Laboratórium

Lám lám ki tért be ismét hozzám. Ellenszert vagy fegyvert keresel?

Esetleg bájitalt, gyógynővényt? Itt megtalálhatod, de az árát is meg kell fizetnek. 

Hisz senki se lehet adósa Noáhnak a labor zsenijének.

10940609_416558868509352_8495320511725831645_n

Vélemény, hozzászólás?

171 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Laboratórium

 1. -Ízesíteni szoktam, hogy könnyedén bevehető legyen a készítmény. -mondtam Jackre nézve és úgy döntöttem oldalra fejem és vettem el tőle a lapot.

  – Engem mindenki elér és megtalál aki akar. -mosolyodtam el lágyan és úgy vettem ki egy fecnit a könyve,ből és írtam le neki a telefonszámom.

  – De ezen a számon ér el a legkönnyebben. Éjjel azért ne hívjon ha kérhetem. Szeretek nyugodtan aludni. -kacsintottam mosolyogva és úgy pakoltam végül össze gyors, amit szétszedtem és tettem magam után rendet.

  – Ideje indulnom oda adni, szóval ha nem bánja én távozom. Hívjon ha szüksége van segítségre valamiben. -mondtam és azzal ntve neki kaptam fel a tarisznyám és indultam is meg kifele.

  – További kellemes napot! -mondtam elköszönés képenn és elindultam kifele a folyosón a friss levegőre és onnan a megrendelőmhöz.

 2. Éedeklödve hallgatam oktatását a főzetekről. Még a jegyzet fűzetem is elő került és írtam rá a fontosabb dolgokat. Jó pár rajz is volt rajta, külömbőzö lényekről amikel találkoztam. Mikor elkészült a főzetel fel emeltem a fejemet a füzetről és rá néztem.
  -Áfonyás? Elég érdekes.-
  Befejezve az írást el is raktam a kis füzetemet. A felém nyújto lapot a kezembe vettem és meg vizsgáltam.
  -Nos nekem meg felel de, hogy tudom fel venni önnel a kapcsolatótt?-
  Nyújtotam vissza azt és közben kissé oldalra döntőttem a fejemet.

 3. -Jobb szeretem a szabadságot és függetlenséget. Ezért is jöttem el otthonról. Világot látni. -mondtam a centrifugát figyelve és lassan sandítottam Jackre.

  – Nem egyáltalán nem tart fel, viszont ha elkészült ez a gyógyfőzet akkor elkell vinnem a megrendelőmnek a Kínai nyegedbe. Jobb szereti ha egyedül megyek el hozzá… -mondtam őszintén és elgondolkodva állítottam le a masinériát.

  – Nos a mágia főzetek igen összetettek és bonyolultak. Nagy összpontosítás szükséges hozzá. Sok ágazata van. A három fő ága a fehér, a fekete és a semleges mágiai főzet. Mindnek van al ága. Bájital, Testre ható, Szellemre ható, Befolyásoló. A bájitalok általában potencia növelő semleges főzetek, valamint illúzió keltő készítmények, amik lehetnek negatív vagy pozitív töltésű. Minden készítmény ezen osztályozás alapján soroltak be elődeink. -magyaráztam miközben felemelve a főzetet lötyföltem meg szakértelemmel.

  – Kész! -mosolyodtam el és bele szagolva csak még nagyobb volt az örömöm. -Áfonyás lett, mint ahogy kérték. -Dugaszoltam be az üvegcse száját és óvatosan tettem le az asztalta. Elkezdtem összepakolni a laborba és összetakarítani.

  – Amúgy itt a táblázat, ha érdekli. -mondtam és kihúzva a lapot a könyvemből nyújtottam oda neki. -Majd lefénymásolhatjuk önnek, de jelenleg csak ez az egy példányom van belőle.

  Reméltem azzal, hogy elkezdtem ezeket mesélni és magyarázni rájött a válaszomra, hogy szívesen segítek.

