Csillagvizsgáló

A sziget egyik eldugott kis sarkában található meg a csillagvizsgáló távol a város fényeitől. Kívülről igen lepukkantnak és elhagyatottnak látszik de valójában belülről egy mesés épület.A bejárat fölé a következő van ki írva.

A fantázia nélküli lélek olyan, mint egy csillagvizsgáló távcső nélkül.
observatory_by_zeddycuss-d4flux4Com.Kom.full.1075581

Vélemény, hozzászólás?

311 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Csillagvizsgáló

 1. – Tökérletes állapotban vagyok! – szélesedett ki a vigyorom és éreztem, ahogy kezd előjönni az elvetemültebb énem. – Versenyezzünk! – egyeztem bele a kis játékukba és közben ez az üvegecske is kiirült. – Adjatok valami erősebbet! – néztem rájuk és megláttam, ahogy Klaus a tenyerébe nyomja el a szivart. Oké… Én még mindig nem értem az embereket… Gondolkodtam ezen és már a gondolataim is kezdtek homályossá vállni. Lassan éreztem a filmes effektust, amikor már a tetteimet nem igazán tudtam uralni, így csak mint egy filmen, tudtam végig követni a tetteimet.

 2. Mikor már kezdett fokozódni a hangulat Klaus komolyabbra vette a figurát és megitta a maradék vodkát, hogy utána meg megkezdhesse a Jacky-t.
  – Na és a férdiaknál is bevállik?-kérdezte Ashley-t.
  – Mert akkor félreteszek némit későbbre – tette hozzá elmosolyodva.
  – Én még csak most kezdtem – valászolt Ashley-nek.
  – Odanézzenek, úgy látszik valakinek már hiányzott az italt – jegyzi meg elmosolyodva, ahogy Yume-ra néz.
  – Ha versenyezni akarsz, akkor én benne vagyok – teszi hozzá kuncogva.
  Mindeközben szivarkája lassacskán elfogyott, így aztán el kellett nyomnia valahol a csikket. A választása végül a tenyerére esett. Már hozzászokott ehhez, máskor is elnyomta már a tenyerén így aztán nem hisztizett. Mikor a csikk teljesen kialudt, eldobta azt.

 3. Kuncogva kezdem el inni én is a piát, rendesen. Mintha csak verseny lenne, majd felkuncogva nézek rájuk.
  – Szolgáljátok ki magatokat! – összeállítok egy szép kis csomagot Klausnak, majd az ölébe dobom azt, és egy Jack Daniels-t is. – Az még csak négy éves, de tuti pia. Gyakran emlegetik úgy, hogy egy pohár és az összes lány szétnyitja a lábát.
  Hatalmasat szívok a füves cigitől, majd felkuncogom, miközben szétnézek közöttük.
  – Ki milyen állapotba van most?

 4. – Nem ütött még be! – vigyorodtam el. – Tűz kell? – emeltem meg a kezem. – Nesze! – emeltem felé a mutatóujjamat, amin egy kis lángocska jelent meg. – Amúgy meg Pinkike! Ha akartál volna se tudtál volna olyanra kényszeríteni, amit nem akarok! – gyújtottam meg a szivart. – Folytassátok csak a kis üzletet… – sóhajtottam és éreztem ahogy egyre jobban kívánom az alkoholt. Mikor sikeres kiürítettem az első üveget, már nyúltam a másodikért és mint a vizet kezdtem el inni.

 5. – Rendben, akkor adj 500mg-t – mondja Klaus majd az asztalra tesz 25-t.
  – Meglátom mit tehetek – mondja a Ashley-nek majd Yume-ra néz.
  – Azt ne mondd, hogy ez a minimális mennyiség betett – jegyezte meg neki elmosolyodva aztán ráhúzott a vodkára.
  Miután letette az üveget belenyúlt a zsebébe és kihúzott egy szál szivarkát, a szájába vette, majd gyújtójával próbálta meggyújtani, de nem tudta. Mivel az öngyújtója kifogyott.
  – Baszd meg – káromkodta el magát a férfi.
  – Van tüzetek? – kérdezi a két csajt.

