Hősök mezeje

Sok ezer évvel ezelőtt a világunkat megtámadták a titánok. A fenyegetés miatt félre tették nézeteltéréseiket a különféle fajok és összefogtak. Hatalmas csata zajlott szerte a szigeten míg végül győzedelmeskedtek a sziget hősei. Mivel a titánokat nem bírták megölni halhatatlanságuk végett, segítséget kértek az apokalipszis négy lovasától. Halál kővé változtatta a monstrumok testét így biztosítva a bebörtönzésüket.  A szigetlakók a hősök iránti tiszteletből a csata helyszínén hatalmas szobrokat állítottak ki így tisztelegve a hőstettek, áldozatok előtt. De amit nem említenek meg a történet folyamán az az, hogy Halál átverte őket. Mivel csak a testüket béklyózta meg a titánoknak. A lelküket nem. A kolosszális lények szelleme még mindig kísért és arra várnak, hogy kiszabadulhassanak. 

Vélemény, hozzászólás?

64 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Hősök mezeje

 1. Magyarázatára csak nagyot sóhajtottam, hiszen erre nem számítottam, bár arra sem, hogy shurikenemet sikeresen hárítani fogja. Ezek után egy furcsa rituálét néztem végig. Köpönyege darabokra hullott és én csak értetlenkedve néztem ezt és az már csak hab volt a tortán mikor bal kezét megláttam. – Komolyan így akarsz ellenem harcolni? Egy kézzel? – néztem értetlenkedve rá, majd hirtelen egy zöld orkán szerű valami jelent meg körülötte, s mire az abba maradt, már egy két fejű oroszlános bot ékeskedett jobb kezében. – Mi a szösz? – még mindig nem értettem mi történik és eltorzult arccal figyeltem tovább az eseményeket. Mikor a föld repedezésbe kezd, pont útjában állok az egyik repedés vonalnak, így kénytelen vagyok arrébb ugrani és kikerülni azt. Az ugrás utáni földre érésem elég kellemetlen volt, hiszen lábaim, mintha oda ragadtak volna a földhöz. Sharinganomat újra élesítettem és így figyeltem mi is történik.

 2. Csak elmosolyodtam mikor eltünt , viszont ahogy látszik is, nincs képben a történtekkel.- A Hűbérúri szerződést bármikor rád tudom helyezni, miután fizikai kontaktot létesítettem veled, és tekintve, hogy a klónok a te chakrádból készülnek, ezért az egyenlő azzal, mintha téged fogtalak volna meg, mert hozzád tartozik, azzal egy kézmozdulattal ismét felkerült rá a Hűbérúri szerződés miközben a shuriken felé kinyújtva a kezem, azt zöld aura veszi körben és a mutató és középső ujjam egymás mellé helyezve irányítom vissza Miyako felé, viszont én csak a lábát veszem célba.- Ha viszont ilyen trükköket szeretnéd hogy alkalmazzak, el kell hogy keserítselek, a shurikenjeid eltörpülnek a valódi fegyverek mellett.-Lassan megragadva köpenyemet az arannyal szőtt pajzsra helyezem a kezemet.- Igéret megszegése.- azzal a köpeny darabokra szakad és lehullik a földre, a férfi lila szemei izzani kezdenek.- Megmutatom neked, hogy milyen az, amikor nem kijátszani próbálom az ellenfelemet, hanem elpusztítani.- Azzal ahogy a köpeny utolsó darabja is a földre hullott, Eiyuu bal keze fellángol és szén színűre ég, majd maga mellé hullik. Ez a büntetése azért, ha megszegi az Igéretét, aurája elkezd terjengeni akár egy csendes szellő, mielőtt elkezdi felszabdalni a körülötte lévő területet, egy igazi orkánná változik ami mindent elpusztít ami a közelébe ér, a zöld forgatakban csak izzó, lila szemei látszanak tökéletesen ahogy Miyakot figyelik. A levegő nehezedik és nyomasztóvá válik, ezután az Aura eloszlik és egy varázslóbot van Eiyuu jobb kezében, Két oroszlán fej van a kezén egymásnak háttal, a markolaton pedig oroszlánprém van végig tekerve. Ez az a varázslóbot amit apja a Mesterétől kapott, ő pedig apjától. Eiyuu meglendíti a botot és ledöfi azt a földbe ami elkezd felrepedni a környező területeken, majd pedig felvillan és egy mágikus zászló jelenik meg rajta.- Magna Charta Libertatum Aktiválása! 1 varázslat/technika engedélyezése!- azzal a varázslóbot felizzik és létrehoz egy burkot a harcoló felek körül amiben csak 2 Játékos tartózkodhat. Ez esetben Eiyuu és Miyako. Miyako és Eiyuu lába is a földbe gyökerezik, nem képesek mozogni.

  (Igéret megszegése: Eiyuu igéretet tett, hogy soha nem öl meg egyetlen élőlényt sem, legyen az bármennyire romlott, ha viszont meg akarja szegni ezt az ígéretét, akkor a bal keze teljesen hasznavehetetlenné válik a harc további részére.

