Fekete piac

 A Fekete piac fő bejárata az Arendelle-i főhíd alatt az északi pillér falában található, de csak azoknak jelenik meg, kik tudják a kapu kódját. Más helyekről is elérhető, ám ehhez magas fokú mágiai tudás és dimenzió kapunyitási képesség szükséges. Ezen a helyen mindent megtalálhatsz. A hétköznapi tárgyaktól kezdve, a varázsital hozzávalóktól kezdve a mágikus szörnyekig mindent. Ezen a helyen sok a kétes alak, az alvilági szörnyek, és ha elég jó kapcsolataid vannak bérgyilkosokat is megtalálhatod, akik helyetted elvégzik a piszkos munkát. Természetesen mindennek meg van a maga ára, így jobb, ha nem üres kézzel lépsz be a titkos kapuján, ám jobb, ha vigyázol vagyontárgyaidra is.

150328081846459763tAG_107868

Vélemény, hozzászólás?

251 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Fekete piac

 1. A másik mögé lépve elvágtam a torkát, majd a tőrt úgy szúrtam a hátába, hogy mozgás képtelené váljon.
  -Ne aggodj, biztos van valaki akinek hasznos lesz a tested valamire.-
  Mosolyogtam rá és lazzán arébb sétáltam. A következő célpontomhoz közeledtem mikor az hirtelen elfuttot. Nem engem vett észre hanem Aikot üldözte. Láttva az egészet egy ördőgi mosoly jelent meg az arcomon.
  -Talán el viselem egy órára a cica füleket.-
  Nevetem el magam hallkan. Az erömet használva csináltam 2 másolatott abból a 2 emberből akik Aikot üldözték és sikerült ki cserélnem őket. A féfiak figyelmét pedig egy áll Aiko terelte el. A nagy tömeg miatt könnyen és észre vétlenül sikerült a csel. Az üldőzöket gyorsan elintéztem.
  -Az se érdekel ha Elena meg büntett. Szórakozók kicsit.-
  Tüntettem ek az áll Aikot és indultam el a hulláktól az eredeti útán. Aikot közben pedig úgy tereltem, hogy egy sikátorba kerüljön, ezért adtam hozzá még néhány embert az üldözőkhöz. Mire a sikátorban volt már 6 “ember” üldözte. A sikátor végébe be rohantam.
  -Kell segitség?!-
  Kiáltotam oda, majd a falnak döltem, nem érdekelt a válasza. Aiko ahogy letámadta az egyiket a tőrrel az nem igazán reagált a szúrásra és egy másik elkapta. Meg fogta a kezeinél és az elötte állo elkezdte…. csikízni őt.
  -Csikicsik csiiii….-
  Szólalt meg magas hangon, én pwdig a sikátór végében elnevettem magamat, elég hangos voltam és jó sokkan hallhaták.

 2. -Kuncogtam a téten, majd ahogy felállt és elindult, felpattantam és neki indultam izgatottan. Miközben felálltam Matsu öltözékéből lazán, azzal a lendülettel, ahogy felálltam rántottam ki a kedvenc vadász kését, amit egy valódi démonvadásztól kapott és mire megnyekkent volna, már el is mentem.- Héj! Ne… Aiko!!! -Morgott Matsu, ahogy elvittem a kését, de csak morcosan ült tovább és morgolódott.- Ajánlom, hogy vissza hozza egyben… -Morgott, pedig már nem egyszer csórtam el a kését, és mindig egyben hoztam vissza neki. A tömegben elindultam. Az egyik figyelő elém is lépett. Gondolta nő vagyok, ő meg nagyobb, akkor el fog kapni.- Hellóó! -Vigyorodtam el, majd térden rúgtam, de úgy hogy előre görnyedt káromkodva, alig kapott volna el, keresztül szúrtam a fejét a késsel, ami alul bement és átszúrva a koponyát felül ki is jött. Kirántottam a kést, kicsaptam a vért és tovább indultam. Ekkor ketten eredtek utánam, így elszaladtam, ők pedig követtek. Élveztem a macska egér játékot.- Eh… nem egyszerű lány, az biztos… -Sóhajtott Matsu látva amit műveltem. Elenára emelte tekintetét és keresztül nézett a lén.- Elena kedves… te mindig tudod mit kell mondanod… ezt mindig is szerettem benned… sok máson kívül… -Vigyorodtam el.- Újabb próbálkozás a törőd begyűjtésére? -Vigyorgott. Mindig megpróbálta elcsalni a tőrét, ami sose sikerült. Ritka darab az a tőr és aranyból van a markolata, meg a penge életlen része, ráadásul mágikus fémből készült az éle.- Nevezd meg a játékot! -Mondta neki vigyorogva, nem aggódott értem, mert tudta mit csinálok és merre járok.-