 4. Érdeklödve figyeltem a munkáját.
  -Hát jobban örültem volna, ha nekem dolgozna a kis kegyed, de errők akkor egyenlőre lemondok. Viszont ki használnálak most és a segitségedet kérném, konkrétan azt szeretném ha tanitanál a mágikus főzetek elő állitásáról és felhasználásáról. Már ha nem tartalak fel.-
  Érdeklődtem meg tőle, mert akkor egy jó ideig el beszélgethetűnk és lehet nem ér rá. Bár igaz nekem is lenne egy két dolgom amit el szeretnék ma intézni. Talán még keverhetem is a kettőt, amugy is a kínai negyedbe szeretnék menni, meg az általa emlitett könyvtárba.
  -Ez után egyből hazza térsz? Mert lenne, még egy kis dolgom a mai napra és nem bánnám, ha velem tartanál és tanitanál egy kicsit.-
  Mosolyogtam rá.

 5. -Nos azokban igen van profitom, bár nem reklámozom a dolgot. Általában csak kis körben adok el bármit is. Épp csak a számlákra és az élethez szükséges pénzt teremtem meg magamnak. -magyaráztam és úgy néztem a párlatra én is.

  – Ezt ilyen lassan kell. A természetes folyamat szükséges hozzá, mert ha meggyorsítom könnyedén tönkremehet. Igen érzékenyek a készítményem. Ha a saját laboromba lennék mellette csinálnék sok más dolgot, viszont miután letisztult centrifugába kell raknom, ami nekem még nincs. -mondtam ki őszintén és úgy hallgattam az ajánlatát. Nem rossz, sőt kecsegtető, de nem igazán akartam senkinek se dolgozni.

  – Szívesen segítek, mert szeretek én is újat tanulni, de a technikai vívmányokat nem tudom igazán használni. Nem is vonzanak. A hagyományos út jobban az én világom. Szóval köszönöm, de most ezt visszautasítom. Azonban bármikor ha segítség kell nyugodtan keressen fel. -mondtam és úgy néztem az időközben letisztult párlatra és úgy vettem fel azt és tettem be a centribe és mielőtt elindítottam volna még pár gyógynövényt belehelyeztem és egy két különleges színű cseppet.

 6. -Nem az elixire gondoltam hanem olyan gyógyszerekre amiket nem adtak ki bizonyos okokból. Érdeklődve néztem rá mikor az ajánlatott tette.
  -Nos vissza nem utasitanám ezt az ajánlatott, de amugy…-
  Pillantottam a párlatra.
  -Ezt muszály ilyen lassan csinálni? Vannak módszerek amikel gyorsabban lehet haladni.-
  Néztem vissza rá.
  -Én legalább is alkalmazok ilyesmiket néha, ha nem jár mellék hatásal. Gondolom van egy elképzelésed milyen lehet a laborom ha képes voltam ilyesmit meg csinálni magamal. De ha itt tartunk mit szólnál egy ajánlathoz. Nem titok, hogy nem csak képzet alkimista vagyok, de a pénz se akadály számomra és elégé felkeltetted az érdeklődésenet föleg a tudásodal. Szívesen segitek egy két dologban ha te is segitesz nekem a kutatásaimban.-

 7. -Gondolom, hogy nem lehetett sétagalopp. –mondtam szemeibe nézve és láttam a büszkeséget az arcán. –De elismerésem. Ezt sokan nem bírták volna ki és belehaltak volna. –jegyeztem meg még neki mielőtt a gyógy készítményemhez fordultam volna.

  – Ez a mágia, amit mutattam a kutatásokhoz is jó. –mosolyogtam miközben hátra és felnéztem rá. Nem egyenesedtem fel az asztalról.

  – Haaaa ezt a várakozást utálom a legjobban. –mondtam unottan és kérdésénél felnéztem rá.

  – Nem én a fiatalság elixírét nem árulom. Az itteni lények nagy része hosszú élettel van megáldva és majdhogy nem halhatatlansággal. Hétköznapi emberrel ritkán találkozom, így nincs értelme. –vontam meg vállamat és felegyenesedve nyújtózkodtam egy nagyobbat.

  – Lassan most meg kell várnom, hogy a párlat letisztuljon, és csak utána tudok tovább haladni. Akkor tudom hozzáadni a vitaminokat, és az ízesítést, hogy meg tudja inni. –mondtam és lassan néztem újra Jackre.

  – Ha gondolod a varázslatot magamon is tudom használni, ha szeretnél kicsit belém nézni. –mondtam az asztalnak döntve fenekemet és oldalra biccentve fejemet.

