Lélekfolyam

A lélekfolyam régen egy egyszerű földalatti forrás volt amely sok környékbelinek biztosította a vízkészletét. Ám a sziget lezuhanása után a mágikus kristály egy szilánkja valahogy a forrásba került. Így született meg a lélek folyam. Kevesen tudják irányítani és megfelelően használni. Azok akik nem méltóak rá hogy bele lépjenek a mágikus vízbe azonnal szörnyet halnak.  

Vélemény, hozzászólás?

209 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Lélekfolyam

 1. – Mutánsok dzsungele?
  – Picit rosszat sejtet
  Feleltem neki, de mivel tudta az utat így belementem.
  – Vezess kérlek!
  Mondtam neki, mialatt áthaladtunk az erdőn. Mivel tudtam, hogy valami nem stimmel vele, így jobban oda figyeltem, hogy pontosan mi is történik út közben. Mire elértük a dzsungelt, a nap is elhalványult.

 2. Érdeklődve néztem fel rá és mikor mondta, hogy munkáért járt körbe furcsálva néztem rá.

  -Éjjel jártál munkáért? -kérdeztem hangomban hallható furcsallással.

  – Fura alak vagy. -mondtam mg a nyakába, majd mikor lerakott felvéve vele a tempót öleltem magamhoz a nyuszit egyik kezemmel másikkal pedig kezét fogtam meg.

  – Nem nem fontos megállnunk. Menjünk tovább. Tudok egy rövidebb utat a következő városhoz. -Mondtam felnézve rá.

  -De az át visz a Mutánsok dzsungelén. -jegyeztem meg. -Én nem félek utt tudom az utat. Elvezetlek. -Mondtam még mindig kissé könnyes szemekkel.

 3. – Csak körbe jártam a várost, munka után. Feleltem neki.
  – Nem akartalak magadra hagyni, de valamiből élnem is kell. Felkaptam a karomba, és átvágtunk a tömegen. Majd a város táblánál leraktam a földre.
  – Innentől már egyszerűbb lesz. Mondtam neki, és elindultam az úton a következő város irányába. Út közben ismét azon az erdőn haladtunk át.
  – Milyen nosztalgikus.
  – Megálljuk a pataknál?
  Kérdeztem tőle, és lenéztem rá.

 4. -Akkor miért mentél el? -kérdeztem könnyes szemekkel duzzogva és úgy néztem fel rá, ahogy mellettem haladt. A városkapun kiérve megint sokan voltak a hídon a napfelkeltét figyelni. Odaléptem Csurit lábához és átölelve nétem a tömegre, majd kérdésénél fel rá. Szótlanul bólintottam és nyújtottam fel kezeimet, hogy felvegyen. Mikor megtette nyakát átölelve hajtottam fejemet a vállára.

  – Megígéred nem hagysz többet magamra? -kérdeztem nyagobbat nyelve. -Én szívesen maradnék melletted. -tettem hozzá halkan.

  – Nincs senkim, se ahova mehetnék.

 5. – Nem akartalak magadra, hagyni.
  – Én is elhagyom a várost, ha gondolod elkísérlek egy darabon.
  – Van még kedved a társaságomhoz?
  Azzal elindultunk ki a város kapuja felé. Mivel munkát nem találtam, így arra gondoltam “Keresek egy másik várost” Hátha ott találok valami rendes megbízást. Mikor elértünk a város előtti hídhoz, felajánlottam neki, hogy ismét felkapom és átviszem a tömegen.
  – Szeretnéd, hogy segítsek?

 6. Mikor rám köszön lassan nézek fel a férfira.

  -Miért jöttél vissza? -kérdeztem furcsálva, majd mikor odanyújtott nekem egy almát lassan vettem el. Jelenleg nem voltam abban a hangulatban, hogy nagyon színészkedjek, vagy beszélgessek

  – Köszönöm. -válaszoltam kurtán és úgy indultam megy az almával és a nyuszimat ölelve.

  – Visszamegyek az erdőbe én itt nem érzem jól magam. Te is magamra hagytál. -motyogtam sírós hangon miközben haladtam a város kapu felé.

  – Talán majd egyszer összeakadok egy olyan személlyel, aki nem hagy ott az éjszaka közepén egyedül egy fogadóban.Aki mellé odaszegődhetek és nem fog átverni. -mondtam szipogva lassan könnyeim is megindultak.

 7. – Szia, felébredtél?
  – Látom még itt találtalak.
  Mondtam neki, közben a bal kezemmel a zacskóba nyúltam és ki vettem egy szép piros almát. Majd oda adtam neki.
  – Tessék, ezt edd meg.
  Feleltem neki, majd belenyúltam még egyszer és kivettem magamnak is egyet.
  – Nos merre tovább?
  Kérdeztem tőle kíváncsian. Majd elindultunk lefelé az úton a központ felé.