Hadriánusz fala

Hadriánusz fala talán az egyik legősibb hely a szigetvilágban. Őseink azért építették, hogy megvédjen minden természetfeletti lényt az emberektől. Ám később más feladatott is kapott. Egy szervezett alakult meg mely szintén a Hadriánusz fala nevet kapta. A szervezet létrejöttének célja az, hogy megakadályozzák a sötét erőket, hogy kárt tegyenek az itt élőkben vagy a szigetben. Kemény kiképzésben részesülnek évszázadok óta a tagok kik jól szervezett egységként mozognak mind a mai napig.  Azok akik csatlakozni akarnak a falhoz egy próbatételt kell kiállniuk. Ha az sikerült csatlakozhatnak a szervezethez. 

A fal védelmezői:

A fal ellenségei:

Vélemény, hozzászólás?

42 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Hadriánusz fala

 1. Hurtelen párt fordulása meg lepet és ez érezhető volt abból is hogy hátra döltem a csók elején. Csók elött láttam még az arcát és tudtam, hogy csak össze akkar zavarni. Viszonózni kezdtem heves csókját, közben szabad kezemet is a derekára raktam és azt fel felé kezdtem csúsztatni. Lassan el váltak ajkain és a szemeibe próbáltam nézni.
  -Na mi az? El kedzted élvezni?-
  Húztam széles mosolyra a számat.
  -Te kis perverz. Nem csoda, hogy senki se tört be ha ilyen mocskos a fantáziád.-
  Gondolkodtam el egy pillanatra.
  -Tudod mit meg probálom tisztitani, hát ha sikerül nekem.-
  Nevetem el magam hallkan miközben egy átjárot nyitottam Sayla mögöt.
  -Mehetünk.-
  El engedve löktem át rajta, majd követem én is elhagyva a helyszint.

 2. Próbáltam bentebb tolni a tőrt nyakába, de láttam, hogy felesleges, hsiz meg se rezzent. Arcáról szegcsontjára tettem tenyerem, hogy tovább toljam el magamtól és már épp sikerült volna egy kis rést képeznem, hogy kifordulhassak karjaiból. A kezemet fogva húzta ki a tőrt nyakából.

  – Harcos vagyok és csatába jöttem még szép, hogy felszerelkeztem. -mondtam szemeibe nézve. Kihúztam a kezemet az övé alól és mindkettőt mellkasára helyezve fejtettem ki nagyobb erőt, ám mielőtt kifordulhattam volna újra magához húzott teljesen. Testünk teljesen összesimult én pedig undorral fordítottam el a fejem tőle és hunytam be a szemem továbbra is próbálva távolságot képezni kettőnk között.

  Éreztem kezének simítását és alsóajkamba harapva forogtak fogaskerekeim miként szabaduljak meg tőle. Mély levegőt vettem a borzongató érzésre. Én se vagyok fából. A gyengédségben sose volt részem, mert nem engedtem ezt senkinek. Keze egyre lejebb ért egészen fenekemig. A gondolat, hogy egy férfi ér hozzám egyszerre volt számomra új és izgató mégis agyam kiáltotta, hogy ez undorító.

  Hirtelen ötlettől vezérelve lettem urrá undoromon, bár ez arcomon nem látszódott. Kinyitva szemem fordultam Ten felé és hajoltam oda s csókoltam most meg én. Próbáltam elképzelni, hogy egy általam kiszemelt hölgyet csókolok, meg, hogy belevezessem az általam nyújtott gyönyörökbe. Behunyt szemmel csókoltam őt s ahogy sikerült elképzelni egyre hevesebben s szenvedélyesen csókoltam őt. A taszítást felváltottam húzásra, ruháját megragadva. Remélve ezzel megtántorítom szándékától.