 3. Érdeklődve figyelte a másikat kettőt, ahogy lassan elkezdtek szövetkezni a fogadás erejéig. Megtámasztotta a fejét és csak hallgatta őket. Halkan sóhajtott fel a módszerek hallatán.
  – Na szép… akkor úgy néz ki hogy én ebből most kimaradok… nyugodtan mondhattál volna valami komolyabb tétet is Teni, néha a lányzónak sem árt egy kis gatyába rázás nehogy elkanászodjon, de már mindegy.. – kuncogott, majd hosszan nézett utánuk ahogy egymás után megindultak. Unottan figyelte őket, majd lassan nézett rá az ott maradt sárkányra.
  – Én sejtettem, hogy jól ki fogtok jönni egymással… elég rég óta ismerlek már Matsu, hogy tudjam Aiko lesz az aki képes téged “betörni”… – kuncogott mosolyogva és bolintott szavaira
  – Igen, ez tény és való…mindig jobb ha eléred azt az ellenfelednél, hogy lebecsüljön, mert onnantól kezdve nyert ügyed van… – Elmosolyodott és elővette a kis üveget és a másik elé emelte, hogy át tudjon nézni annak lilás vízén.
  – erősebb mint hinnéd Matsu… de elképzelheted mekkora hatalma van ha már nekem szükségem van rá a nagy hatalmasság idézéshez… – vigyorodott el pimaszul miközben megvonta vállát, majd el is rakta mielőtt még bármi lehetett volna vele. Lassan pillantott át a kis vadászókra és egy picit figyelte őket. Nem lepödött meg rajta, hogy a démon inkább kínozni és faggatni akar.
  – Megvárjuk itt őket?… vagy induljunk el valamelyik soron mielőtt még az egyik balga bátorságot gyűjt és nekünk esne?… – vonta rá vörös szemeit

 4. Nem igazán foglalkoztam azzal, hogy mit beszélnek körülőtem. El voltam merülve a gondolataimban, hogy mégis mit csináljak majd velük mikor lejár az egy hónap. Akkor szólaltam meg mikor Aiko elém könyökőlt.
  -Mell..már mint mit akkarsz?-
  Egyenesedtem fel az asztaltól és néztem körbe, ekkor fogtam fel miről is beszélgetek eddig.
  -Tétett? Hmm…-
  Gondolkodtam el egy pillanatra.
  -Ha én nyerek nem hívhatsz apucinak..-
  Mivel a többi ötletemet valószinüleg Elena nem dijazná úgy hogy megelékszek ezzel is. Fel áltam az asztaltól és a tömegben eltüntem, hogy könnyeben levadászam őket. Tettem egy nagyobb kört mielött neki áltam volna levadászni őket. Az egyik mögé sétáltam oldalról neki mentem, majd megfordulva a kezeket a szája elé tettem és egy kést tartottan a torkához.
  -Most szépen lassan és csendben velem jössz, ha élni akkarsz.-
  Az elöző akciómból tudhata hogy komolyan gondolom. Egy sikátorba vezetem és ott leütőttem, rá dobtam egy szemetes zsákot, hogy nehogy véletlenül rá találjanak. Nehigy könnyü dolga legyen elvágtam a lábában az inszalagot is. Ki akkarom kérdezni, a többit majd meg ölőm. Indultam meg a következő célponthoz.

