Crystal

A sziget legnagyobb hegyének gyomrában található eldugott kis világ, melyben mindent kristály alkot. Itt megtalálható az összes drágakő, kristály s fém mely valaha is létezett. De vigyázz bátor kalandor! Ki egyszer bejut a barlangba, az talán soha nem találja meg a kijáratot a kristályok folyamatos változása miatt. 

Vélemény, hozzászólás?

44 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Crystal

  1. amikor letöröltem a könnyemet akkor felálltam eltettem az érmét,és oda mentem remus hozz megpusziltam az arcát.. azzal eltűntem *

    -Köszönök szépen minden eg ilyen édes barátot szereztem de most megyek

  2. – Hé, jól vagy? – fogom meg a vállait. – Azt hittem, jobb hatással lesz rád… – sóhajtok egy nagyot és tovább gondolkozok, hogy mit kéne tegyek Candice-el. – Ne sírj, kérlek! – simogatom vállait, aztán elengedve zavartan vakarom meg a fejem. – Őőő.. Esetleg elvigyelek valahova, vagy, vagy mit szeretnél? – faggatom őt és kezdek bepánikolni.

  3. *amikor mondta,hogy barát akkor a nyakába ugrottam..elengedtem amikor a kezembe rakta az érmét akkor csak néztem… minden mondatát értettem amit mondod amikor meg dörzsöltem akkor néztem és megjelent férjem arca könnyeztem nagyon felemeltem a kezemet és meg akartam érinteni az arcát de amikor átnyúltam rajta..utána földre térdeltem és zokogtam..utána meg a fiam képe jött elő… kiabáltam közben sírtam *

    -Nem nem lehet nem

  4. – Engedd csak ki! – simogatom a hátát. – Örülnék, ha barátok lennénk! – mosolygok rá. – Ha bármi kell szólj! Nem szeretem sírni látni a nőket! – nézek mélyen a szemébe. – Nézd! Ezt neked adom a barátságunk jelképeként! – nyúlok a zsebembe és kutatni kezdek. – Meg is van! – vigyorodom el és elő veszek a zsebemből egy arany érmét, aminek a közepén egy kis kristály van. – Ezt neked adom! – fogom meg a kezét és belehelyezem az érmét. – Ez egy különleges érme, ezt egy csodás szigeten találtam! Ha hiányzik valaki, megdörzsölöd a kis kristályt és megjelenik a képe előtted! Nem nagy dolog, de remélem elfogadod tőlem!