Meleg vizes fürdő

Ha elfáradtál egy hosszú nap után itt az ideje csobbanni egyet a meleg vizes fürdő medencéinek egyikébe. 

10370954_915249991852510_3041762698880041507_n

Vélemény, hozzászólás?

546 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Meleg vizes fürdő

  1. Lassú lépteket tettem előre, így megvárva azért a lányt, nehogy lemaradjon. -Nagyon helyes, nem kedvelem azokat a nőket, akikkel sok a nyűg.- Jegyeztem meg kicsit hidegen, de legalább őszinte voltam. Igyekszem mindig egyenes lenni és az igazságot kimondani, még akkor is ha ez a másik személynek nem tetszik. Végül is nem az én gondom, hogy az illető, hogy éli meg. Lyra viszont nem volt halandó, így reméltem, hogy igaza lesz és majd megcsillogtatja ő is az erejét, az igazi erejét, ha a helyzet úgy kívánja. Úgy voltam vele, hogy mindenki kaphat egy esélyt, ha elszúrja az már az ő baja. Amint a lány is beért, felvettem a normális, gyorsabb sétatempómat és haladtam előre némán.

  2. – Ne aggodj, tudok vigyazni magamra, de a kedvedert jobban odafigyelek.
    Bolintok, majd ranezek, keszen az indulasra. Kedvenc kesemet kihuzom a ferfibol, majd letorlom fanyalogva a vert. Alkohol szaga van annak is. Belegondolva, en is berugtam volna, ha belole iszom. Francba mar, hogy nem figyelek jobban.
    – Ne izgulj, a gyors tempot szeretem.

  3. Sejtettem, hogy igenlő választ fogok kapni. Nem értem mi van velem, nem túlzottan szeretem az uti társakat, de valahol azt éreztem, hogy nem hagyhatom sorsára ezt a lányt, mert a végén még meghal. ~Mióta érdekelnek az efféle dolgok?~ Töprengtem el rajta egy kicsit, majd a gondolataimból kiszakadva csak biccentettem egyet. – Rendben, de nem tudom garantálni, hogy mindig biztonságban leszel, szóval jobb lesz ha figyelsz magadra.- Feleltem neki kicsit baljós hangon. -Én Averill vagyok.- Mutatkoztam be én is, miutánn ő is így tett.- Jobb lesz akkor ha indulunk, mert lassan ránk sötétedik és akkor még inkább veszélyes a vidék.- Jegyeztem meg, majd lassan megindultam.