Mocsár

 Íme a mocsár. Megannyi rémséges teremtmény otthona. Itt találhatod meg a boszorkányok rejtekhelyét és a trollok fészkét. Ha felkészületlenül mész be a mocsárba lehet, hogy nem térsz vissza élve de az is lehet, hogy a békák populációját gyarapítod.

Concept-preview-1

 

Vélemény, hozzászólás?

270 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Mocsár

 1. Csak figyelem mikor hátrébb taszít.- Pont ilyen, elutasító.- mondom a szárnyaira bökve egy ujjal majd pedig hátrébb lépek egy mosollyal.- Akkor egy óra múlva találkozunk a bárban…várni foglak…nehogy megszökj!-mondom elvigyorodva kissé majd pedig egy kard megjelenik a kezembe amit elhajítok a távolba és el is tünik a levegőben majd hátra intve én magam is eltűnök a helyszínről.

 2. Elpirulok, majd azonnal elfordítom a fejemet, amint megláttam a… testét. Amint közelebb lép hátrébb taszítom a szárnyaimmal. Ösztönös reakció volt, amit akaratom ellenére tettem meg. Úgymond védtem magamat.
  – Amíg… milyen vagyok?

 3. -Nem valószínű amíg ilyen vagy, de egy időre talán…- nevetek fel kicsit majd pedig lassan kisétálok a vízből, mindenem tökéletesen látszik…de csak egy pillanatra mielőtt a semmiből ruha jelenik meg rajtam.- Akkor, mehetünk?-kérdezem érdeklődve majd pedig csak közelebb lépek hozzá.

 4. Mikor megnyilik előttem a panel amit a kristály összetörése okozott csak elmosolyodok, megszüntetem a varázslataimat és így ő visszakerül oda ahonnan eltünt a kényszerzubbony nélkül, így újra tud kényelmesen mozogni.- Szóval, mit gondolsz? Úgy értem a mocskos emberi fajról?-kérdezem érdeklődve.

 5. A hatások nem fognak elmúlni maguktól míg Eiyuu életben van szóval ott ülhet egy jó darabig ahová megérkezett, valószínűleg egy lerombolt vár maradványainál van, hiszen Eiyuu ott járt utoljára. -Nőből van, így nem fogja túl hamar elismerni hogy veszített.- mondom vállat vonva, majd inkább törökülésben leülök a tó partjára, de mivel elég hamar megunom így cuccaim ledobálva bemegyek a vízbe és elkezdek úszkálni fel alá, kíváncsi vagyok mikor használja el a kristályt hogy felhívjon.- Hiába bármilyen nagyhatalmú, ha belesétál a hazugságokba.- mondom magamnak pancsikálva a vízben.

 6. Felmordulok, de már csak azért sem ismerem be, hogy veszítettem. Amennyire tudok ellazulok, majd a fejemben lévő órát figyelve mozdulatlanul ülök fél órán keresztül. Lehet, hogy a harcot elvesztettem, de a háborút még nem.

 7. Csak elmosolyodok kicsit mikor ismét leszegez majd pedig ismét a láncokra fogva hirtelen az elveszti az állagát, szénné változik amit egyszerűen leszedek.- Nem fog működni, mindaddig amíg materializált dologgal támadsz, meg tudom változtatni vagy el tudom pusztítani azt…ráadásul ahogy látom, nem sok küzdelmed volt még olyan személyekkel, akik használták az eszüket, hiszen hazudtam, nem fogod megkapni a sérüléseimet, de mivel rámtámadtál a láncaiddal, aktiváltad az Agresszor emigrációt.- A szokásos szerény mosoly az arcomon virít.-Alkotói kapocs.- mondom ki majd pedig hirtelen eltűnök a ketrecből és megjelenek Anarys mellett.- Ha beismered a vereséged, ezt felhasználva tudsz velem kommunikálni.- Oda csúsztatok neki a mellei közé egy kristályt egy kis mosollyal majd pedig arrébb lépek, a kényszerzubbony felvillan és eltűnik a felsőbbrendű lénnyel együtt áthelyezve őt a Mágikus Síkra, majd pedig Eiyuu ismét varázslásba kezd miközben kezében megjelenik egy bankkártya amin egy vörös szív van.- Taktika aktiválása:Szívkártya felhasználása!

  Jelenlegi szívjelző mennyiség: 1

  -A szívjelzőért cserébe kérem, hogy felhasználhassak egy fekete mágia varázslatot az én választásom szerint, a varázslat pedig a: Dimenzió Gát! Célpont: Anarys.- azzal a bankkártyát lehúzom a levegőben, a szív és a bankkártya is eltűnik és a dimenziógát aktiválódik.

  (Alkotói Kapocs: Amennyiben a harctéren jelen van egy olyan tárgy amit az aktiváló alkotott, ez esetben ez a kényszerzubbony volt, a használó oda teleportálhat mellé minden probléma nélkül.

  Szívkártya: A használó képes szivekért cserébe kiskapukat nyitni, ez esetben egy szívjelzőért cserébe aktiválhatott egy másik mágiaágból való varázslatot, a Dimenzió Gátat. Minél nagyobb a kiskapu, annál több szívjelzőt kell feláldoznia.

  Dimenzió Gát: A célpont képtelen önerőből utazni a síkok, dimenziók és zsebdimenziók között.)