 6. – Amennyiért akarsz. Mivel a sziget fizetőeszköze az arany és az egyéb cuccok, ezért 10 db aranyérméért kapsz 100 mg-ot és ajándékba pár lityi piát, tetszés szerint.
  Meghúzom a whiskymet, majd ránézek az üvegre Hatvan éves a kicsike, gáz lett volna hagyni valaki másnak meginni, majd szívok a spangliból.
  – Neked felszámítom 5-ért, mit szólsz? Meg a pénzmosásban is segíthetnél. – a vörösre nézek, majd elismerően füttyentek. – Az igen, hogy ittál magadtól és nem kellett kényszeríteni. Te aztán menő vagy!
  Hangomban érezhető a szarkazmus.

 7. – Ahha.. – ültem én is az asztalra. Már megint mibe keveredtem…? Gondolkodtam magamban még hallgattam a beszélgetésüket. – Talán egyenlőre az alkoholnál maradnék! – mondtam nekik és az eg,ik üvegért nyúltam és meghúztam. Nem volt jó íze, sőt már hányingerem volt tőle, de nem akartam kilógni az úgymond ” sorrból”. Lassan iszogattam az üveg tartalmát és éreztem, ahogy lazulni kezdek és már annyira nem is éreztem az ízeket. Közben figyeltem őket, hogy miről is beszélhetnek.

 8. – Nyomd már egy kicsit lazábba – jegyzi meg Yume-nak.
  – Nem ez fog megölni, hanem a rendszer, amiben élünk – teszi hozzá majd Ashley felé fordul.
  – Örvendek – mondta mosolyogva a rózsaszín hajú nőnek.
  – Mennyiért áruljátok? – érdeklődik az anyag ára felől.
  – Tudod rendezvénszervező vagyok, szóval ha gondolod az én bulijaimon terjeszthetnétek a cuccot – teszi hozzá féloldalas mosollyal, majd felszív egy kicsi a saját kokainjából.

 9. – Figyelj. Saját “maffia” bandám van. Én vagyok a vezérük. Ez azt jelenti, hogy az ilyen piti ügyek senkit sem érdekelnek. Vagy szívj, drága Yume, vagy maradj ott magaddal.
  A velem szemben lévő férfira nézek félvigyorral.
  – Ashley vagyok, saját báromból hoztam a pár üveg piát, a drogot pedig mi termesztjük, a legjobb és a legdrágább cucc, amit venni lehet.

 10. Megjegyzéseik után ellépek a távcsőtől. – Yume vagyok! – mondtam nekik és így néztem, ahogy most már édes kettesben ülnek az asztalnál, és épp előpakolnak mindenféle illegális és legális tudatmódosítószert. – Most komolyan? – kerekedtek ki a szemeim. – Ez a sok cucc nem lesz…sok? – keérdeztem őket és csak kíváncsivá tett engem, hogy milyen cuccok is vannak pontosan ezeknél. – Ennek több, mint a fele illegális, nem? Ti ilyen keményen nyomjátok? – kezdtem kis aggódásba.

 11. – Hidd el nem bánnád meg – szól oda a nőnek, aki a távcsőnél volt.
  – Jól van, meg ne egyél ****ki – mondja neki.
  – Klaus Walker – mondja a lánynak.
  – És a tiéd? – kérdez vissza.
  Mikor Klaus meghallotta, hogy a másik csaj hozzá hasonló beállítottsággal rendelkezik, egyből oda ült hozzá.
  – Akkor terítsük ki, amink van -mondta Klaus elmosolyodva, majd kivette a kokaint, az extasy-t a táskából és a kezében lévő vodkás üveggel együtt az asztalra rakja.
  – Mivel kezdjük, kedves…?
  – Hogy is hívnak? – érdeklődik a lány neve felől.