Raina dimenziója

Vélemény, hozzászólás?

Az alábbi hozzászólás érkezett: “Raina dimenziója

 1. – Szerintem örülj neki, hogy a kutyuskád a méreg nagy részét magába szívta és neked csak a bénulás maradt. Bele se merek gondolni, hogy a mellékhatásként jelentkező erős hallucináció mit hozott volna ki belőled.
  * Ahogy kimondta bele gondolt és inkább megrázta a fejét, hogy elhessegesse a vicces és megdöbbentő képkockákat. Felállt majd felé fordult és figyelte, hogy hogyan rögtönöz magának láb merevítőt.*
  – Nem vagyok a mestere a szakmának, de ez nem tűnik valami stabil megoldásnak.. Biztos, hogy el tudsz bicegni ezekkel a botokkal a házig?
  * A kérdésén elgondolkozott majd megvonta a vállát.*
  – Mindenki máshogy reagál a szerre. Az is lehet, hogy a kis kedvenced miatt semmit se hat, de az is lehet, hogy egy óra múlva már újra be nevezhetsz a maratonra. Ami pedig az ápolásodat illeti.. Bízz benne, hogy egy óvatlan pillanatban nem fogtak a sütőbe tolni, hogy vacsorát csináljak belőled.
  * Felelte mosolyogva majd mögötte haladva mondta, hogy merre menjen. Tartott tőle, hogy össze fog esni így figyelte minden mozdulatát hogyha kell, akkor el tudja kapni. Persze ezt hangosan be nem ismerte volna.
  Mikor a házhoz értek egy nagyobb lépéssel elé lépett majd kinyitotta neki az ajtót. A ház előtere hatalmas volt. Jobbra egy hatalmas, otthonosan berendezett nappali melynek az egyik fala tele volt padlótól plafonig könyvespolccal, amelyek roskadoztak a tudás súlya alatt, balra egy étkező-konyha volt, az étkezőből lehetett hátra menni az alsó fürdőszobába, velük szembe pedig egy csigalépcső vezetett az emeletre.*
  – Nem hiszem, hogy ilyen lábban képes lennél felvenni a harcot a lépcsőfokokkal, így nyugodtan feküdj le a kanapéra amíg előkeresem az ellenmérget. Érezd magad otthon!