Meleg vizes fürdő

Ha elfáradtál egy hosszú nap után itt az ideje csobbanni egyet a meleg vizes fürdő medencéinek egyikébe. Vannak koedukált medencék és privát helységek is a szaunáról nem is beszélve. Az ideérkezőket ingyen itallal várják az itt dolgozók akik mindent megtesznek a kényelemért.

10370954_915249991852510_3041762698880041507_n

Vélemény, hozzászólás?

581 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Meleg vizes fürdő

  1. Nagyokat nyeltem ahogy kényesztetett, majd hirtelen elengedett. Előre lendülve készültem felállni mikor megálltam suttogása miatt. Lassan fordultam hátra és néztem szemeibe. Mély levegőt véve álltam fel és ekkor emelkedett ki ő is. Újra eltakartam magam előle.

    – Ez még messze volt az örömtől ez csak éppen valamicske izgatás volt. Az öröm és gyönyör szerzés ettől távol áll. -Morogtam és sikerült hamar visszatérnem önmagamhoz. Mikor mondta, hogy visszaadta a társaimat és a falnál, vagy a víz alatt vannak nem mutattam, de örültem. A tenger alól is feljönnek és tudják ilyen esetben irány haza.

    -Nem lesz legközelebb. -morogtam és sárkány alakomra váltva repültem fel a magasba és úgy néztem le az Abysy Démonra.

    – Nem lesz legközelebb, mert akkor végezni fogok veled! -mondtam és azzal el is repültem onnan. Fáradt voltam de eléggé zaklatott is. Utam a város felé vettem, hogy betérve a Night Clubba kialudhassam, majd leihassam magam a sárga földig. A fal áll, és most már biztonságban van.