. Lassan feltámaszkodtam és úgy vettem ki kezéből a sárkány bort és húztam meg folyamatosan szemeit figyelve. Lenyelve engedtem le az üveget. Komótosan kimérten mégis fenyegetően néztem rá.

  – Te most a magasságommal piszkálódtl? Vigyázz mert még mindig seggbetudlak rúgni. -Fenyegettem, bár nem igazán vehető tőlem komolyan, hiszen azért fizikálisan most nem lenne képes rá, valamint ha mellé állok jó ha a mellkasáig felérek.

 13. -Furcsák a sárkányok.-
  Mondtam az orditásta tett meg jegyzésére. A káromkodásán egy jót nevettem. Mikor befejeztük meg fogtam egy üveg bort és azt ki nyitva húztam bele.
  -Nos ha kell valami itt vagyok Sayla. Ha kell szívesen haza viszlek a vállamon.-
  Nevetem fel.
  -Egy kis változatoság, most te rád néznének fel.-

 14. -Ki hogy dolgozza fel a fájdalmat. Nálunk gyenge aki ordít. -Motyogtam és úg yhúztam meg a sárkánybort. Mély levegőket véve döntöttem fejem előre és próbálkoztam elviselni minél tovább. Egyre jobban átvette a fájdalom a testem felett, de mégis sikerült uralkodnom rajta. Nem húztam el a lábam tűrtem hogy összevarja a sebet, majd bekötözze. A dolgok végeztével a földbe ütöttem, majd döltem ki.

  – Csessze meg az emberek fegyvereit! Mindet a seggükbe kéne dugni és ott elsütni. -Szalad ki a számon a káromkodás és a szitkozódás. Nyeltem saját nyálam és hanyat feküdve néztem fel az égre. Megizzadtam míg lekezeltük a sebet. Még most is fáj, de az előzőekhez képest ez semmiség. Lenyúlva oldottam ki combomon az övemet és engedtem ki a szorítását, hogy most már had menjen jobban a vér.

  – Hát itt ragadtam egy pár napra, míg rendesen lábra nem tudok állni… -Jött a következő megállapítás.