 5. – A minket figyelnek rész megütötte a fülem.- Huh? … -Néztem körbe, majd elvigyorodtam. A rossz kedvű Tenre pillantottam.- Ten… Mit szólnál, ha játszanánk? -Mondtam Tennek halkabban, majd kicsit megborzoltam a haját, ahogy le volt dőlve az asztalra.- Csak vicceltem ez természetes! Egy ilyen alak, mint ő nem gondolja meg magát… -Vigyorogtam Elenára.- Gyere, Ten! -Hívtam.- Aki többet elkap, az nyer. Szúró vágó eszköz és puszta kéz megengedett, varázsolni nem szabad… A tét: Aki veszít az fizeti a mai vacsorát este és cicafüleket visel a fején egy órán keresztül… Benne vagy? -Kérdeztem vigyorogva rá pillantva.- Nevezd meg a tétet… -Mondtam az asztalra simítva az alkarjaimat és úgy figyeltem őt, támaszkodva az asztalon. Jelen helyzetben előbb jöttek szembe a melleim neki, mint a szemem.- Heh! Ez így van… Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó társak leszünk… Mellesleg ezek a viták éppen arra szolgálnak. Az ilyen viselkedést alábecsülik, és ha alábecsülik, akkor egy csapással lehet az ellenfelet megsemmisíteni… -Vigyorgott Matsu Elenára.- Érdekes löttyi. Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen erős… Hallottam már róla, de nem gondoltam, hogy ennyire erős és fontos cucc… Drága Elena… benned sosem csalódtam… -Vigyorgott Elenára Matsu.-

 6. Nyugodtan hallgatta a másik kettő civakodását és jót mosolygott is rajta miközben megingatta a fejét.
  – Borzasztóak vagytok…. tudtam, hogy jól el fogtok lenni egymással idővel, de hogy ennyire…. mint két óvodás… senki nem gondolná, vagy hinné el rólatok, hogy gyilkosok vagytok ezzel a viselkedéssel… bár ha belegondolok még jó is, mert így legalább van egy kis álcátok.- Nézte hosszan őket, majd felnevetett szavaikon.
  – Ugyan… még hogy meggondolja magát? … Ne legyél naiv Ai drágám, amint megszabadul az első pillanatot ki fogja használni, azért hogy bosszút álljon – Nézett rá a démonra és kuncogva simogatta meg a kis fejét ahogy az elfeküdt az asztalon
  – Szegény Teni. Azóta nincs jó kedved, hogy elkaptam a kis grabancod, tiszta rosszul van, hogy nem gonoszkodhat velünk- mosolygott, miközben szavai úgy csengtek, mint ha csak egy kis gyerekről beszélne. Lassan vonta előre vörös szemeit. Felkönyökölt az asztalra és összekulcsolta ujjait.
  – Ez csupán egy kellék az egyik idézésemhez. Elég nagy hatalmam van, de van olyan, amihez még nekem is eszköz vagy ha úgy jobban tetszik “segítség” kell… Pontosabban a B tervem része, ha esetlegesen valami félre csúszna az előírtakhoz képest…. Elég ritka egy szer, mert az alapanyagokat nehéz megszerezni, arról nem is beszélve, hogy már az előállításához is mágia kell és sajnos elég sokan meg akarják szerezni… Nem is hiába néznek minket annyira a piac több pontjairól ha feltűnt nektek. A kis feszítésnek hála, elég sokan felfigyeltek ránk és erősen kétlem, hogy egyszerű nézelődő civilek lennének… – mosolyodott el teljes nyugalommal miközben figyelte őket.

