Hajóroncsok

Évszázadok óta most először felbukkanó hajóroncsok várják, hogy felfedezzék a kincseiket. Ám de sietned kell ugyan is a varázslat téged is a rabjává tehet és hullám sírba merülhetsz a kincsekkel együtt. Vajon elég bátor vagy, hogy bevállald és kockáztass?
290067

Vélemény, hozzászólás?

263 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Hajóroncsok

  1. – Nagyon messziről jöttem – válaszolom Nilelanak, miután nagy levegőt veszek. Egyszer csak valami meleget érzek a zsebemből, és arra gondolok, hogy rám pattant egy szikra – de amikor belenyúlok a nadrágom zsebébe egy kocka alakú fa tárgyat fogok meg. Kiemelném a zsebemből, de az egyik kis csavar egy cérnába akadt. Akkor eddig ezért nem esett ki, gondolom. Ahogy kiveszem a dobozt, a mintája vörösen izzik, és olyan, mintha láva folyna a kis résekben. Vajon köze van ahhoz, hogy nálam van és tüzet idomítottam?
    – Én.. nem tudom hogy kerül hozzám… miért csinálja ezt? – nézek a kapitányra. Csak ő tudhatja, honnan van a doboz.. és ha onnan, ahonnan gondolom, akkor a kapitány nagy bajban van.. Kedvelem, de senki kedvéért nem nézem el, ha esetleg ő volt az..

  2. Natsil mutatványát látva, teljesen elakadt a lélegzetem. Nem láttam eddig még tűzidomárt… Fantasztikus lehet, hogy valaki képes egy elemet így birtokolni. Szinte egyedül leterítette az egész legénységet és felégette a köteleket, így végre megszabadultunk tőlük. Nagyot ránt a hajónk, újra nekiindul a vízen. Natsil csak a levegőt kapkodva piheg mellettünk, én pedig elismerően ránézek:
    -Hát, ez nem volt semmi. Honnan jöttél? Nem hallani errefelé tűzidomárokról…