Ötletdoboz

Üdvözöllek az ötletdoboznál!

Ha van valami ötleted, hogy hogyan fejlesszük az oldalt akkor itt leírhatod!  Minden ötletet szívesen várunk. Segíts, hogy az oldal színesebb és jobb hely legyen. Helyszínek? Fejlesztések? Hátterek esetleg régi helyszínek módosítása? Ide bármit leírhatsz amit csak szeretnél.

Vélemény, hozzászólás?

10 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Ötletdoboz

 1. Helyszín ötlet.
  Név: Fekete nap város.
  Leírás:
  Ez a város az egyik legrégebbi a szigeten. Azért épült, hogy a különböző fajú lények egyűt tudjanak élni. A város a fellegekből nyúl le a föld alá és így mindenki meg találhatja a neki meg felelő helyet. Rövid időn belül nagy lett a népesége és ez sokk gonddal is járt, hamar kitört a káosz ami nagy pusztítással járt, ez miatt a városban sokkal kevesebben élnek, de így is a 4. leglakottabba a szigeten. Mára már helyre ált a rend és zavargások is csak nagyon ritkán vannak. Azonban itt a legkevesebb ember, mivel itt más törvények uralkodnak amik nem védik meg őket.

 2. Esetleg lehetne némi változtatást végbevinni a játékosok adatlapján. Engem momentán zavar, hogy bármilyen képet szeretnék feltenni négyzetes keretben levágja, és így szerkesztgetem, hogy normálisan látszódjon. Másfelől lehetne nagyobb teret is biztosítani nekik, mivel az egészalakos képek részletei így elvesznek kicsiben.
  Ami még hasznos lenne ha az adatlapon vagy valahol láthatnánk, hogy az adott játékos mikor volt utoljára aktív, illetve folyamatos értesítést kapnánk, ha valaki ide, vagy a társkeresőbe ír.

 3. Egyetértek Inamival, tényleg jó lenne ha valamilyen formában lehetne egymással kommunikáni ha az adott illető nincs is fent, mert így tényleg nehéz, hogy folyton lesni kell ki mikor aktív. Esetleg postaládaszerűen lehetne megoldani, vagy valahogy úgy, hogy a régebbi privát chat-hez állandóan hozzá lehessen egyszerűen és újból férni, mint facebookon.

 4. Helyszín ötlet, lehetne egy űrlift mint játszhato helyszín, mint az UQ holder-ben vagy a To aru majutsu no index-ben.
  Leírása pedig
  A szigeten található a világ első űrliftje amit egy különleges generátor ami a környezetből nyeri ki a mágikus energiát ezzel hajtva a liftet. A tetején egy kisebb város méretű bázis található, itt éttermek fürdők és szórakoztató helyek találhatóak némelyik helyen van gravitáció némelyik helyen pedig meg szűnteték. A bázison vannak elzárt részlegek is amik főleg laborok és hangárak ahonnan a Holdra szeretnének hajókat indítani.