 7. A dicséretre nem nagyon reagáltam, viszont a meggondolom szövegre már fel figyeltem.
  -Jah nem vagyok harag tartó, csak a nagy háború óta tervezem a bosszúmat isten ellen. Bár még nem döntőtem el milyen kínzási formákat alkalmazak rajtatok.-
  Mosolyodtam el, majd Aiko-ékra néztem ahogy civakodtak.
  -Egyesek min össze nem tudnak kapni.-
  Mondtam magamnak és Elenara sanditótam.
  -Az engem is érdekelne, ha már egyszer itt vagyok.-
  Ettem a krumplimból és sóhajtotam egyet.
  -Nincs jó kedvem.-
  Döltem az asztalra.

 8. -Feltűnt amikor Ten eltűnt mellőlünk. Ezért arra felé pillantottam, amerre megláttam. Figyeltem mit csinál, miközben Matsui megette a krumplimat, és a számba tolt egy darab húst.- Matsui! -Mondtam mormogva, miközben megrágtam a falatot és lenyeltem.- Egyed, ha enni akarsz, mert megeszem előled! -Vigyorodott el démonian Matsui.- Azt próbálod meg! -Mondtam, majd tempósan enni kezdtem… volna. De minden második falatot Matsui evett meg. Ezen kissé össze morogtunk. Ő engem én őt.- Te! megbontom a pikkelyed, te két lábon járó kályha! -Morogtam rá.- Azt te csak szeretnéd, Babuka! -Vigyorgott Matsu. Láthatóan ez a becenév volt az amitől idegbeteg szoktam lenni, és azt Matsu nagyon élvezi.- Kis babája… hozzám képest babácska vagy… -Nyomta meg az orrom, amire megharaptam az ujját, ő meg az orromat. Röhejes és gyerekes jelenet volt, de mi adott pillanatban komolyan gondoltuk. Aztán elengedtük egymást és ettünk tovább, egy nekem, egy neki alapon, ahogy eddig.- Nagyon művészi! Benned egy művész veszett el! -Dicsértem meg Ten alkotói készségeit, amivel a sárkányom egyet értett.- Igen Elena… de az nem most lesz, és addigra meggondolja magát… -Kuncogtam.- Vén házasok? A kis kölyke kezdi mindig! Azt hiszi van esélye ellenem… -Vigyorgott Elenára Matsu, akinek ekkor a szájába toltam egy falatot, így elhallgatott.- Egyél! Az látszik rajtad! -Morogtam rá a sárkányra. Elmosolyodtam, mikor láttam, hogy eszi a krumplit Ten amit vettem neki.- Nem is annyira rossz… -Mosolyogtam Tenre.- Az milyen folyadék Elena? -Kérdeztem kíváncsian.-

 9. Abban biztos lehetsz Ai… amilyen úgy sem tudja majd megállni, hogy vissza ne adja nekünk. Akkor fogjuk ám majd szívni a fogunkat… már ha sikerül neki – vigyorodott el pimasz kis mosollyal arcán, ahogy a démonra sandított. Nyugodtan lopott el pár szemet abból a krumpliból amit vettek. Vörös szemeit a visszaérkező sárkányra emelte és csak kuncogott miközben átvette a fiolát.
  – Ha átlépte, akkor viselje a következményét is. Tené az alak.. -mosolyodott el ahogy a kezében forgatta a kis üveget.
  – Tökéletes… -mosolyogva ingatta meg a fejét ahogy figyelte a másik kettő kis civakodását.
  – Rosszabbak vagytok mint a vén házasok – kuncogott majd hosszan nézett a démon után, ahogy a kereskedőhöz ment. Megtámasztotta a fejét és mosolyogva figyelte mit művel a másikkal.
  – Ez aztán a szép látvány… inkább maradjon csak ott… én ennél rosszabbat találtam volna ki neki, ha már egyszer átvágott, de így is jó lesz – nézte hosszan ahogy vissza jött közéjük. A csettintésnél érdeklődve tekintett vissza a keresztre és csak felnevetett.
  – Igy már tetszetősebb a dolog- mosolygott majd még a kezében forgatta meg az üveget és végül elrakta.