 8. Nagyra nyílt szemekel néztem mikor meg mondta kerek perec a választ a kérdésemre. Hirtelen meg szólalni se tudtam. Mikor magamgoz tértem szólaltam meg.
  -Azért nem volt olyan kényelmes ez a művelet. Jó ideig eltartótt és nagyon fájdalmas is volt, de saját erőmböl értem el ezt a szintett.-
  Kis büszkeség volt leolvasható az arcomról.
  -Nos azt a fajta gyógymodót én se ismerem.-
  Emeltem a kezemet az arcomhoz.
  -De nem foglalkozok mostanában gyógymódokal. Sokkal inkább az újdonság fel fedezése érdekel.-
  Hallgatam tovább a mondandóját és csentintett is egyet amire fel figyeltem de nem történt semmi csak be pucsitott.
  -Nem zavar ha valakivel beszélgethettek ilyan dolgokról amik érdekelnek ami pedig a másik dolgot illeti, nem tagadom hogy lehetnének nyitottabak is, de így legalább nem ismerik az fiatalság receptjét ami számomra hozz egy kis hasznot a házhoz. Gondolom te neked is van ebből valamenyi hasznod.-
  Oda léptem hozzá és meg néztem, hogy mit csinál éppen.
  -Hogy haladsz?-

 9. Mosolyogva néztem fel az arcára és úgy néztem vissza a kivetített belsőségeire. Oldalra döntve fejem léptem el a kép elől, ami vel együtt mozdult. Lassan kezdtem el körbejárni végig nézve minden oldalról a belső szerkezetét. Kérdésénél néztem fel rá.

  -Azt hogy az alkimia segítségével módosította a szervezetét. A DNS láncát alapjaiban változtatta meg. -mondtam és az egyik pontra pöccintva hpztam ki egy nagyobb képre a DNS láncát. A test hologramja ott maradt. Teljesen elmerülve álltam elé és néztem érdeklődve.

  – Lenyűgöző! Sose hittem, hogy valaha találkozok ilyen DNS-sel. Minden egyes pontját kicserélte önmagában. Hah… most irigylem magát. -mondtam megrázva a fejem és úgy néztem hátra rá.

  – Főként akkor van segítségemre ha valaki ismeretlen bajokkal fordul hozzám segítségért. -mondtam és összecsapva a két tenyeremet tünt el az egéz. Hiába a nagy mágiai erőm azért ez a varázslat még az enyémet is jócskán megszipolyozza.

  – Természetes gyógymódom van például az emberek rák betegségére, de persze az ottani orvosok nem kértek belőle, mert hogy ez csak humbug és nem igaz… -legyintettem és visszatértem a főzetekhez és megnéztem a gyógyszert, ami közben összefúőve lebárolgott a másik üvegcsébe.

  – Az emberek nem tudják értékelni a mágiai tudást és a természetet, holott mind a kettő sok bajukra ad megoldást. Gaia megteremtette a rákot, de az ellenszerét is… Csak épp tisztelni kéne őt ahhoz, hogy oda is adja… -tettem hozzá.

  – Az emberek már rég elfordultak a természettől és nagyra vannak a technikai vívmányaikkal! Holot nekem csak egy csettintés és mindent látok róluk. -CSettintettem szavaim közben és úgy hajoltam előre az asztalhoz, hogy közelebbről megnézzem a főzetet. Bepucsítottam Jack előtt, de ez engem kicsit se zavart. Lefektetve kezem tettem rá államat és úgy figyeltem ahogy tisztul a főzet.

  – Tudom túl sokat fecsegek és lehet nagyképűen hangzik, de hozzánk képest az emberiség orvostudománya nagyon el van maradva.

 10. Érdeklődve néztem a varázslatátt.
  -Érdekes, érdekes. Viszont én nem rendelkezek saját varázs erővel ezért ez számomra kissé nehezebb meg oldás.-
  Érdekesnek talátam és kiváncsian néztem rá mikor meg állapitótta, hogy nem vagyok ember.
  -Akkor ez tényleg nagyon alapos. Ez meg lepő. Nem is tudtam, hogy van ilyen varázslat is, de mit tudsz még meg állapitani belőle? Már ha nem zavarlak vele.-
  Néztem vissza a mágiára.
  -Remélem hamarosan én is tudok majd ehhez hasonló mágiát alkalmazni. Imádok új dolgokat tanulni.-
  Néztem vissza Dyorera.
  -De mondja csak milyen gyakran használ ilyen varázslatokat? Volt már, hogy segitségére volt az ilyesmi?-