  Magna Charta Libertatum: A Használó varázslóbotja felhasználásával létrehozhat egy területet és kijelölhet két személyt akik egyenlő jogokat kapnak a burkon belül, az egyenlő jog annyiban kimerül, hogy meghatározott számú (Ez esetben 1) technikát/varázslatot/képességet használhatnak a másikon amelynek offenzívnek KELL lennie. A támadást egyik fél sem kerülheti ki. Ha az egyik fél elhagyja a területet anélkül, hogy egy másik játékos belépne helyette, akkor a karakter végleges Paralizált státuszváltozáson megy keresztül, tehát elveszíti a mozgásra való lehetőséget.)

 3. Meglepett, ez a váratlan fordulat és idegesen figyeltem, ahogy táskámban turkált és kivette shurikenjeimet. Ekkor a csapdába esett klónomat feloldottam. – Így bedőlni az árnyékklón jutsunak! – jelentem meg egy fa mögül. – Úgy látom, még se köttetett meg az a hűbéri eskü, vagy mi! – nevettem el magam. – Igaz, hogy nem vagyok a leggyakorlottabb harcos, de ennyire én se vagyok kezdő! – vigyorogtam rá és a titkos helyemről vettem elő az utolsó Shurikenemet, amivel célba vettem az egyik nyaki ütőerét.

 4. Mikor eltünt a szemem elől és a farönköt kettéhasította a lökéshullám, éreztem a jelenlétét a hátam mögött de nem térdem ki előle, kíváncsi voltam mire készül, a térdhajlatomba érkező rúgás nagy részét a saját mágikus erőm ami a testemet bevonja felfogja majd pedig mikor megcsinálja rajtam a fojtást csak elmosolyodok kicsit s várom hogy csinál-e még valamit, de mikor érzem, és látom is hogy ennyi, akkor lassan kezdek mocorogni és feszítem a kezem, hogy tudjak beszélni a kellemetlen érzés ellenére.- Soha ne létesíts közvetlen kapcsolatot egy olyan személlyel akiről semmit sem tudsz.-Ha nem tartanám magam az ígéretemhez, hogy nem ölök meg senkit, akkor ő már rég halott lenne, mert az Aurát lehet offenzíven is használni, ahogy közel ért hozzám felnyársalhattam volna úgy hogy tüskéket formálok belőle.-Ismerem azokat a technikákat amiket használsz, viszont én nem rendelkezem ilyenekkel, szóval kompenzálnom kell valamivel, nem igaz?-kérdezem érdeklődve. Könnyedén átdobhatnám a súlyát tekintve magamon, Illetve a kezemet sem lenne nehéz kiszabadítani, abból a szempontból, hogy a másik kezemet teljesen szabadon hagyta a lábam pedig nem sérült meg hogy ne tudjak lendületet venni, viszont meg akarom tanítani arra, hogy ne ugorjon rá az ellenfeleire, ha nincs ötlete sem, mire képesek azok.- Hűbérúri szerződés!- a varázslat nevét kinyögve a lány csuklóján egy arany karkötő jelenik meg, amelyet egy pajzs fog össze, olyan pajzs mint ami Eiyuu köpenyén látható.- Tulajdon megkaparintás!- azokra az eszközökre pillantok amiket ledobott a harc elején, hirtelen eltünök a kezei közül és megjelenek a lecsatolt fegyverei mellett. zsebre tett kézzel, majd egyik kezemmel lenyúlok a shurkienjeiért, szám szerint 4-ért és elkezdem elhajigálni őket, szétszórva azokat a területen ahol küzdünk. Kettő 1-1 szobor tövében landolt, egy a közeli fában, az utolsó pedig nem sokkal Miyako mellett.”Taktika aktiválása: Hyper Links.

  (Hűbérúri szerződés:Csak akkor képes aktiválni ezt a varázslatot, ha rendelkezik a személy saját varázslóbottal és saját varázslójellel emellett pedig fizikai kontaktot létesít ellenfelével. A hűbérúri szerződés akire rákerül, annak eszközei, fegyverei, ékszerei és minden egyéb felszerelése felett Eiyuu tulajdonjogot kap, tehát kedvére képes azokat felhasználni a harcban akkor is, ha az ellenfele alapjáraton nem adna arra engedélyt. A hűbérúri szerződést nem lehet eltávolítani, mindaddig amíg a varázshasználó életben van, illetve amíg az adott síkon tartózkodik.

  Tulajdon megkaparintás:A Használó képes megválasztani egy fegyvert amit szemmel lát, ez ezesetben a shurkien volt, és képes rövid távon teleportálni, hogy megszerezze azt, csak olyan tárgyakon lehet ezt használni, aminek nálunk van a tulajdonjoga.

  Taktika: Hyper Links: A csatamágus elhelyez 2 vagy több eszközt a harctéren, és képes azokhoz rövid távú teleportációt használni, mindaddig amíg azok a fegyverek a harctéren tartózkodnak. Ha elpusztulnak vagy elhagyják a harcteret, akkor megszünik ez a kapcsolat, ha kettőnél kevesebb opciónk marad, a taktika megszűnik.)