 10. Egy sült krumplit fel emelve rá mutatta.
  -Tudod, honnét jött Isten? Neki sincsenek szülei, néha csak úgy lesznek valakik.-
  Ettem meg a krumplit. Ekkot ért vissza Matsui is. Mikor emlitette, nem indultam el a kereskedőhöz.Az asztalra könyőkölve nézte Aikot és Matsuit. Mikor elkezdtek egymásal veszekedni szó nélkül tüntem el mellőlük. A kereskedő még most is hallucinációkban szenvedet. Adtam neki egy fóliát amitől jobban lett. El is kezdet hállálkodni nekem, én pedig ördőgi vigyóra húztam a számat.
  -Ne.hállálkodj, hamarosan úgy is átkozni fogsz.-
  Egyből leeset neki, hogy bajban van. Cselekedni már nem volt ideje, mivel még elötte gyorsan keresztre feszitettem a piacon.
  -Nyugodj meg talán van valaki aki majd leszed téged innen.-
  Azzal ott hagytam őt és vissza sétáltam a kis társasághoz. Még onnan is jól látszodót a kereszt az árussal. Leültem és csentitettem egyet, mire a keresztből egy karo ált ki át szúrva a kereskedő fejét a száján kijöve. Vissza könyökőltem az asztalra és vettem a sültkrumpliból amit Aiko vett nekem.

 11. -Kuncogtam szavain, majd ettem a krumpliból.- Te tényleg nem vagy normális… -Vigyorogtam ahogy a megölésének izgalmait említette.- Viszont hagy legyek lelombozó… Mutass valakit, aki meg akarna téged ölni… -Kuncogtam.- Én egyenlőre élvezem az idegelésed… amit aztán majd gondolom vissza kapok… de addig is élvezem. -Mosolyogtam.- Én is tudom hogy van az… A fagyi vissza nyal… -Nevettem.- Te is lettél valahogyan… Biztosan van valaki akit szülődnek hívhatsz… csak legfeljebb nem tudod… Mindenki származik valahonnan vagy valamiből. -Kacsintottam, majd eszegettem tovább.- Megjött Anyuci… -Kuncogtam, mikor Elena leült.- Éppen azt beszéltük, hogy most még mi vagyunk a nagylányok, de egy hónap múlva Tenebrae lesz a nagyfiú, mikor majd vissza kapjuk. -Kuncogtam. Matsu bólintott Elena szavaira, majd rá is tett a hallucinációkra rendesen, ahogy kell.- Hm. Fontos egy lötty lehet, amit Elena ennyire akar, hogy így véded… -Jegyezte meg Matsu mikor 5 perc után sem bírta kiszedni a kereskedőből a fiola hollétét.- Nagyon kényelmetlenül fogod magad érezni, ha nem mondod meg, mert egy notórius, profi kínzót kapsz helyettem… -Mondta a férfinek aki hajthatatlan maradt, de végül átadta a fiolát. Matsu viszont megvárta az időt és vissza sétált. – Kicsúszott az időből… egy perccel túllépte… Tenebrae-é lehet? -Kérdezte Matsu kegyetlenül, miközben átadta a fiolát Elenának és leült mellém, majd azzal a lendülettel kivette a kezemből a sült krumplit, amit éppen készültem megenni és már a szám előtt volt, és megette. Durcásan sandítottam rá, majd felálltam és hoztam egy másik tál ételt és az enyémet elé toltam. – Tessék. Egyél. -Mondtam Matsunak, majd a sajátomból kezdtem volna enni, de kivette a kezemből és megette.- Matsui! Téged eszlek meg! -Mondtam morcosan.- Ugyan! Tudod, hogy a tiéd finomabb… -Mondta vigyorogva. Lényegében mindig ezt csinálja, nem igazán vagyok meglepve. Végül úgy kezdtem enni, ahogy mindig szoktam. Egy falatot én ettem, egyet neki adtam, így békésen tudtam enni és Matsu is boldog volt.-